Kaos u Njemačkoj
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kaos u Njemačkoj
pismejker wrote:???...sto ja imam sa tim sramotnim cinom bijega..dosad sam se zilijun puta konfrontirao sa visestruko brojnijima,i nikad zdimio...man se vatrenih CIJEVI zeno i odi veceru praviti..Noor wrote:daj se upucaj s onim glockom, aj..ne budi i ti kukavicapismejker wrote:Pa u biti,ispali ste kukavice,koji kurac ??Ma nemoj,osim clanka nema nikakvog uporista..svi u perjanje,njih par zadrzalo lika..Noor wrote:ne, nisi....ti si odmah podlo ishračkao hrvate kao neke kukavice, za što nigdje, ama baš nigdje nemaš uporišta!pismejker wrote:
Ja sam samo izdefinirao situaciju..
al, eto...šteta ne iskoristiti priliku, pa makar nema veze sa stvarnošću, jel
Tako je,..nasla mi se najveca forumska rugalica nesto spocitavati...baš..
uz nogu i kuš! da te nisam više ni riječ čula
Guest- Guest
U kontekstu najnovijih zbivanja i filanja Europe,posebno Svabije sa hozojebima,nije najmudrije napravio..naime,u njihovim ocima je ispao veca kukavica,nego sto mozda jeste.Iduci puta ce ga isutati nogama u dupe i izslatati mu zenu..Noor wrote:bome da..zdravko je kukavica jer neće imati posla s 4 problematična, nego je ocijenio da je pametnije i za njega i za ženu da se što prije maknu od zla...ma, ti bi to riješio očas...jednom rukom, znampismejker wrote:Os jos primjera..zdravko iz Brckog,Hrvat..Onako prilicno gadno misicasto izgleda..
vodi zenu u izlazak i 3-4 polumrsava kozojeba u prolazu mu nes na arapskom dobacuju i pogledom gledaju zenu kao kurvu,jer je u tijesnoj mini suknji..lik se poklopio usima i nastavio dalje...
Ja..vec ih je nekoliko okusalo moje metode ...ehmmm...asimilacije i integracije...no,.meni nitko nece napraviti to sto su njemu napravili..
Guest- Guest
nope, he likes immigration, you know how he likes immigrationmelkior wrote:Svaki pošten katolik naoružan ide u crkvu, što zato da preventivno ukoka teroristu ili ako naleti na papu...
Ako vidite papu, upucajte papu, papa to voli:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Da su ga zdrobili prigovarali biste kako su lažni kršćani ar kršćani to ne činu. Nij' vam dobro kad bižu, nij' vam dobro kad vrnu milo za drago.
Stribor-
2015-09-22
pa, svak normalan bi bježao, ostat tamo i čekat da prasne nije hrabrost, nego idiotizam.Stribor wrote:Da su ga zdrobili prigovarali biste kako su lažni kršćani ar kršćani to ne činu. Nij' vam dobro kad bižu, nij' vam dobro kad vrnu milo za drago.
svele ne bi pobjegao, on bi ostao i čekao :P
Guest- Guest
melkior wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/kaos-u-njemackoj-musliman-upao-u-hrvatsku-crkvu-i-poceo-se-cudno-ponasati-500-ljudi-pobjeglo-u-panici/963753.aspx
NA Veliki petak panika u Essen-Vogelheimu - petstotinjak hrvatskih vjernika bježalo je pred sumnjivim čovjekom arapskih korijena koji se ponašao čudno u crkvi, piše CroExpress.
33-godišnjak je ušao u crkvu St. Thomas Morus u kojoj se okuplja hrvatska zajednica. Počeo je hodati uokolo, zbog čega su neki vjernici već napustili crkvu. Kad je nešto glasno puknulo, nastala je panika. Petstotinjak vjernika krenulo je prema vratima, u čemu su 56-godišnjakinja i 18-godišnjakinja lakše ozlijeđene. Nekoliko starijih vjernika moralo je potražiti medicinsku pomoć zbog stresa.
Policija je jako brzo stigla na mjesto događaja. Nekolicina vjernika zadržala je 33-godišnjaka. On nije bio naoružan niti je na sebi imao eksploziv. Što se glasnog udarca koji je prestrašio vjernike tiče, moguće je da je nešto palo.
čovjek je prdnuo i svi pobjegli. svi van. bojni otrovi? zyklon-b? titovi partizani? šok i nevjerica među rvatima...saće doć eminentni stručnjaci iz CSI Majami Centar za forenzična ispitivanja istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Rvacke.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Državljanin BiH napravio kaos u Njemačkoj - uhvatio se za vlak koji juri 320 km/h
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Kaos u Londonistanu
» Kaos oko cjepiva
» Kaos u Melburnu
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Kaos u Londonistanu
» Kaos oko cjepiva
» Kaos u Melburnu
Page 2 of 2