Ivica Šola: Švaba udario na Hrvata
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ivica Šola: Švaba udario na Hrvata
baba je izgubljena pa se za svaki quratz hvata kao za slamku spasa...'je'l vucko da sam ja u pravu...nista ja nisam pogrijesila...oni losi decki orban,kacinjski,trump..me samo kritiziraju..a ja samo zelim dobro i jos bolju bilancu...bar me ti vucko razumijes'...'da,mama ja sam uz tebe makar drugi nisu...ja sam ti znas za mir i prosperitet i bilancu'..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....vidjet cemo...ne trci pred rudo....Gnječ wrote:vi ste hrvati u takvim govnima ali takvim govnima da vam je jezik sad najmanja briga.
2015-09-08
pa šta nos guraš u ta govna svaki dan po 100x?Gnječ wrote:vi ste hrvati u takvim govnima ali takvim govnima da vam je jezik sad najmanja briga.
čovječe, ne vadiš ga
Guest- Guest
Švabo oce pojednostavnit stvari pa da Wurstel kobasicu može plasirat na sve cetri države al da na deklaraciji je jedan jezik za ovo tržište ...onda ce opet skužit da je ije i e i da mora opet bar na dva jezika napisat ...netko mu prodaje maglu da ovaj to finacira jer nezna da nece moc napravit jedan nego opet najmanje dva.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
asilovski wrote:Hrvat arijevac:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
lik ej do zla boga naporan....cim se taj drogira...uvijek je on u pravu...i jedino u pravu...Noor wrote:pa šta nos guraš u ta govna svaki dan po 100x?Gnječ wrote:vi ste hrvati u takvim govnima ali takvim govnima da vam je jezik sad najmanja briga.
čovječe, ne vadiš ga
2015-09-08
...jebiga ruga se i tebi kao vlaju...ako mozes skopcatmutava baštarda wrote:asilovski wrote:Hrvat arijevac:
2015-09-08
Ne znam meni ste ostali previše južno, po meni Irska i Island :Dasilovski wrote:Luxemburg i Gootlandcrvenkasti wrote:Hrvatska povijesno i kulturološki spada u sjevernu ili srednju Europu.
Nizozemska, Danska, Švedska, tako nešto.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
projekt jugoslavije je projekt obuzdavanja njemačkog širenja na jug. nakon što su švabe propucali obje noge s imigracijom, zašto ne bi još sami sebi opalili plesku s još jednim projektom jugoslavije.
pa, vidiš...hrani se hrvatskim govnima, ako dnevno bar stotinjak puta ne zarije nos u njih, pada u duboko depresivno stanje.vuksadinare wrote:lik ej do zla boga naporan....cim se taj drogira...uvijek je on u pravu...i jedino u pravu...Noor wrote:pa šta nos guraš u ta govna svaki dan po 100x?Gnječ wrote:vi ste hrvati u takvim govnima ali takvim govnima da vam je jezik sad najmanja briga.
čovječe, ne vadiš ga
Guest- Guest
To je bila jedna od glupljih Tiletovih ideja: SFRJ + Albanija + Bugarska + Grčka, osim ako time samo nije mislio isprovocirati Staljina, dok ovaj još nije imao atomsku bombu (što mu je i uspjelo). Sad je valjda na Vučiću red da uzgaja iluzije na rižinim poljima :Pasilovski wrote:No Vučić, nakon što je dobio potporu Merkel, u prvom intervjuu za “politico.eu” prošli tjedan jasno je rekao da mu je cilj obnoviti Jugoslaviju plus Albanija i biti novi Tito: “To je politička ideja bez da se ugrožava njihov suverenitet. Podići će naše ekonomije. Trebamo stopu rasta od 4 do 5 posto godišnje, a ne 3… Tito je znao povezati ljude. To je ono što trebamo.”
nema projekta jugoslavije...albanski premijer rama je rekao..'nista od toga puste fantazije vucica i njegove prijateljice merkel'...drugo treba se pitat i nesto ostale..ako merkel misli na nekakvu prisilu...ucjenu neka zaboravi moze dobiti samo jos vise neprijatelja..a njemackoj pod vodstvom merkel koja je sve usamljenija..a to ce se vidjeti nakon izbora druge najutjecajnije clanice u eu francuskoj..gdje sva tri predsjednicka kandidata nisu bas odusevljena njemackim tj idejama i projektima frau merkel..pa ludaca sad baca opet vuce pogresne poteze na geostarteskom plabnu pokusavajuci ispraviti krive drine i pogreske na krivom primjerumutava baštarda wrote:projekt jugoslavije je projekt obuzdavanja njemačkog širenja na jug. nakon što su švabe propucali obje noge s imigracijom, zašto ne bi još sami sebi opalili plesku s još jednim projektom jugoslavije.
2015-09-08
Netko mu muze pare jer ovaj misli da ce na Wurstel kobasicu moc stavit deklaraciju samo na tom jednom jeziku za sve cetri države tj to tržište ....nek mu muze , tko ga hebe ...kad skuži da ce opet morat na najmanje dva popizdit ce al pojia vuk magarca , hvala na parama.mutava baštarda wrote:projekt jugoslavije je projekt obuzdavanja njemačkog širenja na jug. nakon što su švabe propucali obje noge s imigracijom, zašto ne bi još sami sebi opalili plesku s još jednim projektom jugoslavije.
