Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
A jebi ga sad, nisu se svi taki pokondireni ko ti rodili, da im, čim su ispali iz pičke na beton (a ne na njivu :P), viri peruška iz prkna, mejd in Čajna :Ddzango wrote:I praziluk što viri iz dupeta.Noor wrote:ma imaš pravo, seljakluk i primitivizam ne poznaju granicemutava baštarda wrote:On je istočni, a ja zapadni....Noor wrote:mislila sam da ste ti i džango dva različita svijeta. greška...mutava baštarda wrote:
Dovoljna su tebi i trojica :)))
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
kic wrote:
skreni pozornost na nešto drugo, ili se isto otvorite malo za kritiku, ne znam, moja preporuka :)
Ukratko, najbolje da se svi svedemo na asilinu razinu.
Last edited by slidingdoorsoperator on Thu 13 Apr - 11:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
strata nemaš ni jednog? pa da znaš 'vakoOh_Femder wrote:Pa nemoj odma da se biješ i da vređaš! Nisam ja telac, ja sam krmak :P A Telca imam dva, jedan bili i jedan crni, a oba oriđiđi Femderi, i još k tome made in SAD. Tek tolko da se zna :DNoor wrote:aj telac NSK propisnoOh_Femder wrote:Ti bi odma' s dvadesetoricom? Svaka čast, curo, ni Jenna Jemeson ti nije ravna ;PNoor wrote:jučer naiđem na vojni konvoj, vraćali su se s vježbe u Puli na Pleso, ma divota mi ih je bilo vidjeti, sve mladi zgodni dečki, bilo je i par djevojakavuksadinare wrote:
...pa koli ej vrhovna zapovjednica vojske..nece se slikati u minici....uostalom ne oblaci marsalsku uniformu..vec obicnu maskirnu...ne kenjavi se u svecanim lozama samo..nego ode u sator,nije joj tesko zaleci na zemlju......uostalom dans se sve vise cura prijavljuje u vojsku i niej neobicno da su danas zene borbenije od muskaraca...
eh, da mi je 20
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
skreni pozornost na nešto drugo, ili se isto otvorite malo za kritiku, ne znam, moja preporuka :)
logic fallacy
Ne dobija se to rođenjem. Praziluk sam izraste onima koji ga zaslužuju. Onda se kite brendiranim perjem da bi ga nekako prikrili. Eto tebe koji si se odmah našao.Oh_Femder wrote:A jebi ga sad, nisu se svi taki pokondireni ko ti rodili, da im, čim su ispali iz pičke na beton (a ne na njivu :P), viri peruška iz prkna, mejd in Čajna :Ddzango wrote:I praziluk što viri iz dupeta.Noor wrote:ma imaš pravo, seljakluk i primitivizam ne poznaju granicemutava baštarda wrote:On je istočni, a ja zapadni....Noor wrote:
mislila sam da ste ti i džango dva različita svijeta. greška...
Vidi ovih seljačina što pokušavaju ispod poijasa udarati, ono stvarno ste stoka neviđena.
Guest- Guest
Još jedan sa prazilukom.tre911 wrote:Vidi ovih seljačina što pokušavaju ispod poijasa udarati, ono stvarno ste stoka neviđena.
ti pogotovo od njega možeš svašta naučiti!dzango wrote:Još jedan sa prazilukom.tre911 wrote:Vidi ovih seljačina što pokušavaju ispod poijasa udarati, ono stvarno ste stoka neviđena.
al, badava kad si urođeni antitalent
Guest- Guest
kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
logic fallacy
Ako i je, ide tebi na dušu jer izlazi iz tvoje preporuke.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
logic fallacy
ne ide meni ništa na dušu, banish sotono :)
Kao prvo: Jimi forever! And ever...Noor wrote:strata nemaš ni jednog? pa da znaš 'vakoOh_Femder wrote:Pa nemoj odma da se biješ i da vređaš! Nisam ja telac, ja sam krmak :P A Telca imam dva, jedan bili i jedan crni, a oba oriđiđi Femderi, i još k tome made in SAD. Tek tolko da se zna :DNoor wrote:aj telac NSK propisnoOh_Femder wrote:Ti bi odma' s dvadesetoricom? Svaka čast, curo, ni Jenna Jemeson ti nije ravna ;PNoor wrote:
jučer naiđem na vojni konvoj, vraćali su se s vježbe u Puli na Pleso, ma divota mi ih je bilo vidjeti, sve mladi zgodni dečki, bilo je i par djevojaka
eh, da mi je 20
Kao drugo, oklen ti da neman Strata. I to baš onaj najpoznatiji, Jimijev model '69-a. Evo, specijalno za tebe: '52 Telac, '69 Strat, '62 Telac. Onaj mali Les Paul s lijeve strane mi još raste :P Redovno ga zalijevam :P
Znam. Kako se uzgaja praziluk. Jebiga kad sam sporan sa tim talentima.Noor wrote:ti pogotovo od njega možeš svašta naučiti!dzango wrote:Još jedan sa prazilukom.tre911 wrote:Vidi ovih seljačina što pokušavaju ispod poijasa udarati, ono stvarno ste stoka neviđena.
