Traže se..
Page 16 of 33
Page 16 of 33 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 33
Re: Traže se..
Veberu, ispričavam se, krivo sam te shvatila. :)veber wrote:očito ja preko interneta najbolje sa strojevima funkcioniram.
za ra. bilo je okupljanje ekipe.
bugi je bio organizator.
kolega jedriličar je poslao lignje kao ispričnicu.
kofi i ja smo zgibali na vrijeme, na kraju su ostali čago i bugi.
mislim da je od forumaša još bio panonac.
osobno znam pola foruma ovdje.
imamo interno pravilo da forumašice ne spominjemo.
Vezao si se na moj post pa sam mislila da mene trpaš u te neke intimne odnose s kofijem.
Guest- Guest
Hvala. :)veber wrote:ali nas optika povezuje.Ra wrote:Veber i ja smo u totalnoj misaonoj disharmoniji. Nikako na zelenu granu.Noor wrote:
ma, veber...znaš da je zaigran, tko zna koji su mu sve putevi
što je on mislio, nemam pojma, al ja nisam tebe povezala s njegovim upisom...a vjerujem ni kic, to je bila šala na muški račun
zanimljivi avatar. s tvoje strane.
Da, vizualno, a i glazbeni ukus, rekla bih.
Ali zato riječi nikako... ono, jednostavno ih nabacaš i nikad ne znam što si zapravo mislio reći. Samim time se javljaju i kriva tumačenja s moje strane.
Guest- Guest
jezični problem može ležat u tome da komuniciram u tri jezika.Ra wrote:Hvala. :)veber wrote:ali nas optika povezuje.Ra wrote:Veber i ja smo u totalnoj misaonoj disharmoniji. Nikako na zelenu granu.Noor wrote:
ma, veber...znaš da je zaigran, tko zna koji su mu sve putevi
što je on mislio, nemam pojma, al ja nisam tebe povezala s njegovim upisom...a vjerujem ni kic, to je bila šala na muški račun
zanimljivi avatar. s tvoje strane.
Da, vizualno, a i glazbeni ukus, rekla bih.
Ali zato riječi nikako... ono, jednostavno ih nabacaš i nikad ne znam što si zapravo mislio reći. Samim time se javljaju i kriva tumačenja s moje strane.
jednom mi je kći rekla, a da probaš na hrvatskom?
nemoj sve uzet zdravo za gotovo.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Saznaso sam kako se preziva Milena iz navedene pjesme.veber wrote:samo za ra, di je moja korona.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
violator wrote:Noor wrote:Sora
Aaaa.. ♡
S njome si na pasmater ali svejedno brines. ♡
to je forumski folklor i produkt nesputanog temperamenta, svi ovdje smo jedna, svijetom razasuta obitelj potpunih stranaca i svi do jednog su mi dragi :)
ma da sve ode u tri pm, dam se kladit da bi gnječ marcu dao umjetno disanje. usta na usta.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Noor wrote:violator wrote:Noor wrote:Sora
Aaaa.. ♡
S njome si na pasmater ali svejedno brines. ♡
to je forumski folklor i produkt nesputanog temperamenta, svi ovdje smo jedna, svijetom razasuta obitelj potpunih stranaca i svi do jednog su mi dragi :)
darth_vader-
2014-04-17
hahahahahahahjasambrend wrote:
jbg očito nije isto navigavanje na metli po Hrvatskoj i po Irskoj
immortal-
2014-04-16
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]T. wrote:E, u irskoj je više magle...
I crna je piva...
izgleda pobjegla ona na vrijeme
immortal-
2014-04-16
Page 16 of 33 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 33
Similar topics
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» TRAŽE 30.000 KUNA
» nakaze traze pomoc
» Za muslimane se traže posebna prava u BiH
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» TRAŽE 30.000 KUNA
» nakaze traze pomoc
» Za muslimane se traže posebna prava u BiH
Page 16 of 33