HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: HNL 2016/2017
amper1950 wrote:Ja je nisam najavljiva kao profesorčić plavu na proliće...Prele wrote:amper1950 wrote:Evo "pametni" profesorčićsat2 wrote:Uzalud ti je ... sad ćete jedno pet-šest godina propadati ....nowitzki wrote:
Prije nego se opustimo u razgovor, je znas da vec dvije godine rijeka nije ni centa dobila od volpija i njegove fondacije?
Kad će rapsodija u plavome?
gledali ste je 10 godina.
a ka da ce rapsodija u bilome?
A dogodit će se kad partizančić skupi lovu za struju i vodu, ne baš tako brzo
ima partizancic za struju i vodu-sletelo u dzep violinih 5 miliona za blekija milenkovica...
Guest- Guest
"......maksimir slavi- drugi smo drugi sad, plavi plavi......"
nowitzki-
2014-04-27
Vidjet ćemo kaj ćete vi pjevat za godinu- dvije.nowitzki wrote:"......maksimir slavi- drugi smo drugi sad, plavi plavi......"
Guest- Guest
Postao si ko amper, cemu to sto ce bit za dvije godine, sta bude bit ce, mozda budemo tri godine za redom prvi, mozda budemo drugi mozda ligu prvaka osvojimo, mozda budemo u trecoj ligiVincent Vega wrote:Vidjet ćemo kaj ćete vi pjevat za godinu- dvije.nowitzki wrote:"......maksimir slavi- drugi smo drugi sad, plavi plavi......"
Bas mi je do razmisljanja sta ce bit dok gazimo prema prvaku lol
nowitzki-
2014-04-27
Čuj, gazili smo i mi 2005-e godine prema prvom mistu i nismo razmišljali što će biti sutra (čitaj za godinu,dvije). Treba bi razmišljati, znam da se radi o prvom naslovu u povijesti sve to stoji, ali vi trebate novog investitora, novog Volpija jer bez njega ste za dvije godine ne samo iza Dinama i Hajduka nego i iza Osijekanowitzki wrote:Postao si ko amper, cemu to sto ce bit za dvije godine, sta bude bit ce, mozda budemo tri godine za redom prvi, mozda budemo drugi mozda ligu prvaka osvojimo, mozda budemo u trecoj ligiVincent Vega wrote:Vidjet ćemo kaj ćete vi pjevat za godinu- dvije.nowitzki wrote:"......maksimir slavi- drugi smo drugi sad, plavi plavi......"
Guest- Guest
Jesi ti 2005e razmisljao i sekirao sta ce buducnost donest?isključivi krivac wrote:Čuj, gazili smo i mi 2005-e godine prema prvom mistu i nismo razmišljali što će biti sutra (čitaj za godinu,dvije). Treba bi razmišljati, znam da se radi o prvom naslovu u povijesti sve to stoji, ali vi trebate novog investitora, novog Volpija jer bez njega ste za dvije godine ne samo iza Dinama i Hajduka nego i iza Osijekanowitzki wrote:Postao si ko amper, cemu to sto ce bit za dvije godine, sta bude bit ce, mozda budemo tri godine za redom prvi, mozda budemo drugi mozda ligu prvaka osvojimo, mozda budemo u trecoj ligiVincent Vega wrote:Vidjet ćemo kaj ćete vi pjevat za godinu- dvije.nowitzki wrote:"......maksimir slavi- drugi smo drugi sad, plavi plavi......"
nowitzki-
2014-04-27
Nisam, jer sam bio premlad i uopće nisam razmišlja puno o životu, a kamoli o financijama kluba, niti sam znao niti bio svjestan da klub onakvim funkcioniranjem ide u propast. No da je danas 2005-a sigurno bi drugačije razmišlja, mene više od 3-4 mista ove sezone brine to što Hajduk primjerice ove sezone nije prezentira nijednog novog igrača iz svoje škole, to nije dobro i to je najgori poraz ove sezone. I to će morati promjeniti!nowitzki wrote:Jesi ti 2005e razmisljao i sekirao sta ce buducnost donest?isključivi krivac wrote:Čuj, gazili smo i mi 2005-e godine prema prvom mistu i nismo razmišljali što će biti sutra (čitaj za godinu,dvije). Treba bi razmišljati, znam da se radi o prvom naslovu u povijesti sve to stoji, ali vi trebate novog investitora, novog Volpija jer bez njega ste za dvije godine ne samo iza Dinama i Hajduka nego i iza Osijekanowitzki wrote:Postao si ko amper, cemu to sto ce bit za dvije godine, sta bude bit ce, mozda budemo tri godine za redom prvi, mozda budemo drugi mozda ligu prvaka osvojimo, mozda budemo u trecoj ligiVincent Vega wrote:Vidjet ćemo kaj ćete vi pjevat za godinu- dvije.nowitzki wrote:"......maksimir slavi- drugi smo drugi sad, plavi plavi......"
Guest- Guest
Znaci umjesto da slavim naslov prvaka ja moram bit derpresivan jer po tvojem izracunu ce klub propast za dvije godine? :)
nowitzki-
2014-04-27
Ne moraš biti depresivan, ja ti samo kažem da bez novog ulagača (ili starog,bilo kojeg) vam se ne piše dobronowitzki wrote:Znaci umjesto da slavim naslov prvaka ja moram bit derpresivan jer po tvojem izracunu ce klub propast za dvije godine? :)
Guest- Guest
Ampere budi musko i cestitaj kurvickom naslov prvaka. Ako ovo spuse onda zaista nek se ubiju.
