Traže se..
Page 33 of 33
Page 33 of 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Re: Traže se..
veber wrote:objavi fotku neke ženke.darth_vader wrote:Mene je sram što me ovdi nikad nije banalo. Kic, puši kurac
da vidiš kako ćeš popušiti ban.
onako da je golišava pa se nađe neka dušebrižnica od 150kg sisa do pupka, a dupeta do potkoljenice.
mam buš ban spušil, vjeruj mi. po službenoj dužnosti jer krave su ljubomorne na mlađu istesanu kravicu.
tako da nemaš brige.
Nemo njih više, samo prvotni su opstali
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Re: Traže se..
Molim ako netko nešto zna o forumašici Tiffany, bila je i Anderton nick, rekao mi @Operw, moj dobar frend, nisam se čuo s njom otkad su ukinuli
windows live messenger, samo da znam je li živa i zdrava, igrala je igru 'Michrophone goes to' na 20+ pdf Net.hr forumu .... volila je muziku 80-ih,
na fejsu je bila kratko Ptica Selica ali je brzo izbrisala račun, a kako se forum ugasio nemam nikakav kontakt ... to je bilo negdje 2010/2011,
također se traži i Mayhem, jer on će znati njen email.
windows live messenger, samo da znam je li živa i zdrava, igrala je igru 'Michrophone goes to' na 20+ pdf Net.hr forumu .... volila je muziku 80-ih,
na fejsu je bila kratko Ptica Selica ali je brzo izbrisala račun, a kako se forum ugasio nemam nikakav kontakt ... to je bilo negdje 2010/2011,
također se traži i Mayhem, jer on će znati njen email.
Guest- Guest
Page 33 of 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Similar topics
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» TRAŽE 30.000 KUNA
» nakaze traze pomoc
» Za muslimane se traže posebna prava u BiH
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» TRAŽE 30.000 KUNA
» nakaze traze pomoc
» Za muslimane se traže posebna prava u BiH
Page 33 of 33