HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Nekakav Mađar, doveli su ga za šleper jogurta.Heinrich_Himmler wrote:Koji im je sad tajVincent Vega wrote:Gotov je Futač. Nema mu više života, nije prošao školu kmečanja.jalnirajko wrote:futač ljudina
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/najveca-uzdanica-hajduka-posteno-priznala-uoci-derbija-ja-slicnu-situaciju-nisam-imao-u-karijeri-da-se-igrac-kaznjava-video-snimkom/5939081/
Guest- Guest
To cemo jos viditi... nemozes bas sve odredjivat. Vidit cemo sta kazu scorpio i operwVincent Vega wrote:Neda mi se u 19. Hoću još pogledat poslije EL Ciganluko.Heinrich_Himmler wrote:Ah ok Bozije je glavno... prihvacamo zahtjev.. mada bi ti mogli pomaknut termin u 19.00 do tada se mozes nazderatiVincent Vega wrote:Ne mogu nikako, imam krizmu. Prebaci me za sljedeću nedjelju.Heinrich_Himmler wrote:AmenVincent Vega wrote:
Slažem se, treba ga odmorit u ovim malim utakmicama protiv Hajduka i Cibalie, a čuvat ga za jače utakmice.
Nego u nedilju je strijeljanje pa da te podsjetim
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jebo im kuehn hedervary mater... ciganiVincent Vega wrote:Nekakav Mađar, doveli su ga za šleper jogurta.Heinrich_Himmler wrote:Koji im je sad tajVincent Vega wrote:Gotov je Futač. Nema mu više života, nije prošao školu kmečanja.jalnirajko wrote:futač ljudina
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/najveca-uzdanica-hajduka-posteno-priznala-uoci-derbija-ja-slicnu-situaciju-nisam-imao-u-karijeri-da-se-igrac-kaznjava-video-snimkom/5939081/
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A jedan od rijetkih bijelih katolika u Hajduku.Heinrich_Himmler wrote:Jebo im kuehn hedervary mater... ciganiVincent Vega wrote:Nekakav Mađar, doveli su ga za šleper jogurta.Heinrich_Himmler wrote:Koji im je sad tajVincent Vega wrote:Gotov je Futač. Nema mu više života, nije prošao školu kmečanja.jalnirajko wrote:futač ljudina
Guest- Guest
Znaci nista od NASE DICEVincent Vega wrote:A jedan od rijetkih bijelih katolika u Hajduku.Heinrich_Himmler wrote:Jebo im kuehn hedervary mater... ciganiVincent Vega wrote:Nekakav Mađar, doveli su ga za šleper jogurta.Heinrich_Himmler wrote:Koji im je sad tajVincent Vega wrote:
Gotov je Futač. Nema mu više života, nije prošao školu kmečanja.
2015-09-13
hvala veliki vojvodoHeinrich_Himmler wrote:Provjeren si sve je u redu ... mozes pisatijalnirajko wrote:no hablaHeinrich_Himmler wrote:Rajko nesto se nesjecam da smo te stavili na listu za strijeljanje ... ti provjeri pa nam javi ako si na listi reci ako nisi opet javi
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Vincent Vega wrote:Dame i gospodo, treba ga odmorit u ovim malim utakmicama protiv Hajduka i Cibalie, a čuvat ga za jače utakmice.Heinrich_Himmler wrote:operw wrote:soudania je trebalo pričuvat za završincu sezone i jače utakmice
Guest- Guest
Sve u redujalnirajko wrote:hvala veliki vojvodoHeinrich_Himmler wrote:Provjeren si sve je u redu ... mozes pisatijalnirajko wrote:no hablaHeinrich_Himmler wrote:Rajko nesto se nesjecam da smo te stavili na listu za strijeljanje ... ti provjeri pa nam javi ako si na listi reci ako nisi opet javi
2015-09-13
Gospodo smirimo tenzije
2015-09-13
jalnirajko wrote:najjadnije je od svega što to nije prijavio službeni hajduk, borac za pravdu. il su pičkice il je i njih tata podmazao, trećeg nema
2015-08-19
Jel se meni čini ili neki ne razumiju o čemu se radi? Ovo nije slučaj gdje neki igrač udara igrača ili napravi neki nesportski potez, kojeg sudac NIJE vidio (na što se poziva disciplinac) već o događaju, koji je sudac vidio i donio odluku o (ne)kažnjavanju! Ako propisi kažu da se odluka suca na terenu ne može mijenjati naknadno u čemu je problem?
sat2-
2015-09-28
Ovdje problem postoji jedino za budale. To je potpuno isto kao igrač na gol liniji namjerno rukom spriječi gol, suci ne dosude penal i crveni za igrača koji je to napravio, onda se na tv snimci vidi da je igrač igrao rukom i da je trebao biti penal i crveni za njega i netko to prijavi iz 15-e lige pa se par dana nakon utakmice igrača kažnjava crvenim kartonom. A kaj je sa penalom ? U svemu tome to je veća pogreška od nedosuđenog crvenog kartona. Ili budemo nastavili utakmicu od tog događaja ? A kaj sa golovima koji su eventualno postignuti nakon tog događaja ? Nije baš tak jednostavno promijeniti odluku suca na terenu, kak se misli.