Do tada kurvicki moje unaprijed cestitke
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:Ampere budi musko i cestitaj kurvickom naslov prvaka. Ako ovo spuse onda zaista nek se ubiju.
Neka čovjek uživa u naslovu svog kluba! Čim to i matematički bude gotovo treba im čestitati!
sat2-
2015-09-28
nowitzki wrote:Prije nego se opustimo u razgovor, je znas da vec dvije godine rijeka nije ni centa dobila od volpija i njegove fondacije?Walt Kowalski wrote:nowitzki wrote:Sprema se projekt jaki hajduk, dobro si reko, a nema temeljaAjde klošaru riječki ostavi se Hajduka, guštaj u zasluženom naslovu prvaka i ne seri previše.Zahvali radije tatti šta vas je administrativno ostavija u ligi, tu sramotu tisuće kiša Kvarnera neće oprat, jebiga ipak ne bi bilo u redu da je talijanskog mafijaša dočeka drugoligaški klub.I na kombiju besplatnih igrača koje nikad ne bi dobili da je Hajduk poput vas prista kleknit i poljubit prsten gazdi.Balun se igra prije i igrat će se posli Volpija, svatite to nojevi mrtvi, zato i dalje svaku večer prije spavanja izmolite 3 očenaša, zdravo marije i slava ocu za Volpijev kardiovaskularni sustav jer vrlo dobro znate kad žabar krepa da se vraćate tamo di vam je misto, kad vas je bilo 500 na Kantridi. Oh wait, Kantride više neće bit. A zamisli tek koliko će vas onda bit na Nojevici kad lijepa priča jednom završi kad sad btj u borbi za prvaka ne možete napunit ni to govno od trening kampa na kojem igrate.I zato još jednom ponavljam, čestitke, zaslužili ste pošteno na terenu, ali ne seri previše jer ima nas ovdi koji vrlo dobro znamo i pamtimo ko ste i šta ste.Jebeni agenti i gloryhunteri
To Miško kazao? Kazao je i da ćete 2017. igrat na novoj Kantridi. Kazao je i da će navijači dobit mogućnost kupovine 5% dionica. Koliko ja vidin od svega toga ste dobili samo jednu veliku kitu u ritu.
Mislin možemo se klaunizirat ili pokušat zadržat jedan normalan nivo rasprave, meni je svejedno. Nisi novokomponirani volpijevac kojemu se balun u Rijeci igra od 2012. a ono prije se ništa ne računa, pisa si ovdi dok ste tavorili na dnu. I zato ti kažen uživaj u naslovu, čistom ka suza i bez ijedne mrlje, izdominirali ste cilu ligu, fizički ste pripremljeni fantastično, igrate moderno i izgledate odlično na terenu.
Ali ne zaboravi ko je ubrizga u vas više love nego Gabriele kad vas je kupija, i to puno prije, kad je bilo najteže i spasija vas od stavljanja ključa u bravu i gašenja kluba. Recite fala lipa majstori s mora, bez vas bi danas igrali gradski derbi s Orijentom
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
O Anasu, Ahmadu, i tati Jamalu koji ih je podvodio i cilom tom cirkusu na relaciji Grobnik-Kantrida. Oni neće, mi tili samo Anasa al on neće bez brata. Iz kluba ih mole da idu jer nemaju za papar a splitski pekar iša glumit lolu i bit široke ruke pa uzea na kraju obojicu. Da skoro 3 milijuna s pdv-om, isus ti mater
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Mi potencijalni ulaskom u ligu prvaka cemo dobit deset milijuna eura, prodajom npr andrijasevica i bradarica jos jedno 20-takisključivi krivac wrote:Ne moraš biti depresivan, ja ti samo kažem da bez novog ulagača (ili starog,bilo kojeg) vam se ne piše dobronowitzki wrote:Znaci umjesto da slavim naslov prvaka ja moram bit derpresivan jer po tvojem izracunu ce klub propast za dvije godine? :)
A di je ostatak para jos, sta ce se zaradit, mi smo samo sa tim parama mirni dvije godine
Ali ajde, treba jos i osvojit prvenstvo, kao sto reko pricekat cemo matematiku da napravi svoje i proslavit ovo kako bog zapovjeda jedno tjedan dana bez treznjenja
Uzeo sam si godisnji od 22.5-5.6
Ali kako stvari stoje mozda i to bude prekasno :)
Jedino cega me je strah je opet ono sto dolazi a to su masovni odlasci, ali ove sezone uz ova dva gore navedena, tu su ristovski, vesovic koji ce sigurno otici za dobre novce, samo se nadam da ce otici nakon "kvalifikacija u grupe"
Neznam di cemo vise nac ovakve igrace, mozda povratak tomasova npr. Nemam pojma, kek mladima sansu nece nikad dat
To su moji problemi nakon zavrsetka sezone
nowitzki-
2014-04-27
Teško će oni u LP.Nisu nositelji, a da i prođu morat će igrati negdje drugdje.
Guest- Guest
Jbg, to nije spašavanje njih nego ste mislili kako radite dobar posao Dinamu ispred nosa koji je odjebao Jamala s njegovim ucjenama.Walt Kowalski wrote:O Anasu, Ahmadu, i tati Jamalu koji ih je podvodio i cilom tom cirkusu na relaciji Grobnik-Kantrida. Oni neće, mi tili samo Anasa al on neće bez brata. Iz kluba ih mole da idu jer nemaju za papar a splitski pekar iša glumit lolu i bit široke ruke pa uzea na kraju obojicu. Da skoro 3 milijuna s pdv-om, isus ti mater
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50