Traže se..
Page 9 of 33
Page 9 of 33 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33
Re: Traže se..
da :)Totenkopf wrote:šta da ? forum ili nije forum...
moram te malo, preozbiljan si...da, forum je:)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma to je samo prvi dojam, ne znam da je itko neozbiljniji od mene u tim godinama...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
76...nije to ništa, vidi Jožu ManolićaTotenkopf wrote:ma to je samo prvi dojam, ne znam da je itko neozbiljniji od mene u tim godinama...
2017-10-06
najstariji i vozač u hrvata...
ne do ti bog nać mu se na putu...
2014-04-14
ne znaš što je gore, na putu ili u autu muTotenkopf wrote:najstariji i vozač u hrvata...
2017-10-06
Noor wrote:ne znaš što je gore, na putu ili u autu muTotenkopf wrote:najstariji i vozač u hrvata...
u krevetu mu
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
ta varijanta mi nije ni teoretski mogla pasti na pamet :DRoy_Bean wrote:Noor wrote:ne znaš što je gore, na putu ili u autu muTotenkopf wrote:najstariji i vozač u hrvata...
u krevetu mu
2017-10-06
A ne znam ... Za mnoge stvari mi je tlaka a opet za neke ststvari ok. Malo bi ga gasila pa malo ne bi ....kic wrote:
ja ću ostavit messenger samo od FBa, već neko vrijeme si to govorim ali ali nikako..
lastavica- Posts : 86
2014-04-15
SusjediNoor wrote:da :)Totenkopf wrote:šta je to, neki drugi forum ili nešto treće ?
lastavica- Posts : 86
2014-04-15
Regoč wrote:Nek se širi vjera Kristova!metilda wrote:Regoč, posudila sam tvoj signature, nadam se da ti nije krivo... ipak ima i križ... a križ i za dom spremni su nerazdvojni...Regoč wrote:Skužimo tko je kakav pa se tomu prilagodimo. Ne možeš protiv gerilacah ratovati divizijami.pismejker wrote:nikako,vi ste osd samog pocetka kvalificirali profilirali,i sve sto ide uz to...Regoč wrote:
Doživjeli su da im preuzmemo stil. To bi trebala biti pohvala.
hahahahaha..pa gasite se,niste primjetili...
Guest- Guest
Usponi i padovi, događa se.pismejker wrote:Regoč wrote:Nek se širi vjera Kristova!metilda wrote:Regoč, posudila sam tvoj signature, nadam se da ti nije krivo... ipak ima i križ... a križ i za dom spremni su nerazdvojni...Regoč wrote:Skužimo tko je kakav pa se tomu prilagodimo. Ne možeš protiv gerilacah ratovati divizijami.pismejker wrote:
nikako,vi ste osd samog pocetka kvalificirali profilirali,i sve sto ide uz to...
hahahahaha..pa gasite se,niste primjetili...
Regoč-
2015-08-21
Naporan lik...
Još jedan od bojovnika za hrvatsku stvar iz kanade...
Još jedan od bojovnika za hrvatsku stvar iz kanade...
2014-04-14
Je li tko vidio, cuo delboya u zadnje vrijeme? Javlja se i na ime Primitivac.
Podsjetio me vojvoda prije dan-dva.
:-)
Podsjetio me vojvoda prije dan-dva.
:-)
2014-04-12
Sjetimo ga se vojvoda i ja.
Steta sto ne dolazi.
Nadam se da je dobro.
Legenda.
Steta sto ne dolazi.
Nadam se da je dobro.
Legenda.
2014-04-12
Vratit ce se norka..malo se stufala..;-)
2014-04-12
Ne trazim, samo pozdravljam par Andorijanaca, Veliku Macu, Popa, naxa, jednu biljku koju negdje zametnuh, klingonsko jastvo, dosadu zbog koje pisem idemodmahdocicuucetiri, seronje koje pripremaju film o Han Solu (kako fantasticno, jedva ga cekam izbjeci), sve one koji vonjaju ovdje svakodnevno, livadom zapusene tamne zvijezde, klompe poprskane bijelom zbukom, slusalice kad vele klik, klupe koje zuljaju i prazne kartonske kutije na trecem katu (volim neparne brojeve), ispusne ventile za ranjivost i melankoliju, pisma koja su se pretvorila u pepeo, sarene cvjetne kosare, Normu i Bellu u necijoj hotelskoj sobi, dvije jutarnje salice kave, zamotane kablove, lego-kocke koje jedine grade stvari iz nase maste i ritmicno lupkanje za kraj.
Guest- Guest
Page 9 of 33 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33
Similar topics
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» TRAŽE 30.000 KUNA
» nakaze traze pomoc
» Za muslimane se traže posebna prava u BiH
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» TRAŽE 30.000 KUNA
» nakaze traze pomoc
» Za muslimane se traže posebna prava u BiH
Page 9 of 33