Ivica Šola: Švaba udario na Hrvata
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ivica Šola: Švaba udario na Hrvata
Ljudi inače ne znaju ali Švabe su uvijek htijeli biti dodbi sa Srbadijom, samo se uvijek Englez umiješao i ovi su napravili harakiri, sada nema Engleza, a ionako mi nismo niti bitni, to se vidi kod ovih prosvjeda, kod nas je nemoguće da se prosvjeduje u vezi ovako čega, mi smo razina Kiribatija, nažalost i to iako 60% srbije je praktično nepismeno
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Luxemburg i Gootlandcrvenkasti wrote:Hrvatska povijesno i kulturološki spada u sjevernu ili srednju Europu.
Nizozemska, Danska, Švedska, tako nešto.
Kermit-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Hrvatska povijesno i kulturološki spada u sjevernu ili srednju Europu.
da, po boji očiju, kose, puti..., srbi su svoju krv pomješali s turskom, romskom, albanskom...
Guest- Guest
Sintagma Zapadni Balkan je prije svega politička kategorija i označava uglavnom sve države jugoistočne Europe koje nisu članice Europske Unije. Zapadni Balkan bi bila Albanija s bivšom Jugoslavijom bez Slovenije i Hrvatske.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
crvenkasti wrote:Hrvatska povijesno i kulturološki spada u sjevernu ili srednju Europu.
jel se i tamo tako krade, mulja, ne poštuje zakon, krši ustav, ne plaća dobavljače itd...
Guest- Guest
gledaj...svabo ne voli nikog budimo jasni...ali politika merkel je..tko kupi vise mercedesa,tko joj ljubi vise dupe..taj je njen prijatelj......odnosno en prijatelj vise bolji kupac....drugo..definitivno baba nema pojma o geostartegiji a cini se da bas nije vicna poviejsti ili ej jednostavno ne zanima..hoce na silu nekakve 'brakove' a do jucer tu tekla krv u potocima...ima hrpu nerjesenih pitanja...svi bjeze jedne od drugih..ali ona gleda samo bilancu...odjeb babo prokletaasilovski wrote:Približila se glavnom muftiju u Meki, a udaljila od poganih Mađara i Poljakavuksadinare wrote:pa realno sola je tu u pravu..nikad mi se nije sviđala ta baba merkel...pojma nema o geostrategiji...prakticno je svojom politikom udaljila neke zemlje koji su bili cvrsti njemacki saveznici.....naustrb bilance i drugih stvari....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
asilovski wrote:Hrvat arijevac:
malo je iskvarcan...botoxiran...
Guest- Guest
Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Hrvatska povijesno i kulturološki spada u sjevernu ili srednju Europu.
jel se i tamo tako krade, mulja, ne poštuje zakon, krši ustav, ne plaća dobavljače itd...
Te primitvizme nam je nametnula Srboslavija.
Kad Hrvatska postane samostalna i suverena, to će nestati, jer mi smo drugačiji.
crvenkasti-
2014-04-17
Vlaški geni, za švercanje duvana noću, a sve da ih ne vide A-U zlikovci evolucija i Gospa im je podarila tamniji ten da se mimikrijom stope u mrakGnječ wrote:asilovski wrote:Hrvat arijevac:
Kermit-
2014-04-17
Bezveze , da ga hebeš nemože bit jedan jezik , Srbi pricaju ekavicom tamo a mi vamo ijekavicom.
Nema šanse da to spojiš u jedan jezik.
2014-04-11
pa normalno da je nametnula nije valjda austrija ili austrougarska..sumnjam da se tamo niej palacalo i postivao zakon..a ne po onom..'nemoj se ko pijan plota drzat zakona'crvenkasti wrote:Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Hrvatska povijesno i kulturološki spada u sjevernu ili srednju Europu.
Te primitvizme nam je nametnula Srboslavija.
Kad Hrvatska postane samostalna i suverena, to će nestati, jer mi smo drugačiji.
2015-09-08
sto sad nije bosanac..?asilovski wrote:Vlaški geni, za švercanje duvana noću, a sve da ih ne vide A-U zlikovci evolucija i Gospa im je podarila tamniji ten da se mimikrijom stope u mrakGnječ wrote:asilovski wrote:Hrvat arijevac:
2015-09-08
asilovski wrote:kako je rekla i Angela Merkel u susretu s Vučićem uoči izlaska ove velikosrpske deklaracije, Srbiju vide kao “ključ stabilnosti” i lidera u regiji.
Guest- Guest
Glupa tema , mislim da netko prodaje maglu Švabi a ovaj to vidi kao neku ok ideju no nije mu rekao da su to ipak ije i e i da tehnicki nikad nece biti jedan jezik tj da ce na deklaracijama proizvoda opet za Srbiju morat pisat ekavicu a vamo ijekavicu.
2014-04-11
glupa baba....koja je dovela svijet odnosno europu do kolapsa i sukoba....i oan o 'miru i stabilnosti'...a skoro svaki dan ima sranja u njemackoj..u kojem ona svijetu zivi...slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:kako je rekla i Angela Merkel u susretu s Vučićem uoči izlaska ove velikosrpske deklaracije, Srbiju vide kao “ključ stabilnosti” i lidera u regiji.
2015-09-08
slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:kako je rekla i Angela Merkel u susretu s Vučićem uoči izlaska ove velikosrpske deklaracije, Srbiju vide kao “ključ stabilnosti” i lidera u regiji.
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:Bezveze , da ga hebeš nemože bit jedan jezik , Srbi pricaju ekavicom tamo a mi vamo ijekavicom.
da pišeš ijekavicom onda bi bilo:
bijezvijezije, hijebiješ, nijemožije, nijema, šansije. znači nijema šansije da ti pričaš ijekavicom.
Last edited by Gnječ on 11/4/2017, 13:36; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ma netko prodaje Švabi maglu da izvuce pare za finaciranje toga a Švabo misli da ce onda na artiklima moc pisat sve samo na jednom jeziku a kad ono opet Srbija je ekavica pa ce opet morat najmanje dva.
Nema od toga ništa.
Nema od toga ništa.
2014-04-11
vi ste hrvati u takvim govnima ali takvim govnima da vam je jezik sad najmanja briga.
Guest- Guest
baba je izgubljena pa se za svaki quratz hvata kao za slamku spasa...'je'l vucko da sam ja u pravu...nista ja nisam pogrijesila...oni losi decki orban,kacinjski,trump..me samo kritiziraju..a ja samo zelim dobro i jos bolju bilancu...bar me ti vucko razumijes'...'da,mama ja sam uz tebe makar drugi nisu...ja sam ti znas za mir i prosperitet i bilancu'..
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ivica Šola:O antikapitalističkom mentalitetu u Hrvatskoj
» ivica sola uhvacen u lazi , ponovo
» Ivica Šola: Opera Carmen nije u skladu s Istanbulskom konvencijom
» IVICA ŠOLA Ikone ljevice tvrde: Antifašizam je novi opijum za narod
» udario hrvat na hrvata
» ivica sola uhvacen u lazi , ponovo
» Ivica Šola: Opera Carmen nije u skladu s Istanbulskom konvencijom
» IVICA ŠOLA Ikone ljevice tvrde: Antifašizam je novi opijum za narod