U HDZ-u sve žešći međusobni sukobi,više se ne biraju riječi...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: U HDZ-u sve žešći međusobni sukobi,više se ne biraju riječi...
Svakako je nervozna, dalje ne bih
Plenki je uglavnom na mukama, nemre bez njih, ali nemre ni s njima.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
ma nije...
2015-08-08
kak ne mre, pa ova uopće nije ni bila u igri, neg se naknadno nakokila...Sabina Spielrein wrote:Svakako je nervozna, dalje ne bih
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Mislim nemre se kontrolirat pred kamerama, nek se smije kao napušena. A kak elita ne puši neg šmrče, onda je koka posrijedi.Sabina Spielrein wrote:Svakako je nervozna, dalje ne bih
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
to linija koja povezuje pantovčak i nogometni savezEva_ wrote:Mislim nemre se kontrolirat pred kamerama, nek se smije kao napušena. A kak elita ne puši neg šmrče, onda je koka posrijedi.Sabina Spielrein wrote:Svakako je nervozna, dalje ne bih
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ljiga je dosad manipulirao ekipom koju je izabrao.
sada će ekipa manipulirati njime.
zanima me tko će prvi puknuti...
sada će ekipa manipulirati njime.
zanima me tko će prvi puknuti...
sitting_bull-
2015-09-28
Transverzala Maksimirska Pantovčak prek Markova trga shortcutom. Maminjo dela na crno a troši na belo za celo selo.mutava baštarda wrote:to linija koja povezuje pantovčak i nogometni savezEva_ wrote:Mislim nemre se kontrolirat pred kamerama, nek se smije kao napušena. A kak elita ne puši neg šmrče, onda je koka posrijedi.Sabina Spielrein wrote:Svakako je nervozna, dalje ne bih
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
kaj se ljige i njegove sudbine tiče sve je jasno: easy come, easy go.
sitting_bull-
2015-09-28
Petrov pokazuje tko je gazda...
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/petrov-odgovorio-plenkovicu-nije-bitno-vrijeme-kada-ce-se-istrazivati-agrokor-20170411
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/petrov-odgovorio-plenkovicu-nije-bitno-vrijeme-kada-ce-se-istrazivati-agrokor-20170411
2016-02-22
michaellcmacha wrote:kak ne mre, pa ova uopće nije ni bila u igri, neg se naknadno nakokila...Sabina Spielrein wrote:Svakako je nervozna, dalje ne bih
Mislila sam na Most. Dalićka je prirepak koji je uspješno instalirao Ramljaka.
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:Plenki je uglavnom na mukama, nemre bez njih, ali nemre ni s njima.
Nije mu lako, ali on neće isprovocirati prijevremene izbore, a nekako mislim da neće ni oni, jer znaju koju bi cijenu za to morali platiti.
Guest- Guest
platit će i ovako i onako, ja sam pretpostavljao da bi hdz i sdp kao političke stranke mogle egzistirati i duže neg što nas bude, ali razvoj situacije ukazuje da će do totalnog urušavanja doći u vrlo kratkom razdoblju...
2015-08-08
pri tom će vrlo vjerojatno hdz prije otići u ropotarnicu povijesti... sdp bi se mogao još neko vrijeme i održati...
2015-08-08
Te ce onda na pepelu zlog HDZ-a....poput feniksa iz pepela uskrsnuti. Pravedna bogobojazna stranka predvodjena karakternim vedetama koje od pljeve nisu mogle dodji do izrazaja....te na celu sa Hasom,Karamarkom i nekolicinom pravih domoljuba....s vjerom u Boga zauzeti svoje mjesto na celu hrvatskoga naroda, i povesti pravednike u bolju buducnost :)
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pri tom će vrlo vjerojatno hdz prije otići u ropotarnicu povijesti... sdp bi se mogao još neko vrijeme i održati...
Ja bih rekao obrnuto, jer SDP-u slijede vrlo neugodne posljedice nakon pravomoćno osuđujuće presude Perkoviću i Mustaču u Njemačkoj.
Naime, sprema se još nekih oko čak 70 procesa za slične zločine u Njemačkoj što će prije ili kasnije razotkriti partijsko-političku šprancu koja je stojala iza svega toga, a sjeti se kako je SDP ne samo politička nego i pravna sljednica SKH pa će morati snositi neke pravne i političke posljedice svega što se događalo u Njemačkoj.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:Plenki je uglavnom na mukama, nemre bez njih, ali nemre ni s njima.
