Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
vuksadinare wrote:malo si preoptimistican...evidentno je da posljednjih deset godina politicari padaju brze nego sto su se ucvrstili na valsti u hrvatskoj...plenki iam srecu..sto trenutno u drugim strankama nema osoba sa liderskim predispozicijama i nisu nista bolji od plenkija...no po posljednjim istarzivanjima svih rejtnig angecija hdz je u laganom padu...a putokaz ce biti najbolji na loklanim izborima...slidingdoorsoperator wrote:Plenkovića može skinuti samo ponovni povratak Hrvatske u recesiju.
Samo sam politički realan, kao i uvijek.
Da, Plenković ima tu sreću da je na čelu SDP smušeni nesposobnjaković koji manjak autoriteta u vlastitoj stranci ii među biračima pokušava nadoknaditi viškom agresivnosti u medijskim istupima.
SDP se neće vratiti na bolje pozicije dok ga ne preuzme Picula, a ako se to ne dogodi, SDP će samo nastaviti lagano tonuti, ne doduše kako se to dogodilo Orahu ili laburistima ili pod najnovije HSS-u, jer će SDP uvijek imati minimalno 15-20% podrške birača, ali to je daleko od potencijala za formiranje vlasti na državnoj razini.
Lokalni izbori nikada nisu dobar pokazatelj za raspoloženje birača na državnoj razini i ti to dobro znaš.
Guest- Guest
jesu li vukli puknutu sajlu?To je vojska,ma da.Noor wrote:jučer naiđem na vojni konvoj, vraćali su se s vježbe u Puli na Pleso, ma divota mi ih je bilo vidjeti, sve mladi zgodni dečki, bilo je i par djevojakavuksadinare wrote:...pa koli ej vrhovna zapovjednica vojske..nece se slikati u minici....uostalom ne oblaci marsalsku uniformu..vec obicnu maskirnu...ne kenjavi se u svecanim lozama samo..nego ode u sator,nije joj tesko zaleci na zemlju......uostalom dans se sve vise cura prijavljuje u vojsku i niej neobicno da su danas zene borbenije od muskaraca...mutava baštarda wrote:aj provaj nać mađarskog predsjednika u uniformi... a kad dođe gusto, rastegne on žicu i u trlišu...
eh, da mi je 20
vili40-
2015-08-02
Eva_ wrote:Samo su prolongirali do jeseni. No, proračun pada u rujnu i Rusi stižu.kic wrote:
ne daju da bankrotira nikako
Da bar
Yoda aj na pivu, teraca bamba u st...eo otvorio prvu..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
daj malo podrobnije pročitaj o tome, pilot je letio prema proceduri, do incidenta je došlo stjecajem okolnosti (ne, nije sajla bila stara, slaba i korodirana), a izvid je pokazao i zašto.vili40 wrote:jesu li vukli puknutu sajlu?To je vojska,ma da.Noor wrote:jučer naiđem na vojni konvoj, vraćali su se s vježbe u Puli na Pleso, ma divota mi ih je bilo vidjeti, sve mladi zgodni dečki, bilo je i par djevojakavuksadinare wrote:...pa koli ej vrhovna zapovjednica vojske..nece se slikati u minici....uostalom ne oblaci marsalsku uniformu..vec obicnu maskirnu...ne kenjavi se u svecanim lozama samo..nego ode u sator,nije joj tesko zaleci na zemlju......uostalom dans se sve vise cura prijavljuje u vojsku i niej neobicno da su danas zene borbenije od muskaraca...mutava baštarda wrote:aj provaj nać mađarskog predsjednika u uniformi... a kad dođe gusto, rastegne on žicu i u trlišu...
eh, da mi je 20
sreća da nitko nije stradao, a šteta je minimalna.
Guest- Guest
Ovaj forum je postao zarobljenik asilinih bljuvotina to je više nego očito. Ne da mi se ni otvarati ništa pored ovakvih naslova defetizma i destruktivnosti u svakom pogledu :(Noor wrote:nek kljuca, ko da je njen posao spašavat bagrokor. dok je gurala nos gdje nije trebala, skakali ste na sve 4, sad kad više to ne radi, opet ne valja...cccc, dežurnim hračkerima nikad dosadno!
Guest- Guest
...sirenje defetizma je jedan oblik obavjestajne djelatnostitre911 wrote:Ovaj forum je postao zarobljenik asilinih bljuvotina to je više nego očito. Ne da mi se ni otvarati ništa pored ovakvih naslova defetizma i destruktivnosti u svakom pogledu :(Noor wrote:nek kljuca, ko da je njen posao spašavat bagrokor. dok je gurala nos gdje nije trebala, skakali ste na sve 4, sad kad više to ne radi, opet ne valja...cccc, dežurnim hračkerima nikad dosadno!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
on si složi naslov kako mu odgovara, ali ne daj se odbiti...ima tu materijala za odgovoriti :)tre911 wrote:Ovaj forum je postao zarobljenik asilinih bljuvotina to je više nego očito. Ne da mi se ni otvarati ništa pored ovakvih naslova defetizma i destruktivnosti u svakom pogledu :(Noor wrote:nek kljuca, ko da je njen posao spašavat bagrokor. dok je gurala nos gdje nije trebala, skakali ste na sve 4, sad kad više to ne radi, opet ne valja...cccc, dežurnim hračkerima nikad dosadno!
