Traže se..
Page 8 of 33
Page 8 of 33 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 33
Re: Traže se..
Dudata je gadura poganoga jezika, kao i Gnječ ili Sora, uzvraćeno im je istom mjerom.pismejker wrote:Ajd,ajd..isto tak oi dudette..kad ju je spotao Tre,ili jos neki gori,nazivali je svakak oi vrijedjali,ti se se slavodobitno uz njihove noge lijepila i udjeljivala ugrize zrtvama..Noor wrote:joj odi si popit piffopismejker wrote:a real????Noor wrote:gdje su nestali provocator, pa sitting?
Pa vi Čardakovci niste propustili jedan post da ih ne izvrijedjate kao pse....
sezona piffa prosla..aludiras na alkoholizam...??malo teze..sad je sezona caja..ccrnog ruskog..
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Skužimo tko je kakav pa se tomu prilagodimo. Ne možeš protiv gerilacah ratovati divizijami.pismejker wrote:nikako,vi ste osd samog pocetka kvalificirali profilirali,i sve sto ide uz to...Regoč wrote:Doživjeli su da im preuzmemo stil. To bi trebala biti pohvala.pismejker wrote:a real????Noor wrote:gdje su nestali provocator, pa sitting?
Regoč-
2015-08-21
Regoč, posudila sam tvoj signature, nadam se da ti nije krivo... ipak ima i križ... a križ i za dom spremni su nerazdvojni...Regoč wrote:Skužimo tko je kakav pa se tomu prilagodimo. Ne možeš protiv gerilacah ratovati divizijami.pismejker wrote:nikako,vi ste osd samog pocetka kvalificirali profilirali,i sve sto ide uz to...Regoč wrote:Doživjeli su da im preuzmemo stil. To bi trebala biti pohvala.pismejker wrote:a real????Noor wrote:gdje su nestali provocator, pa sitting?
Guest- Guest
kad je glasanje za novog guvernatora foruma?jel to ide po nekim pravilima ili ko sastanak bez dnevnog reda?nije da se nesto zalim neko pitam cisto informativno
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
...Ko kiselo Mliko i sraćavica...metilda wrote:Regoč, posudila sam tvoj signature, nadam se da ti nije krivo... ipak ima i križ... a križ i za dom spremni su nerazdvojni...Regoč wrote:Skužimo tko je kakav pa se tomu prilagodimo. Ne možeš protiv gerilacah ratovati divizijami.pismejker wrote:nikako,vi ste osd samog pocetka kvalificirali profilirali,i sve sto ide uz to...Regoč wrote:Doživjeli su da im preuzmemo stil. To bi trebala biti pohvala.pismejker wrote:
a real????
Guest- Guest
My Brother Billo wrote:kad je glasanje za novog guvernatora foruma?jel to ide po nekim pravilima ili ko sastanak bez dnevnog reda?nije da se nesto zalim neko pitam cisto informativno
niste me vise zeljni?
kako nismo,ustvari ja nesmijem reci da sam za tebe jer bi ti odma' izgubio na popularnosti,pjuc kicu,komunjaro jedna
2017-04-17
ja igram neki Forge od empires,bas ono navlakusha igrica
2017-04-17
Nek se širi vjera Kristova!metilda wrote:Regoč, posudila sam tvoj signature, nadam se da ti nije krivo... ipak ima i križ... a križ i za dom spremni su nerazdvojni...Regoč wrote:Skužimo tko je kakav pa se tomu prilagodimo. Ne možeš protiv gerilacah ratovati divizijami.pismejker wrote:nikako,vi ste osd samog pocetka kvalificirali profilirali,i sve sto ide uz to...Regoč wrote:Doživjeli su da im preuzmemo stil. To bi trebala biti pohvala.pismejker wrote:
a real????
Regoč-
2015-08-21
Ko Židov i krematorij.pismejker wrote:...Ko kiselo Mliko i sraćavica...metilda wrote:Regoč, posudila sam tvoj signature, nadam se da ti nije krivo... ipak ima i križ... a križ i za dom spremni su nerazdvojni...Regoč wrote:Skužimo tko je kakav pa se tomu prilagodimo. Ne možeš protiv gerilacah ratovati divizijami.pismejker wrote:nikako,vi ste osd samog pocetka kvalificirali profilirali,i sve sto ide uz to...Regoč wrote:
Doživjeli su da im preuzmemo stil. To bi trebala biti pohvala.
Regoč-
2015-08-21
Sinoć časkam sa Pizdom o forumašima.... Tamo mrtvilo. Tu i tamo Robin ud, Pizda i Taja ....
lastavica- Posts : 86
2014-04-15
Nikako se prešaltati na instagram .... Ni twitter ni negdje gdje "ne poznam " ljude ....
lastavica- Posts : 86
2014-04-15
ono je postala opasna zonalastavica wrote:Sinoć časkam sa Pizdom o forumašima.... Tamo mrtvilo. Tu i tamo Robin ud, Pizda i Taja ....
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
da :)Totenkopf wrote:šta je to, neki drugi forum ili nešto treće ?
2017-10-06
da :)Totenkopf wrote:šta da ? forum ili nije forum...
moram te malo, preozbiljan si...da, forum je:)
2017-10-06
Page 8 of 33 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 33
Similar topics
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» TRAŽE 30.000 KUNA
» nakaze traze pomoc
» Za muslimane se traže posebna prava u BiH
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» TRAŽE 30.000 KUNA
» nakaze traze pomoc
» Za muslimane se traže posebna prava u BiH
Page 8 of 33