Mladić umro vodeći ljubav s prostitutkom koju mu je platila majka
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Mladić umro vodeći ljubav s prostitutkom koju mu je platila majka
inace, ne znam za HR, al ovdje samo budala se moze ozenit I dozvolit sebi da vjeruje
vjerovanje je outdated ko I pecina
naravno da ima prekrasnih zena za koje vrijedi zrtvovat sve
ali malo..jako malo
ali malo..jako malo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
uffff..trbuff nes krči,treba nes pojesti..ajte zdravo piplovi..
Guest- Guest
škorpion ne može protiv svoje prirode :)
vidim kolko ti pratis kad si isjekla kontekst.. valjda da bolje upratesNeve wrote:ajde prati malo, govorili smo o vezi sa sponzorušama, za koje je očekivano i logično da će slijediti svoje najbolje interese i onoga tko ih u nekom trenutku najbolje zadovoljavaprckov wrote:sto ne uzmes na primjer da je ocito da je njegova podjela na takve i takve zato sto je zenska koja se klela u ljubav otisla drugom cim se bolja prilika pojavila?
to što se on totalno zanio i zaljubio u sponzorušu pa je očekivao od nje da mu uzvrati osjećaje i promijeni svoje ciljeve i načine, nije problem te sponzoruše nego je njegov problem
ima jedna priča o žabi i škorpionu... poučna
on je reko da su SVE sponzoruse I dijele se u dvije grupe
pretpostavljam da je mislio na one koje uzmaju novce za seks ione koje u fol radi ljubavi imaju seks ili vezu ili sta god
2014-04-19
...doli su mi zadnje tri cure bile skorpije..ne do Bogo nikom..
Guest- Guest
pa po evolucijski usađenim biomehanizmima koji podsvjesno djeluju u nekim stvarima, gotovo da i nismo izašli iz pećine, istinaprckov wrote:a to mi jos nismo izasli iz pecine, pa sto odma ne kazes da te zveknem buzdovanom
jedino što muškarci više ne koriste batinu kao sredstvo zavođenja, jer se pokazala kao nedovoljno evolucijski uspješna
neva- Posts : 4367
2014-04-12
a kazu muski se nisu prilagodili novim okolnostimaNeve wrote:pa po evolucijski usađenim biomehanizmima koji podsvjesno djeluju u nekim stvarima, gotovo da i nismo izašli iz pećine, istinaprckov wrote:a to mi jos nismo izasli iz pecine, pa sto odma ne kazes da te zveknem buzdovanom
jedino što muškarci više ne koriste batinu kao sredstvo zavođenja, jer se pokazala kao nedovoljno evolucijski uspješna
evo ja cak i windows 10 uzeo
na kojem si ti
2014-04-19
ne vidim kako to što on misli da smo sve sponzoruše išta mijenja u logici stvariprckov wrote:vidim kolko ti pratis kad si isjekla kontekst.. valjda da bolje uprates
pretpostavljam da je mislio na one koje uzmaju novce za seks ione koje u fol radi ljubavi imaju seks ili vezu ili sta god
ako smo generalno sve sponzoruše, onda je očekivano da ćemo sve ići za svojim interesima i onome tko ih najbolje zadovoljava
a on se kod sponzoruša našao paliti na ljubav, bliskost i očekivanje ljubavnog uzvrata?
mislim, na koju foru je to onda naša greška, kad je očito njegova?