Zeko-
2015-08-26
Sad im Pavličić nije "Mamićev igrač"?Zeko wrote:Ovdje problem postoji jedino za budale. To je potpuno isto kao igrač na gol liniji namjerno rukom spriječi gol, suci ne dosude penal i crveni za igrača koji je to napravio, onda se na tv snimci vidi da je igrač igrao rukom i da je trebao biti penal i crveni za njega i netko to prijavi iz 15-e lige pa se par dana nakon utakmice igrača kažnjava crvenim kartonom. A kaj je sa penalom ? U svemu tome to je veća pogreška od nedosuđenog crvenog kartona. Ili budemo nastavili utakmicu od tog događaja ? A kaj sa golovima koji su eventualno postignuti nakon tog događaja ? Nije baš tak jednostavno promijeniti odluku suca na terenu, kak se misli.
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Sad im Pavličić nije "Mamićev igrač"?Zeko wrote:Ovdje problem postoji jedino za budale. To je potpuno isto kao igrač na gol liniji namjerno rukom spriječi gol, suci ne dosude penal i crveni za igrača koji je to napravio, onda se na tv snimci vidi da je igrač igrao rukom i da je trebao biti penal i crveni za njega i netko to prijavi iz 15-e lige pa se par dana nakon utakmice igrača kažnjava crvenim kartonom. A kaj je sa penalom ? U svemu tome to je veća pogreška od nedosuđenog crvenog kartona. Ili budemo nastavili utakmicu od tog događaja ? A kaj sa golovima koji su eventualno postignuti nakon tog događaja ? Nije baš tak jednostavno promijeniti odluku suca na terenu, kak se misli.
2015-08-19
Uz dužno poštovanje, ti si glup ko kuracsat2 wrote:Jel se meni čini ili neki ne razumiju o čemu se radi? Ovo nije slučaj gdje neki igrač udara igrača ili napravi neki nesportski potez, kojeg sudac NIJE vidio (na što se poziva disciplinac) već o događaju, koji je sudac vidio i donio odluku o (ne)kažnjavanju! Ako propisi kažu da se odluka suca na terenu ne može mijenjati naknadno u čemu je problem?
2010-e je sudac isto vidio udaranje Sharbinija (tada igrača Hajduka) i dao mu žuti karton. Član HNS-a Brezni je prijavio Sharbinija, a "disciplinac" mu odredio dvije utakmice mirovanja. Kako se tada, tupoglupavi profesorčiću, odluka mogla mijenjati naknadno?!?
Guest- Guest
sat2 wrote:Sad im Pavličić nije "Mamićev igrač"?Zeko wrote:Ovdje problem postoji jedino za budale. To je potpuno isto kao igrač na gol liniji namjerno rukom spriječi gol, suci ne dosude penal i crveni za igrača koji je to napravio, onda se na tv snimci vidi da je igrač igrao rukom i da je trebao biti penal i crveni za njega i netko to prijavi iz 15-e lige pa se par dana nakon utakmice igrača kažnjava crvenim kartonom. A kaj je sa penalom ? U svemu tome to je veća pogreška od nedosuđenog crvenog kartona. Ili budemo nastavili utakmicu od tog događaja ? A kaj sa golovima koji su eventualno postignuti nakon tog događaja ? Nije baš tak jednostavno promijeniti odluku suca na terenu, kak se misli.
Pavličić je odredija premalu kaznu,a drugog izbora nije ni imao kad je prijava došla na stol.
Idioti, tu se ne radi o jednom zaleđu, penalu, nepriznatom golu već se radi o namjernom udaranju igrača kad je igra u prekidu. Sudac je svoje dosudio kako je, i u startu oštetio protivnika, a smisao kažnjavanja na osnovu snimke je ta da se između ostalog pošalje poruka da je nedopustivo da takvo ponašanje prođe bez sankcija!
Guest- Guest
jalnirajko wrote:sat2 wrote:Sad im Pavličić nije "Mamićev igrač"?Zeko wrote:Ovdje problem postoji jedino za budale. To je potpuno isto kao igrač na gol liniji namjerno rukom spriječi gol, suci ne dosude penal i crveni za igrača koji je to napravio, onda se na tv snimci vidi da je igrač igrao rukom i da je trebao biti penal i crveni za njega i netko to prijavi iz 15-e lige pa se par dana nakon utakmice igrača kažnjava crvenim kartonom. A kaj je sa penalom ? U svemu tome to je veća pogreška od nedosuđenog crvenog kartona. Ili budemo nastavili utakmicu od tog događaja ? A kaj sa golovima koji su eventualno postignuti nakon tog događaja ? Nije baš tak jednostavno promijeniti odluku suca na terenu, kak se misli.
2015-08-19
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50