Nije mu lako, ali on neće isprovocirati prijevremene izbore, a nekako mislim da neće ni oni, jer znaju koju bi cijenu za to morali platiti.
Zato svi sad hodaju jao mačke oko vruće kaše, s pojedinim ispadom u medijima.
2016-02-22
Plenković ima problema s Karamarkovom 'ostavštinom' i njegovim kooptiranjem u stranku pripadnika jače desnice.. što je dio stranke očito jedva dočekao, s namjerom da se HDZ s desnog centra gurne što više udesno
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Gasi stranku, nema dalje...nadam se da će Orepić izvršiti državni udar i sve ih pohapsiti...
darth_vader-
2014-04-17
Neve wrote:Plenković ima problema s Karamarkovom 'ostavštinom' i njegovim kooptiranjem u stranku pripadnika jače desnice.. što je dio stranke očito jedva dočekao, s namjerom da se HDZ s desnog centra gurne što više udesno
Strucni izraz je....da se stranku vrati u ruke domoljuba :D
Guest- Guest
mda.. Perković, Manolić, Boljkovac & slični bili su poznati i istaknuti članovi SDP-a, koji je inače politički čista komunistička stranka :Dslidingdoorsoperator wrote:Ja bih rekao obrnuto, jer SDP-u slijede vrlo neugodne posljedice nakon pravomoćno osuđujuće presude Perkoviću i Mustaču u Njemačkoj.
Naime, sprema se još nekih oko čak 70 procesa za slične zločine u Njemačkoj što će prije ili kasnije razotkriti partijsko-političku šprancu koja je stojala iza svega toga, a sjeti se kako je SDP ne samo politička nego i pravna sljednica SKH pa će morati snositi neke pravne i političke posljedice svega što se događalo u Njemačkoj.
sanjarenje o sankcijama, no teško će biti išta od toga.. ako se HDZ uspješno izvukao od kolektivne stranačke odgovornosti za 'zločinačku organizaciju' i to za postupanja te stranke od prije nekoliko godina i s praktički gotovo istim ljudima pri vrhu stranke, onda mislim da će se SDP-u vrlo teško natovariti politička i pravna odgovornost za nedjela KPH od prije 40tak godina, iz bivšeg sustava i vremena prije demokratske tranzicije i s potpuno drugim ljudima u SDP-ovim stranačkim strukturama
2014-04-12
kako vrati? :D pa svi predsjednici HDZ-a (uključujući i Tuđmana) prije Karamarka dobro su pazili da stranku zadrže srednje-desno i ne dopuste nikakvo veće otklizavanje, Plenković ima problem jer Karamarko nije samo predizborno koketirao, nego je stvarno instalirao i politički ojačao najdesnije krilo HDZ-a, koje bi Plenković sad trebao vratiti u prethodne gabariteMaximusDecimusMiridije wrote:Neve wrote:Plenković ima problema s Karamarkovom 'ostavštinom' i njegovim kooptiranjem u stranku pripadnika jače desnice.. što je dio stranke očito jedva dočekao, s namjerom da se HDZ s desnog centra gurne što više udesno
Strucni izraz je....da se stranku vrati u ruke domoljuba :D
on se kao nešto trudi, pa ćemo vidjeti kako će to za njega završiti, "sa štitom ili na njemu"
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Medjusobni sukobi i teske rijeci carsijanera!Slavko Kukic optuzio Komsica:Pogresnom sam vjerovao,on za mene vise ne postoji
» Raspad BH-a bloka i sve zesci sukobi.Pedja Kojovic iz 'Nase stranke' optuzen da je Vuciceva i srpska agentura
» ''Ova fotografija govori više o pobuni u Iranu od milijun riječi''
» Sukob Beljak vs Petir sve žešći ovaj put preko twittera
» Sve zesci zalci levicara prema Zokiju:'Milanovic je nlizveo najvecu izbornu prijevaru u novijoj Hrvatskoj povijesti'
» Raspad BH-a bloka i sve zesci sukobi.Pedja Kojovic iz 'Nase stranke' optuzen da je Vuciceva i srpska agentura
» ''Ova fotografija govori više o pobuni u Iranu od milijun riječi''
» Sukob Beljak vs Petir sve žešći ovaj put preko twittera
» Sve zesci zalci levicara prema Zokiju:'Milanovic je nlizveo najvecu izbornu prijevaru u novijoj Hrvatskoj povijesti'
Page 2 of 3