Evo tko će i koliko plaćati porez na nekretnine: neki će izdvojiti i 160 posto
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Evo tko će i koliko plaćati porez na nekretnine: neki će izdvojiti i 160 posto
boli me kurac za državne dugove i ne dugove. neka država tiska pare i vraća dugove. problem je što porezima iseljavaju i ubijaju Hrvate
Guest- Guest
Re: Evo tko će i koliko plaćati porez na nekretnine: neki će izdvojiti i 160 posto
Deda , MMF je angloamericka šema uspostavljena nakon ww2 da bi se države okolo držale u dužnickom ropstvu i iz njih isisavalo novac ...tako da sve šta procitaš o tzv strucnih svijeckih ekonomista baci u smece jer njihov posao je da ti krivo navode kako bi zaribao i šta više zaglibio u dužnicko blato.
Sad ce tebi jedan scientolog objasnit kako se smanjuje javni dug i izlazi iz dužnickog ropstva.
1. Reži
2.Raste javni dug s obzirom na domacu potrošnju ...no neraste kolicinski.
3.Smanji rashod tim rezanjima i ostat ce ti nešto viška love.
4.Vrati dio duga ...poceo si smanjivati javni dug.
5.Vratio si sav dug i izašao iz dužnickog ropstva.
ČESTITAMO.
Sad ce tebi jedan scientolog objasnit kako se smanjuje javni dug i izlazi iz dužnickog ropstva.
1. Reži
3.Smanji rashod tim rezanjima i ostat ce ti nešto viška love.
4.Vrati dio duga ...poceo si smanjivati javni dug.
5.Vratio si sav dug i izašao iz dužnickog ropstva.
ČESTITAMO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:
1. Reži
ČESTITAMO.
Ukratko smanjuješ plaće i otpuštaš radnike.
Koliko trebaš smanjiti plaće i otpustiti radnika prije nego otplatiš javni dug?
Rezultat tvog rješenja je još veće iseljavanje u Njemačku.
Bravo Longi
Guest- Guest
Neotpuštam radnike nego uhljebe na državnoj sisi zbog kojih se moram zaduživat a neproizvode nikakvu dobit.Srećko wrote:RayMabus wrote:
1. Reži
ČESTITAMO.
Ukratko smanjuješ plaće i otpuštaš radnike.
Koliko trebaš smanjiti plaće i otpustiti radnika prije nego otplatiš javni dug?
Bravo Longi
2014-04-11
Mislim da uhljebi i onako nisu neka šteta ako odsele drugdje , i onako ne proizvode NIŠTA.Srećko wrote:
Bravo Longi
Da tocno , BRAVO JA.
2014-04-11
Gdje ceš bolje vijesti nego protjerat ono 200 tisuca uhljeba s državne sise pa ako oce mogu odma svi u Austriju tražit uhljebljenje ...ima odma da Austrija ode u dužnicko ropstvo a Hr bude primjer pozitivne i jake ekonomije.
PA KAMO SREČE DA ODU DRUGDJE I NEŠTO DRUGO UNIŠTE ...ODMA HRVATSKA PO RELATIVNOJ USPOREDBI RASTE U OCIMA KREDITNIH AGENCIJA JER BI AUSTRIJA PALA.
PA KAMO SREČE DA ODU DRUGDJE I NEŠTO DRUGO UNIŠTE ...ODMA HRVATSKA PO RELATIVNOJ USPOREDBI RASTE U OCIMA KREDITNIH AGENCIJA JER BI AUSTRIJA PALA.
2014-04-11
sve 6 Longi,no ti birokracki Uhljebi su najzilaviji Štakori..ugnjezde se tako duboko u sustav da im ne mos nista..Poznato ti je da im je posao zagarantiran zakonima koji su pisani jos u staroj Jugi..Radio ne radio,svira im radio..Pokusah ih prorijediti,ucas se svi udruze i organiziraju u jedu od najjedinstvenijih strajkaskih grupa..RayMabus wrote:Gdje ceš bolje vijesti nego protjerat ono 200 tisuca uhljeba s državne sise pa ako oce mogu odma svi u Austriju tražit uhljebljenje ...ima odma da Austrija ode u dužnicko ropstvo a Hr bude primjer pozitivne i jake ekonomije.
Tim samo da je pustiti pitone u njihove brloge i rupe,i da viš..