Guest- Guest
skreni pozornost na nešto drugo, ili se isto otvorite malo za kritiku, ne znam, moja preporuka :)
Teško će me odbiti bilo što no zaista ne želim ni sudjelovati u temamama sa ovakvim imbecilnim naslovima.Noor wrote:on si složi naslov kako mu odgovara, ali ne daj se odbiti...ima tu materijala za odgovoriti :)tre911 wrote:Ovaj forum je postao zarobljenik asilinih bljuvotina to je više nego očito. Ne da mi se ni otvarati ništa pored ovakvih naslova defetizma i destruktivnosti u svakom pogledu :(Noor wrote:nek kljuca, ko da je njen posao spašavat bagrokor. dok je gurala nos gdje nije trebala, skakali ste na sve 4, sad kad više to ne radi, opet ne valja...cccc, dežurnim hračkerima nikad dosadno!
Guest- Guest
kic wrote:
skreni pozornost na nešto drugo, ili se isto otvorite malo za kritiku, ne znam, moja preporuka :)
Guest- Guest
Ma možda je i bolje da ne barem dok je veliki tjedan u pitanju, mir i dobro svima :)kic wrote:
Guest- Guest
Asila je malo prostijeg izraza ali kritike mu nerijetko imaju smisla.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ala bi se selfala, al mi neda nana. Ala ću se iselfati kad ostanem sama.
Dovoljna su tebi i trojica :)))Noor wrote:jučer naiđem na vojni konvoj, vraćali su se s vježbe u Puli na Pleso, ma divota mi ih je bilo vidjeti, sve mladi zgodni dečki, bilo je i par djevojakavuksadinare wrote:...pa koli ej vrhovna zapovjednica vojske..nece se slikati u minici....uostalom ne oblaci marsalsku uniformu..vec obicnu maskirnu...ne kenjavi se u svecanim lozama samo..nego ode u sator,nije joj tesko zaleci na zemlju......uostalom dans se sve vise cura prijavljuje u vojsku i niej neobicno da su danas zene borbenije od muskaraca...mutava baštarda wrote:aj provaj nać mađarskog predsjednika u uniformi... a kad dođe gusto, rastegne on žicu i u trlišu...
eh, da mi je 20
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
njezin je grijeh što laže čim zine, a kad šuti onda radi suprotno od onoga što je obećala!vuksadinare wrote:pa to ej to...ali jedini grijeh joj je u stavri sto dolazi iz hdz-a...da nije tako detzurni hrackeri bi ej dizali u visine makar isto radilaNoor wrote:nek kljuca, ko da je njen posao spašavat bagrokor. dok je gurala nos gdje nije trebala, skakali ste na sve 4, sad kad više to ne radi, opet ne valja...cccc, dežurnim hračkerima nikad dosadno!
nije li plavuša u predizbornoj kampanji cijeli program izgradila na napadu na Milanovića i njegovu vladu i nije li obećala kako će hrvatska postati najbogatija država na svijetu?
sad priznajete kako je gurala nos gdje nije trebalo i prijetila lupanjem po stolu, sazivanjem sjednice vlade o ekonomiji i gospodarstvu i poticala na podjele kako bi pomogla hdz-u.
licemjerna baba misli, skupa s vama, kako se zaboravilo što je lupetala o vladi zorana Milanovića i u zemlji i vanka, posebice kod Mađara.
osim toga, ne treba više uopće hračkati po plavuši, jer se pokazuje kako je postala najveći politički hračak na poziciji na kojoj se nalazi.
jedino je njegova unjkavost po tom pitanju bolja od nje, ali njegova unjkavost formalno nije političar...
sitting_bull-
2015-09-28
mislila sam da ste ti i džango dva različita svijeta. greška...mutava baštarda wrote:Dovoljna su tebi i trojica :)))Noor wrote:jučer naiđem na vojni konvoj, vraćali su se s vježbe u Puli na Pleso, ma divota mi ih je bilo vidjeti, sve mladi zgodni dečki, bilo je i par djevojakavuksadinare wrote:...pa koli ej vrhovna zapovjednica vojske..nece se slikati u minici....uostalom ne oblaci marsalsku uniformu..vec obicnu maskirnu...ne kenjavi se u svecanim lozama samo..nego ode u sator,nije joj tesko zaleci na zemlju......uostalom dans se sve vise cura prijavljuje u vojsku i niej neobicno da su danas zene borbenije od muskaraca...mutava baštarda wrote:aj provaj nać mađarskog predsjednika u uniformi... a kad dođe gusto, rastegne on žicu i u trlišu...