2014-04-11
navodno je i tuđman u generalskim danima bio oduševljen idejom povezivanja jugoslavije i bugarskeOh_Femder wrote:To je bila jedna od glupljih Tiletovih ideja: SFRJ + Albanija + Bugarska + Grčka, osim ako time samo nije mislio isprovocirati Staljina, dok ovaj još nije imao atomsku bombu (što mu je i uspjelo). Sad je valjda na Vučiću red da uzgaja iluzije na rižinim poljima :Pasilovski wrote:No Vučić, nakon što je dobio potporu Merkel, u prvom intervjuu za “politico.eu” prošli tjedan jasno je rekao da mu je cilj obnoviti Jugoslaviju plus Albanija i biti novi Tito: “To je politička ideja bez da se ugrožava njihov suverenitet. Podići će naše ekonomije. Trebamo stopu rasta od 4 do 5 posto godišnje, a ne 3… Tito je znao povezati ljude. To je ono što trebamo.”
.....pun ej sebe..dovoljno..i onda on nesto prebacuje drugima..ne bi se zacudio da je satkan od istih niti pa vice lopov dr'z te lopovaNoor wrote:pa, vidiš...hrani se hrvatskim govnima, ako dnevno bar stotinjak puta ne zarije nos u njih, pada u duboko depresivno stanje.vuksadinare wrote:lik ej do zla boga naporan....cim se taj drogira...uvijek je on u pravu...i jedino u pravu...Noor wrote:pa šta nos guraš u ta govna svaki dan po 100x?Gnječ wrote:vi ste hrvati u takvim govnima ali takvim govnima da vam je jezik sad najmanja briga.
čovječe, ne vadiš ga
2015-09-08
Lako bi ga zamijenili na Šentilju za Kurda ili Sirijicamutava baštarda wrote:asilovski wrote:Hrvat arijevac:
Kermit-
2014-04-17
A i pun buđevar heheheNoor wrote:vi ste ljubomorni na Antišu
Kermit-
2014-04-17
Ma jok u uljuđenoj Niskozemskoj. Di bi oni imali take kockoglave ko mi? Eto ga na primjer Ivo (he-he) Opstelten, prime example of squareheadedness :PGnječ wrote:jel se i tamo tako krade, mulja, ne poštuje zakon, krši ustav, ne plaća dobavljače itd...crvenkasti wrote:Hrvatska povijesno i kulturološki spada u sjevernu ili srednju Europu.
Nizozemska, Danska, Švedska, tako nešto.
Svojedobno prvi policijot Nederlandije, velijo da se za informante iz niskozemskog kriminalnog miljea iskeširalo 2 milijuna ondašnjih Guldena (u to vrijeme 1 DM = 1,1 NFL). Kad ono, doznalo se da je u pitanju ipak bilo 4,7 milijuna. 2,7 milijuna guldena (u to vrijeme nešto više od 2,5 milijuna DM) je tajanstveno metodom kvantnog tuneliranja završilo.....? Kad se afera totalno rasplamsala negdje na početku Rutteovog mandata, Rutte reko: - Nemam se ja sad vremena time baviti :P
https://en.wikipedia.org/wiki/Ivo_Opstelten#Resignation_from_office
Last edited by Oh_Femder on Tue 11 Apr - 14:02; edited 1 time in total
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ideja je glupa ..Švabo ako oce jednu deklaraciju za svo ovo tržište opet nema ništa od toga pošto jce opet u Srbiji morat bar na ekavici napisat a te deklaracije su par rijeci ...lakše platit jezikoslovca pa da napiše deklaraciju artikla tako da se cijeli tekst podudara a ako negdje i ne da može / znaci povlaka pa dvije rijeci i onda hr/bih/cg ; pa tekst.
2014-04-11
ne kuzim to..lika su proglasili kao da je on upropastio agrokor,izveo najvecu pljacku stoljeca...sigurno nije supermen....nabijaju mu na nos suradnju sa skegrom i cacicem na koncu tko nije surađivao sa njima dvojicom...jedan i drugi su bili ministri pa shodno tome ako si poslovni covjek...ne mozes ih izbjeci ako imas ambicija za nesto viseNoor wrote:vi ste ljubomorni na Antišu
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ivica Šola:O antikapitalističkom mentalitetu u Hrvatskoj
» ivica sola uhvacen u lazi , ponovo
» Ivica Šola: Opera Carmen nije u skladu s Istanbulskom konvencijom
» IVICA ŠOLA Ikone ljevice tvrde: Antifašizam je novi opijum za narod
» udario hrvat na hrvata
» ivica sola uhvacen u lazi , ponovo
» Ivica Šola: Opera Carmen nije u skladu s Istanbulskom konvencijom
» IVICA ŠOLA Ikone ljevice tvrde: Antifašizam je novi opijum za narod