2014-04-12
Postoje poštene i nepoštene sponze, poštene ti oderu samo novčanik, a nepoštene i vrijeme i srce i dušu. I onda te ispljunu na cestu.Neve wrote:ne vidim kako to što on misli da smo sve sponzoruše išta mijenja u logici stvariprckov wrote:vidim kolko ti pratis kad si isjekla kontekst.. valjda da bolje uprates
ako smo generalno sve sponzoruše, onda je očekivano da ćemo sve ići za svojim interesima i onome tko ih najbolje zadovoljava
a on se kod sponzoruša našao paliti na ljubav, bliskost i očekivanje ljubavnog uzvrata?
mislim, na koju foru je to onda naša greška, kad je očito njegova?
ovo je on reko
dakle podjelio ih je na iskrene i neiskrene ali su sponze obe
predpostavljam (ali mu ne stavljam rijeci u usta kao ti sto radis ) da je mislio da na kraju i one koje se predstavljaju kao da im je do ljubavi i braka su takode sponzoruse ali to kriju jer ne mogu bit upfront iskrene u vezi toga.
Dakle navedu zrtvu da povjeruje u bajke o ljubavi radi vlastitih interesa a ljubavi nikad nije ni bilo, ali nek on to objasni nije moje da se petljam
enivej, ja pak mislim da ima (sto se ovih ovdje di ja zivim tice) oko 10% koje nisu sponzoruse u oba smisla
Last edited by prckov on 17/4/2017, 13:25; edited 1 time in total
2014-04-19
šta kaže rvacko pravosuđe u ovakvim slučajevima? jel se radi o ubojstvu, samoubojstvu, ubojstvu iz nehata, jel su se primjenila sredstva zaštite na radu, jel prositutka radi na crno, ima li fiskalnu kasu, plaća li PDV i ostale poreze i prireze, postoji li reklamacija usluge? jel je na pičku stavila oznaku Exit u slučaju nužde? treba ju ovršiti i zaplijeniti sredstva za rad pičku, sise dupe itd. i dat na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ ustrojstvenoj jedinici Ravnateljstva policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Rvacke.
Guest- Guest
dobro, ajd sad popij cajGnječ wrote:šta kaže rvacko pravosuđe u ovakvim slučajevima? jel se radi o ubojstvu, samoubojstvu, ubojstvu iz nehata, jel su se primjenila sredstva zaštite na radu, jel prositutka radi na crno, ima li fiskalnu kasu, plaća li PDV i ostale poreze i prireze, postoji li reklamacija usluge? jel je na pičku stavila oznaku Exit u slučaju nužde? treba ju ovršiti i zaplijeniti sredstva za rad pičku, sise dupe itd. i dat na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ ustrojstvenoj jedinici Ravnateljstva policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Rvacke.
2014-04-19
ima, sve moje zene upravo su takve:)prckov wrote:inace, ne znam za HR, al ovdje samo budala se moze ozenit I dozvolit sebi da vjeruje
ali malo..jako malo
dijagram-
2015-08-09
postoje poštene i nepoštene sponze, poštene ti oderu samo novčanik, a nepoštene i vrijeme i srce i dušu. I onda te ispljunu na cestu.
ako on tvrdi da su sve žene redom sponzoruše, bilo iskrene ili neiskrene, reci mi koliko onda trebaš biti zanesen, naivan i blesav da se zaljubiš u bilo koju od njih, očekujući da ti uzvrati osjećaje.. a onda još optužuješ i patnički cendraš okolo kad se to ne dogodi?
i eto, žene su krive, a on je iznenađen i uvrijeđen, iako je očito ignorirao svoje vlastite stavove i mišljenje o ženama? ili to možda uopće ne misli, nego bzvz pili samo da bi nas izazvao na raspravu
joj, kako kompliciraš! ma ne okrećem kontekst, nego ga svodim na bitnoprckov wrote:ovo je on reko
ako on tvrdi da su sve žene redom sponzoruše, bilo iskrene ili neiskrene, reci mi koliko onda trebaš biti zanesen, naivan i blesav da se zaljubiš u bilo koju od njih, očekujući da ti uzvrati osjećaje.. a onda još optužuješ i patnički cendraš okolo kad se to ne dogodi?