eh, da mi je 20
Guest- Guest
On je istočni, a ja zapadni.... Kad se radi o ženama sve je to isto od kima veličanstvenog do princa čarlsa.Noor wrote:mislila sam da ste ti i džango dva različita svijeta. greška...mutava baštarda wrote:Dovoljna su tebi i trojica :)))Noor wrote:jučer naiđem na vojni konvoj, vraćali su se s vježbe u Puli na Pleso, ma divota mi ih je bilo vidjeti, sve mladi zgodni dečki, bilo je i par djevojakavuksadinare wrote:...pa koli ej vrhovna zapovjednica vojske..nece se slikati u minici....uostalom ne oblaci marsalsku uniformu..vec obicnu maskirnu...ne kenjavi se u svecanim lozama samo..nego ode u sator,nije joj tesko zaleci na zemlju......uostalom dans se sve vise cura prijavljuje u vojsku i niej neobicno da su danas zene borbenije od muskaraca...mutava baštarda wrote:aj provaj nać mađarskog predsjednika u uniformi... a kad dođe gusto, rastegne on žicu i u trlišu...
eh, da mi je 20
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
...pa realno...kacenje s amađariam samo nam je donilo stete ne koristi..sitting_bull wrote:njezin je grijeh što laže čim zine, a kad šuti onda radi suprotno od onoga što je obećala!vuksadinare wrote:pa to ej to...ali jedini grijeh joj je u stavri sto dolazi iz hdz-a...da nije tako detzurni hrackeri bi ej dizali u visine makar isto radilaNoor wrote:nek kljuca, ko da je njen posao spašavat bagrokor. dok je gurala nos gdje nije trebala, skakali ste na sve 4, sad kad više to ne radi, opet ne valja...cccc, dežurnim hračkerima nikad dosadno!
nije li plavuša u predizbornoj kampanji cijeli program izgradila na napadu na Milanovića i njegovu vladu i nije li obećala kako će hrvatska postati najbogatija država na svijetu?
sad priznajete kako je gurala nos gdje nije trebalo i prijetila lupanjem po stolu, sazivanjem sjednice vlade o ekonomiji i gospodarstvu i poticala na podjele kako bi pomogla hdz-u.
licemjerna baba misli, skupa s vama, kako se zaboravilo što je lupetala o vladi zorana Milanovića i u zemlji i vanka, posebice kod Mađara.
osim toga, ne treba više uopće hračkati po plavuši, jer se pokazuje kako je postala najveći politički hračak na poziciji na kojoj se nalazi.
jedino je njegova unjkavost po tom pitanju bolja od nje, ali njegova unjkavost formalno nije političar...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma imaš pravo, seljakluk i primitivizam ne poznaju granicemutava baštarda wrote:On je istočni, a ja zapadni....Noor wrote:mislila sam da ste ti i džango dva različita svijeta. greška...mutava baštarda wrote:Dovoljna su tebi i trojica :)))Noor wrote:jučer naiđem na vojni konvoj, vraćali su se s vježbe u Puli na Pleso, ma divota mi ih je bilo vidjeti, sve mladi zgodni dečki, bilo je i par djevojakavuksadinare wrote:
...pa koli ej vrhovna zapovjednica vojske..nece se slikati u minici....uostalom ne oblaci marsalsku uniformu..vec obicnu maskirnu...ne kenjavi se u svecanim lozama samo..nego ode u sator,nije joj tesko zaleci na zemlju......uostalom dans se sve vise cura prijavljuje u vojsku i niej neobicno da su danas zene borbenije od muskaraca...
eh, da mi je 20
Guest- Guest
Ovo joj je najsuper kombinacija :P pazi molim te, civilne hlače, al su joj gaće maskirnog dezena pa joj se oprašta :Dvuksadinare wrote:...pa koli ej vrhovna zapovjednica vojske..nece se slikati u minici....uostalom ne oblaci marsalsku uniformu..vec obicnu maskirnu...ne kenjavi se u svecanim lozama samo..nego ode u sator,nije joj tesko zaleci na zemlju......uostalom dans se sve vise cura prijavljuje u vojsku i niej neobicno da su danas zene borbenije od muskaraca...mutava baštarda wrote:aj provaj nać mađarskog predsjednika u uniformi... a kad dođe gusto, rastegne on žicu i u trlišu...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
» Država će... (odvesti nas u bankrot ofc, kako eventualno izbjeći)
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Država će... (odvesti nas u bankrot ofc, kako eventualno izbjeći)
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
Page 3 of 8