Bivšem pilotu uništen automobil zbog BG tablica
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bivšem pilotu uništen automobil zbog BG tablica
pa da, lik je bombardovao kolonu kod žirovca i sad se još ode kurčit po beogradu, garant špija za ustaše, stvarno je jebeni preletač i to još proustaški.... mislim kako je mogao kao srbin da ubija nedužan i goloruk srpski narod u mirnom odlasku sa svojih jednoipovekovnih ognjišta....dzango wrote:Meni tu nije jasna druga stvar. Koji će ovaj kurac u Beogradu? Jebe mi se za njegov automobil.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Normalno. Pizda oficirska koja gleda svugdeda se ogrebe. Prvo je bio u JNA i koristio sve beneficije da bi pobegao kao pička kada je zagustilo i otišao u ustaše pogazivši zakletvu koju je položio. I to mu nije bilo dosta već je došao u Beograd da živi kada se sve završilo. Ne kažem da je špijun, ali da nema obraza i časti, to sigurno.michaellcmacha wrote:pa da, lik je bombardovao kolonu kod žirovca i sad se još ode kurčit po beogradu, garant špija za ustaše, stvarno je jebeni preletač i to još proustaški.... mislim kako je mogao kao srbin da ubija nedužan i goloruk srpski narod u mirnom odlasku sa svojih jednoipovekovnih ognjišta....dzango wrote:Meni tu nije jasna druga stvar. Koji će ovaj kurac u Beogradu? Jebe mi se za njegov automobil.
Baš bih voleo da znam koji je njegov auto i gde ga parkira.
nije otišao u ustaše, nego u hrvatsku vojsku...prestani provocirati jer ćeš na hlađenje...
Isti kurac.Roy_Bean wrote:nije otišao u ustaše, nego u hrvatsku vojsku...prestani provocirati jer ćeš na hlađenje...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Nekultura i bezobrazluk. Svi koji to opravdavaju su isti kao i oni huligani koji su to uradili.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
po logici stvari bi mu u beogradu trebali razmontirati vozilicu, a ne u splitu... eto i žango je to dobro primijetio... :)))
2015-08-08
Džango brzinski pet osobnih na dvije stranice teme skupo...ovo ni Escu ne uspije svaki put...
darth_vader-
2014-04-17
Uglavnom bezveze al eto baš je naša di ce parkirat s bg tablama.
Split je inace nakrcan autima , razbit ce ti retrovizor i ako se parkiraš negdje gdje netko misli da je njegovo ...tako da.
Split je inace nakrcan autima , razbit ce ti retrovizor i ako se parkiraš negdje gdje netko misli da je njegovo ...tako da.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ja danas potira policiju s privatnog posjeda ...vracam se ja popodne i taman policija i di ce nego ispred mene na moj privatni parking jer je to dole u centru pa nemaju di parkirat a ja lipo sirena i TU TU ...AJMO RIKVERC ...IZAĐI.
PRIVATE PROPERTY
PRIVATE PROPERTY
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
jasambrend wrote:Džango brzinski pet osobnih na dvije stranice teme skupo...ovo ni Escu ne uspije svaki put...
doslovno u 5 minuta od prijave, stvarno je speedy
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» BIVŠEM BOKSAČKOM PRVAKU PRIJETILI SMRĆU ZBOG BOŽIĆNOG DRVCA
» Profesorica iz Srbije: Na Krku su mi dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Unisten mural posvecen Balasevicu u Srbiji
» Profesorica iz Srbije: Na Krku su mi dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Unisten mural posvecen Balasevicu u Srbiji
Page 2 of 2