pa pitam, upitnik je na kraju, ne :)Oh_Femder wrote:
Kao prvo: Jimi forever! And ever...
Kao drugo, oklen ti da neman Strata. I to baš onaj najpoznatiji, Jimijev model '69-a. Evo, specijalno za tebe: '52 Telac, '69 Strat, '62 Telac. Onaj mali Les Paul s lijeve strane mi još raste :P Redovno ga zalijevam :P
lijepa zbirka
aj sad još neki klipić da te i čujemo...
Guest- Guest
ma da si samo s tim sporan, lakodzango wrote:Znam. Kako se uzgaja praziluk. Jebiga kad sam sporan sa tim talentima.Noor wrote:ti pogotovo od njega možeš svašta naučiti!dzango wrote:Još jedan sa prazilukom.tre911 wrote:Vidi ovih seljačina što pokušavaju ispod poijasa udarati, ono stvarno ste stoka neviđena.
Guest- Guest
ti zapeo za zg ko pijan plota.Pinochet wrote:turizam nas hrani i izvlači. svake godine turizam raste skoro 10%. to hrani 1,5milijuna penzića sa nezarađenim penzijama, 600 000 uhljeba itd, održava da Zagreb i okolica imaju 30% populacije RH i 40% zaposlenih u državnom sektoru...kic wrote:
ne daju da bankrotira nikako
prne li jedna turistička sezona, standard će nam biti kao 96godine,
zaboravljas da je zg i okolica uz medimurje najveci izvoznik.
2014-12-30
Fala na komplementu. Gibije pokažem nekom drugom (ne)prilikom :DNoor wrote:pa pitam, upitnik je na kraju, ne :)Oh_Femder wrote:
lijepa zbirka
Za klipić kukuruza pitaj Efu, ona je vidila pa ti more reć :P
nema nje više ovdje, pokupila krhotine i samotorpedirala seOh_Femder wrote:Fala na komplementu. Gibije pokažem nekom drugom (ne)prilikom :DNoor wrote:pa pitam, upitnik je na kraju, ne :)Oh_Femder wrote:
lijepa zbirka
Guest- Guest
Oklen ti to? Vidijo je još jučer i još i dalje se bez ljutnje osvrće na moje postove, iako sam je iza leđa opanjkavo da je trol :PNoor wrote:nema nje više ovdje, pokupila krhotine i samotorpedirala seOh_Femder wrote:Fala na komplementu. Gibije pokažem nekom drugom (ne)prilikom :DNoor wrote:pa pitam, upitnik je na kraju, ne :)Oh_Femder wrote:
lijepa zbirka
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:
ne ide meni ništa na dušu, banish sotono :)
Ide cijeli ovaj forum, a kud ćeš više od toga.
Guest- Guest
Ostalo bi morala lično da proveriš.Noor wrote:ma da si samo s tim sporan, lakodzango wrote:Znam. Kako se uzgaja praziluk. Jebiga kad sam sporan sa tim talentima.Noor wrote:ti pogotovo od njega možeš svašta naučiti!dzango wrote:Još jedan sa prazilukom.tre911 wrote:Vidi ovih seljačina što pokušavaju ispod poijasa udarati, ono stvarno ste stoka neviđena.
dzango wrote:Još jedan sa prazilukom.tre911 wrote:Vidi ovih seljačina što pokušavaju ispod poijasa udarati, ono stvarno ste stoka neviđena.
on je s metlom...
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
» Država će... (odvesti nas u bankrot ofc, kako eventualno izbjeći)
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Država će... (odvesti nas u bankrot ofc, kako eventualno izbjeći)
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
Page 5 of 8