i eto, žene su krive, a on je iznenađen i uvrijeđen, iako je očito ignorirao svoje vlastite stavove i mišljenje o ženama? ili to možda uopće ne misli, nego bzvz pili samo da bi nas izazvao na raspravu
2014-04-12
e onda ti je moj savjet (kao iskusnog lisca) cuvaj ih dobro I nemoj zaboravit da ih zakljucas kad izlazis I nemoj internet u kucu ni za bogadijagram wrote:ima, sve moje zene upravo su takve:)prckov wrote:inace, ne znam za HR, al ovdje samo budala se moze ozenit I dozvolit sebi da vjeruje
ali malo..jako malo
2014-04-19
sve je to banda, mi muski nismo ,...takviprckov wrote:e onda ti je moj savjet (kao iskusnog lisca) cuvaj ih dobro I nemoj zaboravit da ih zakljucas kad izlazis I nemoj internet u kucu ni za bogadijagram wrote:ima, sve moje zene upravo su takve:)prckov wrote:inace, ne znam za HR, al ovdje samo budala se moze ozenit I dozvolit sebi da vjeruje
ali malo..jako malo
dijagram-
2015-08-09
zavisi kolko kasno je to sazno, olitiga skuzioNeve wrote:postoje poštene i nepoštene sponze, poštene ti oderu samo novčanik, a nepoštene i vrijeme i srce i dušu. I onda te ispljunu na cestu.joj, kako kompliciraš! ma ne okrećem kontekst, nego ga svodim na bitnoprckov wrote:ovo je on reko
eto on je to kao SAD sazno I SAD daje misljenje I valjda ce se drzat svog stava da se ne bi zajebo I povjerovo sponzama okrutnim
I ti kompliciras a ne ja, ja sam simpleminded man, posten I iskren I sav sam super
2014-04-19
manje nas je al smo govnadijagram wrote:sve je to banda, mi muski nismo ,...takviprckov wrote:e onda ti je moj savjet (kao iskusnog lisca) cuvaj ih dobro I nemoj zaboravit da ih zakljucas kad izlazis I nemoj internet u kucu ni za bogadijagram wrote:ima, sve moje zene upravo su takve:)prckov wrote:inace, ne znam za HR, al ovdje samo budala se moze ozenit I dozvolit sebi da vjeruje
ali malo..jako malo
2014-04-19
doso ja malo tamo i sretnem jaru sa faksa, sta mai, veli mane stani evo razveo se, kako bolan velim ja veli nasla na fejsu bivseg I jo pe se zaljubili
velim ja boli te curac nek nije do tebe
veli on ae
velim ja boli te curac nek nije do tebe
veli on ae
2014-04-19
patent vinkovackih navijaca:)prckov wrote:manje nas je al smo govnadijagram wrote:sve je to banda, mi muski nismo ,...takviprckov wrote:e onda ti je moj savjet (kao iskusnog lisca) cuvaj ih dobro I nemoj zaboravit da ih zakljucas kad izlazis I nemoj internet u kucu ni za bogadijagram wrote:ima, sve moje zene upravo su takve:)prckov wrote:inace, ne znam za HR, al ovdje samo budala se moze ozenit I dozvolit sebi da vjeruje
ali malo..jako malo
dijagram-
2015-08-09
sta ti je majcina ljubav.gospodji kapu do poda..asilovski wrote:http://www.vecernji.hr/svijet/mladic-umro-vodeci-ljubav-s-prostitutkom-koju-mu-je-platila-majka-1163434
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Mladić (26) s Novog Zelanda umro nakon cijepljenja Pfizerom
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» 20% kampanje Hillary C. je platila Saufijska Arabija
» 20% troškova kampanje Hillary C. je platila Saudijska Vehabija
» Rusija: EU platila batinase uz slogan,"Idite u Bosnu".
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» 20% kampanje Hillary C. je platila Saufijska Arabija
» 20% troškova kampanje Hillary C. je platila Saudijska Vehabija
» Rusija: EU platila batinase uz slogan,"Idite u Bosnu".
Page 6 of 7