Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
Noor wrote:a kad si ti to sa mnom, daj reci da i ja znam :)Prele wrote:Noor wrote:tebi je mozak na idle-u non stopPrele wrote:Noor wrote:
veliš, nit briga nit pameti
pa vidi, ovde sa vama mi je stvarno mozak na idleu-a i kao takav sam amon ra za vas ovde koliko vas zajedno ima.
razorio sam vam celu undeadovsku nomenklaturu...
kaj nisi više einstein? sad si amon ra
pa i kada sam sa tobom je na idle. jbg. sve sama radiš...
biće da me sanjaš
pa kažeš da mi je mozak u idleu non stop? a kako bi drugačije znala a da ne provodiš vreme sa mnom?
ahahahhahahahaha, kakav autošamar male noorice...
Guest- Guest
kako ne provodim, dovoljno smo na forumu da vidim koliko je sati :)Prele wrote:pa kažeš da mi je mozak u idleu non stop? a kako bi drugačije znala a da ne provodiš vreme sa mnom?Noor wrote:a kad si ti to sa mnom, daj reci da i ja znam :)Prele wrote:Noor wrote:tebi je mozak na idle-u non stopPrele wrote:
pa vidi, ovde sa vama mi je stvarno mozak na idleu-a i kao takav sam amon ra za vas ovde koliko vas zajedno ima.
razorio sam vam celu undeadovsku nomenklaturu...
biće da me sanjaš
mala noorica se rijetko samozašamara, ali to zato kod tebe ne fali, nema dana da prođe bez da se ispljeskaš junački :D
ne srami se što me sanjaš, nema u tome ništa loše
Guest- Guest
Noor wrote:mala noorica se rijetko samozašamara,Prele wrote:pa kažeš da mi je mozak u idleu non stop? a kako bi drugačije znala a da ne provodiš vreme sa mnom?Noor wrote:a kad si ti to sa mnom, daj reci da i ja znam :)Prele wrote:Noor wrote:
tebi je mozak na idle-u non stop
biće da me sanjaš
ovo je jedan od tih dana...
Guest- Guest
ti kad te pribijem uza zid i nemaš kud, najbolje testeru okrenut, pa šta bude...a? :)Prele wrote:ovo je jedan od tih dana...Noor wrote:mala noorica se rijetko samozašamara,Prele wrote:pa kažeš da mi je mozak u idleu non stop? a kako bi drugačije znala a da ne provodiš vreme sa mnom?Noor wrote:a kad si ti to sa mnom, daj reci da i ja znam :)Prele wrote:
biće da me sanjaš
Guest- Guest
Noor wrote:ti kad te pribijem uza zid i nemaš kud, najbolje testeru okrenut, pa šta bude...a? :)Prele wrote:ovo je jedan od tih dana...Noor wrote:mala noorica se rijetko samozašamara,Prele wrote:pa kažeš da mi je mozak u idleu non stop? a kako bi drugačije znala a da ne provodiš vreme sa mnom?Noor wrote:
a kad si ti to sa mnom, daj reci da i ja znam :)
biće da me sanjaš
ja volim kada se ti i ja pribijamo uza zid...
Guest- Guest
1996.godine standard nam je bio bolji nego danas. Industrija je radila punim kapacitetima.Pinochet wrote:turizam nas hrani i izvlači. svake godine turizam raste skoro 10%. to hrani 1,5milijuna penzića sa nezarađenim penzijama, 600 000 uhljeba itd, održava da Zagreb i okolica imaju 30% populacije RH i 40% zaposlenih u državnom sektoru...kic wrote:
ne daju da bankrotira nikako
prne li jedna turistička sezona, standard će nam biti kao 96godine,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...slazem se...ali ocito je moguce da tursiticka sezona prdne u cabar..svagdje su sranja okolo..smijali ste mi se ovdje kad sam pisao prosle gdoine akd sam rekao o vrucem proljecu okolo hrvatske i u europi..da fanttaziram..da sam za rat i slicno..nisam..ali imamsesto culo za prepoznat opasnost i shodno tome korigiram zivot prema tome..osiguravam se..mene nece docekati nespremnog nevoljajastreb wrote:1996.godine standard nam je bio bolji nego danas. Industrija je radila punim kapacitetima.Pinochet wrote:turizam nas hrani i izvlači. svake godine turizam raste skoro 10%. to hrani 1,5milijuna penzića sa nezarađenim penzijama, 600 000 uhljeba itd, održava da Zagreb i okolica imaju 30% populacije RH i 40% zaposlenih u državnom sektoru...kic wrote:
ne daju da bankrotira nikako
prne li jedna turistička sezona, standard će nam biti kao 96godine,
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Di ćeš? U Minken?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
jok..u brda i doli... ..kakav minken jebote tamo ce tek biti sranja...Eva_ wrote:Di ćeš? U Minken?
2015-09-08
Sakrit se na Dinari, nije loše
2017-03-21
naravno..ne'k samo pokusaju...ima da ih jedan od tisucu skrapa popije..Eva_ wrote:Sakrit se na Dinari, nije loše
2015-09-08
Bolje na Biokovu. To je izvan planova srpskih.Eva_ wrote:Sakrit se na Dinari, nije loše
2014-04-22
Imaš neku svoju špilju?
2017-03-21
I Žumberak je dovoljno pust, zaboravljen i dalek.jastreb wrote:Bolje na Biokovu. To je izvan planova srpskih.Eva_ wrote:Sakrit se na Dinari, nije loše
2017-03-21
Žumberčani su uglavnom pounijaćeni Srbi.Eva_ wrote:I Žumberak je dovoljno pust, zaboravljen i dalek.jastreb wrote:Bolje na Biokovu. To je izvan planova srpskih.Eva_ wrote:Sakrit se na Dinari, nije loše
2014-04-22
..naravno...u spilji svega i svacega..od igle do lokomotive.. ....suma,brda i doli su moj drugi dom..pa nisam bio bezveze u izviđacima kako u civilu tako i u ratuEva_ wrote:Imaš neku svoju špilju?
2015-09-08
srbi svi i svuda..i jastrebjastreb wrote:Žumberčani su uglavnom pounijaćeni Srbi.Eva_ wrote:I Žumberak je dovoljno pust, zaboravljen i dalek.jastreb wrote:Bolje na Biokovu. To je izvan planova srpskih.Eva_ wrote:Sakrit se na Dinari, nije loše
2015-09-08
A zato su zgodni:))jastreb wrote:Žumberčani su uglavnom pounijaćeni Srbi.Eva_ wrote:I Žumberak je dovoljno pust, zaboravljen i dalek.jastreb wrote:Bolje na Biokovu. To je izvan planova srpskih.Eva_ wrote:Sakrit se na Dinari, nije loše
Znam, pa Tadija Smičiklas je rođen tam i vidjela sam kuću u kojoj je stanoval u Sošicama.
2017-03-21
zumberak je jedna od najtajanstvemnijih planina u hravtskoj a blizu zagreba...vjerojatno planina koja je najgusce posumljena uz licku pljesivicu i papuk
2015-09-08
Slabo je naseljen.
2017-03-21
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
» Država će... (odvesti nas u bankrot ofc, kako eventualno izbjeći)
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Država će... (odvesti nas u bankrot ofc, kako eventualno izbjeći)
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
Page 7 of 8