Assad za kršćane, a zapad i Papa za vehabije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Assad za kršćane, a zapad i Papa za vehabije
NE, JA BIH SE PRIDRUZIO NASIM PRIJATELJIMA I SAVEZNICIMA IZ ALnUSRE.michaellcmacha wrote:je a ti ih obožavaš i da nemaš prečeg posla još jučer bi ih otišao braniti...
Ja i vuksadinare samo na strani nasih saveznika i prijatelja.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa već si jednom bio s njima u savezu tak da me ne bi čudilo...Ringo10 wrote:NE, JA BIH SE PRIDRUZIO NASIM PRIJATELJIMA I SAVEZNICIMA IZ ALnUSRE.michaellcmacha wrote:je a ti ih obožavaš i da nemaš prečeg posla još jučer bi ih otišao braniti...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
melkior wrote:Koji točno dio?Regoč wrote:Melki, dobru ideju si baš zasral.
Onim o iseljavanju Slavonacah i promjeni imena države. Privrjedna diversifikacija i ukinuće socijale je izvrsna stvar.
Neće jer su previše zarasli u konzumerizam, hedonizam i kapitalizam.jastreb wrote:Ko zna zašto je to dobro-glasi stara narodna uzrečica.
Možda će islamisti uspjeti kod kršćana probuditi vjeru koja je toliko zarasla u konzumerizam,hedonizam i kapitalizam.
Znaci na pravilnoj politicko-ideoloskoj liniji.michaellcmacha wrote:pa već si jednom bio s njima u savezu tak da me ne bi čudilo...Ringo10 wrote:NE, JA BIH SE PRIDRUZIO NASIM PRIJATELJIMA I SAVEZNICIMA IZ ALnUSRE.michaellcmacha wrote:je a ti ih obožavaš i da nemaš prečeg posla još jučer bi ih otišao braniti...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Bizoni i Slavonci ne idu zajedno.Regoč wrote:melkior wrote:Koji točno dio?Regoč wrote:Melki, dobru ideju si baš zasral.Onim o iseljavanju Slavonacah i promjeni imena države. Privrjedna diversifikacija i ukinuće socijale je izvrsna stvar.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
lik ne zna sto hoce tipican sarajlija...bio je malo sa ovima iz armije bh-a,pa malo u hvo-u..pa mu hrvati iz hrvatske za sve krivi jer '91 nisu prepoznali pravu stranu i narusili svojim umjetnim nezadovoljstvom skladno bratstvo i jedinstvo nasih naroda u bh-a a narocito sarajevu jer su tamo glumili nekakve zapadnjake a narocito tamo neki zagrepcani,zagorci,slavonci,dalmatinci....i sad kad opet hrvati napose iz hrvatske ne zele biti u 'regionskom' kolopletu pod ako je moguce nekako bar dijelom ruskom cizmom opet-krivo odlucuju ko i '91michaellcmacha wrote:pa već si jednom bio s njima u savezu tak da me ne bi čudilo...Ringo10 wrote:NE, JA BIH SE PRIDRUZIO NASIM PRIJATELJIMA I SAVEZNICIMA IZ ALnUSRE.michaellcmacha wrote:je a ti ih obožavaš i da nemaš prečeg posla još jučer bi ih otišao braniti...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Katolička Crkva u Siriji za GK: Ne vidimo budućnost bez al- Assada
» Kurdi: Zapad nas je izdao, sada nas spasiti može jedino Bashar Al-Assad
» PAPA FRANJO I ZAPAD
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Kurdi: Zapad nas je izdao, sada nas spasiti može jedino Bashar Al-Assad
» PAPA FRANJO I ZAPAD
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
Page 2 of 2