HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: HNL 2016/2017
fridrih_niche wrote:Dat cu ti sedam dana slavlja i prcanja mene nakon sta prvenstvo završi i onda brišem profil...nowitzki wrote:Niche gasi internet vise!
:D
Poklonilo vam ligu, lol...
;)
niche je uspeo biti jalniji od najjalnije mamiceve kuckice...
Guest- Guest
Uzivaj u ulicnim ili vlastitim lovackim pricamafridrih_niche wrote:Dat cu ti sedam dana slavlja i prcanja mene nakon sta prvenstvo završi i onda brišem profil...nowitzki wrote:Niche gasi internet vise!
;)
Posro si se sebi u usta, priznaj, necu ni tebe ni nikog ovdje podjebavat ili bit govno, zasluzeno smo tu di jesmo i to je to
Kakve politicke igre, posteno smo tamo di jesmo, i vise nego posteno (trebalo je bit i vise razlike sada) i to je cijela prica, kakve igre
Mamic se odrekao milijuna od lige prvaka radi nekakvih pizdarija za hdz hahaha vecu glupost nisam duze cuo
nowitzki-
2014-04-27
hvala prijatelju sad mi je lakšefridrih_niche wrote:Rajkane, da Tatta ne mora odradit igrokaz za HDZ i bili bi prvaci...jalnirajko wrote:znao sam da nećemo biti prvaci čim nas je niče proglasio zimus. niče jebem ti sve po spisku
Sad su izbori malo sjebali, Al od iduće godine ide sve po starom...
;)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Pa ja ti čestitan na poklonjenom naslovu!
I posipan se pepelom, nisan očekiva da ce van Tatta pustit...
Al očito ga je puno toga pritislo...
I sprdaj me, to mi je ok...
Jer i ja cu tebi uvik pisat da niste osvojili ovo, nego da su van politički poklonili ligu...
;)
I posipan se pepelom, nisan očekiva da ce van Tatta pustit...
Al očito ga je puno toga pritislo...
I sprdaj me, to mi je ok...
Jer i ja cu tebi uvik pisat da niste osvojili ovo, nego da su van politički poklonili ligu...
;)
Guest- Guest
Vratit ce se Tatta...jalnirajko wrote:hvala prijatelju sad mi je lakšefridrih_niche wrote:Rajkane, da Tatta ne mora odradit igrokaz za HDZ i bili bi prvaci...jalnirajko wrote:znao sam da nećemo biti prvaci čim nas je niče proglasio zimus. niče jebem ti sve po spisku
;)
Guest- Guest
evo ga, kao sto sam ocekivao. znaci, pusteno je...
win-win situacija za malog fridriha.
Guest- Guest
i brat mu takođerfridrih_niche wrote:Vratit ce se Tatta...jalnirajko wrote:hvala prijatelju sad mi je lakšefridrih_niche wrote:Rajkane, da Tatta ne mora odradit igrokaz za HDZ i bili bi prvaci...jalnirajko wrote:znao sam da nećemo biti prvaci čim nas je niče proglasio zimus. niče jebem ti sve po spisku
;)
2015-08-19
Nikad se ne upuštan u raspravu u kojoj mogu izgubit...Prele wrote:evo ga, kao sto sam ocekivao. znaci, pusteno je...
Caniggin poučak...
<3
Guest- Guest
Tako je,i on ima zasluge u ovome u svakom slučajunowitzki wrote:Cestitke mamicu sto nam je poklonio deset igrac
Guest- Guest
Ako ćemo iskreno, odrekao se LP za sljedeću sezonu prošlog lita nakon što je je ušao u istu i one prodaje igrača, bez dovođenja zamjena. Pa ovom Dinamu bi dao minimalne šanse za ulazak u LP ove godine da uzmu prvenstvo,a ne virujem da neka ozbiljnija pojačanja mogu i hoće dovesti ovog lita.nowitzki wrote:Uzivaj u ulicnim ili vlastitim lovackim pricamafridrih_niche wrote:Dat cu ti sedam dana slavlja i prcanja mene nakon sta prvenstvo završi i onda brišem profil...nowitzki wrote:Niche gasi internet vise!
;)
Posro si se sebi u usta, priznaj, necu ni tebe ni nikog ovdje podjebavat ili bit govno, zasluzeno smo tu di jesmo i to je to
Kakve politicke igre, posteno smo tamo di jesmo, i vise nego posteno (trebalo je bit i vise razlike sada) i to je cijela prica, kakve igre
Mamic se odrekao milijuna od lige prvaka radi nekakvih pizdarija za hdz hahaha vecu glupost nisam duze cuo
Guest- Guest
https://www.google.hr/amp/amp.index.hr/article/950248/kolinda-svaki-iskreni-hrvatski-domoljub-voli-hajdukjalnirajko wrote:rijeka politički projekt
nowitzki-
2014-04-27
Sprema se projekt jaki hajduk, dobro si reko, a nema temelja
nowitzki-
2014-04-27
NAMJEŠTENO, NAMJEŠTENO!
VIDI SE IZ AVIONA.
kad je rijeka vidjela da osijek postaje sve opasniji i opasniji onda je odjednom sudac izvuko crveni karton totalno nezasluženo, a zna se i zašto, jer rijeka mora pobijediti.
jebem ti takav nogomet kad je sve namješteno.
juventus je za njih poštenjačina.
to je sramota hrvatskog športa kako se takve stvari uopšte dozvoljavaju.
da se mene, a pitat će se, kad sudac dobije po pički poslije utakmice, ko ga je sredio. pas mu mater potplaćenu komunističku.
VIDI SE IZ AVIONA.
kad je rijeka vidjela da osijek postaje sve opasniji i opasniji onda je odjednom sudac izvuko crveni karton totalno nezasluženo, a zna se i zašto, jer rijeka mora pobijediti.
da se mene, a pitat će se, kad sudac dobije po pički poslije utakmice, ko ga je sredio. pas mu mater potplaćenu komunističku.
Guest- Guest
moćni majmun, životinja!mocni majmun wrote:NAMJEŠTENO, NAMJEŠTENO!
VIDI SE IZ AVIONA.
2015-08-19
Mislim da je nakon ovakvog zalaganja dinama vise njima upitno drugo mjesto nego nama prvo
nowitzki-
2014-04-27
http://www.vecernji.hr/nogomet/jozak-porucio-rijeci-ligu-prvaka-necete-igrati-nemojte-bezveze-bacati-lovu-1160026
Spavas li mirno Romeo Jozace?
Spavas li mirno Romeo Jozace?
nowitzki-
2014-04-27
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50