HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: HNL 2016/2017
Ja ne znan kako će drug rejo od gušenja priživit ovu noć, prvo mr. glover a sad još i braća :)isključivi krivac wrote:RNK Split nije dobio licencu niti za drugu ligu!
Momci izdržite!!!
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
[size=51]Split je, kao nogometni klub, samo jednu godinu mlađi od Hajduka, ali je po značaju i uspjesima daleko zaostajao. Sve dok splitske „crvene” nisu preuzeli, poveli i podigli Slaven i Jozo Žužul, Imoćani po svojim korijenima, Splićani po uvjerenju i načinu života, iznad svega zaljubljenici u nogomet. Kako god okrenuli u mnogim detaljima Split je ne samo sustigao Hajduka, nego i prestigao, posebno glede organizacije, to jest načina vođenja kluba.[/size]
[size=51]Istina je, promijenilo se mnogo toga u Poljudu, nažalost izgubila se ona prijateljska, čak obiteljska klima. A taj ambijent se osjeća u Parku mladeži, Žužuli bez obzira na to koliko čvrstom rukom vladaju klubom, ipak su uspjeli stvoriti pravo, prijatno okruženje.[/size]
[size=51]http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/226291/zdravko-reic-torcida-u-raskoraku
[/size]
#jedangazda
#čvrstaruka
#njihovhajduk
#gušenje
[size=51]Istina je, promijenilo se mnogo toga u Poljudu, nažalost izgubila se ona prijateljska, čak obiteljska klima. A taj ambijent se osjeća u Parku mladeži, Žužuli bez obzira na to koliko čvrstom rukom vladaju klubom, ipak su uspjeli stvoriti pravo, prijatno okruženje.[/size]
[size=51]http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/226291/zdravko-reic-torcida-u-raskoraku
[/size]
#jedangazda
#čvrstaruka
#njihovhajduk
#gušenje
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
,Nakon što su za vikend Riječani proslavili svoj prvi naslov prvaka Hrvatske, na Rujevici se nastavljaju dobre vijesti. Naime, sasvim je izgledno kako će se nekadašnji prvotimac i najbolji igrač Rijeke Marin Tomasov vratiti na Rujevicu na kraju sezone, budući da Al Nassr neće aktivirati opciju otkupa.
[ltr]Tomasov je u klub iz Saudijske Arabije otišao na početku sezone na posudbu koja je Al Nassr koštala 800 tisuća eura, dok su Riječani za otkup ugovora Tomasova tražili još 2 milijuna eura. Igrač je u Al Nassr došao kao velika želja trenera Zorana Mamića, no nakon što se bivši trener Dinama odlučio za odlazak u Al Ain, Tomasov je izrazio želju za povratkom u redove prvaka Hrvatske.[/ltr]
nowitzki-
2014-04-27
Elez, bradaric, males, andrijasevic, tomasov
Sta bi mi bez nasih bilih tica, hajduckih srca i dalmatinskih sinova
Hvala hajduku sto su postali nasa akademija
Bez vas ne bi bili tamo di jesmo
:)
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Elez, bradaric, males, andrijasevic, tomasov
hahahha, kakvo udaranje...
vec vidim nicheta i ampera kako piju betablokatore...
Guest- Guest
Dvojica boldanih nisu iz Hajdukove akademije.nowitzki wrote:Elez, bradaric, males, andrijasevic, tomasov
Je, uz pomoć hajdukovih proizvoda i mamićevih poklona do naslova prvaka. Što će biti kad ne bude više toga, tebi na maštu
Guest- Guest
Iskreno, boli me kurac za Rijeku i sta smo vam mi dali igrače, a Mamić i igrače i logistiku...
:D
:D
Guest- Guest
Kladio sam se sa amperom na zimu, on je rekao da ce hajduk bit treci, ja osijek
Sad moram nosit grb hajduka :)
nowitzki-
2014-04-27
Ja gledan i ne virujen
Kurvicki
Pa ovo je jače od one "došlo vreme da ti pamet stane, eno švabo vodi partizane"
Kurvicki
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
dobro, al lakše ti je sa titulom u džepunowitzki wrote:Kladio sam se sa amperom na zimu, on je rekao da ce hajduk bit treci, ja osijek
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Walt Kowalski wrote:Ja gledan i ne virujen
Kurvicki
to kada je veliki lothar vodio najveci klub na ovim prostorima?
Guest- Guest
Rajko nabavi mi neke karte za zapad, planuo jug nije ni tri sata proslo
Lijepo ce se na zapadu proslavut onda naslov prvaka
nowitzki-
2014-04-27
imam godišnju a stajat u redu za karte je u maksu živo mučenjenowitzki wrote:Rajko nabavi mi neke karte za zapad, planuo jug nije ni tri sata proslo
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Ma zajebavam se, uzet cu preko neta ako se oporavim od bolestine koja standarno me pohara na godisnjem
Btw. Grezda i Bockaj u Osijeku, Osijek ce bit puno opasniji sljedece sezone, mogli bi i neki rez u europi napravit
Btw. Grezda i Bockaj u Osijeku, Osijek ce bit puno opasniji sljedece sezone, mogli bi i neki rez u europi napravit
nowitzki-
2014-04-27
Tako ti je to kada sjediš na hladnom betonu i na propuhu
muckodjubre wrote:Tako ti je to kada sjediš na hladnom betonu i na propuhu
Guest- Guest
Trebat će dosta pojačanja. Prije 10-ak dana priča Zekić kako mu igrači se ponašaju nošalantno i neozbiljno na treningu i onda završi 1:1 s Cibalijom. Trebat će tu napraviti velikog reda jer Osijek ne može biti krava muzara kojekakvoj balvurdiji koja je do jučer slabije igrala jer nisu imali plaće, a sada kad imaju opet neće da igraju. Ili ćeš htjeti biti profesionalac ili seli iz kluba i nogometa. Jasna pravila treba uvesti.nowitzki wrote:Grezda i Bockaj u Osijeku, Osijek ce bit puno opasniji sljedece sezone, mogli bi i neki rez u europi napravit
Guest- Guest
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50