Guest- Guest
Znam ...ja ti samo pricam kako scientolozi to gledaju ...sve obrnuto od MMFa ciji je cilj da uvuce i drži države i društva u dužnickom ropstvu i isiava lovu iz njih.pismejker wrote:sve 6 Longi,no ti birokracki Uhljebi su najzilaviji Štakori..ugnjezde se tako duboko u sustav da im ne mos nista..Poznato ti je da im je posao zagarantiran zakonima koji su pisani jos u staroj Jugi..Radio ne radio,svira im radio..Pokusah ih prorijediti,ucas se svi udruze i organiziraju u jedu od najjedinstvenijih strajkaskih grupa..RayMabus wrote:Gdje ceš bolje vijesti nego protjerat ono 200 tisuca uhljeba s državne sise pa ako oce mogu odma svi u Austriju tražit uhljebljenje ...ima odma da Austrija ode u dužnicko ropstvo a Hr bude primjer pozitivne i jake ekonomije.
Tim samo da je pustiti pitone u njihove brloge i rupe,i da viš..
Ovo šta sam sad napisao to se nece desit jer vi niste na toj razini da skužite da je to SREČA kad protjeraš uhljebe iz društva a NESRECA onima koji ih dobiju i da ceš ti u očima kreditnih agencija porast jer oni rade usporedbe pa je jedna država na tablici PALA a to nisi TI.
Arapi su najbolji primjer šta se desi kad hrpa uhljeba iz jedne države prislei u drugu ...I VI STVARNO MISLITE DA BI ŽALI DA 200 TISUCA HRVATSKIH UHLJEBA POBJEGNE U AUSTRIJU ?
JOK UPRAVO SAM RELATIVNO POBOLJŠAO SVOJ KREDITNI REJTING U OCIMA AGENCIJA JER AUSTRIJA PADA.
2014-04-11
Nisi skuzio sto sam zelio reci..Poanta jest.,da te Uhljebe birokracke nes istjerati,niti kad drzava bude potpuno pusta..
Sto mislis,u sto se donose svi ovi umobolni zakoni?
Guest- Guest
Skužio sam , piše ti :pismejker wrote:Nisi skuzio sto sam zelio reci..Poanta jest.,da te Uhljebe birokracke nes istjerati,niti kad drzava bude potpuno pusta..
Ovo šta sam sad napisao to se nece desit jer vi niste na toj razini da skužite
2014-04-11
Guest- Guest
Vi cete skužit BATINE , to razumijete ...prvo ce vam svi sposbni mladi otic , pa ide krah nataliteta , pa terorizam a 20% BDPa turizam , pa navala imigrnanata na Balkan , pa tenzije ...i onda vi lijepo svi kolektivno jedete govna.
2014-04-11
.tijekom iducih vremena me ceka izgleda svicarska...svabija mi se onemilila,a tamo imam i jos vise rodbine nego u svabiji..kad se nakupi loffa,slijedi stratesko povlacenje u pustare i neku daču..
Guest- Guest
Pošalji nam razglednicu svima iz Švice , napiši : Pozdrav iz Švice , JEDITE GOVNA.pismejker wrote:.tijekom iducih vremena me ceka izgleda svicarska...svabija mi se onemilila,a tamo imam i jos vise rodbine nego u svabiji..kad se nakupi loffa,slijedi stratesko povlacenje u pustare i neku daču..
2014-04-11
Oke, no ti nisi zasluzio ghovna da jedes..kuzis situaciju,..no ovi drugi,jebote,koji uzvisuju svoje politicke grupe,pa im se klanjaju,dok ih ovi guzlaju,e takvi ce se najesti ghovana..RayMabus wrote:Pošalji nam razglednicu svima iz Švice , napiši : Pozdrav iz Švice , JEDITE GOVNA.pismejker wrote:.tijekom iducih vremena me ceka izgleda svicarska...svabija mi se onemilila,a tamo imam i jos vise rodbine nego u svabiji..kad se nakupi loffa,slijedi stratesko povlacenje u pustare i neku daču..
Guest- Guest
Onda ce se pocet zaduživat jer se njima ghovna nejedu.pismejker wrote:.no ovi drugi,jebote,koji uzvisuju svoje politicke grupe,pa im se klanjaju,dok ih ovi guzlaju,e takvi ce se najesti ghovana..
2014-04-11
Svaka drzava u propasti ce dobiti kredit..pitanje je pod kojim uvjetima,ugl.potomci ima da do 7 koljena jebu jeza u bodlju..no,takvi uvijek izmigolje nekako,a sve se prelomi na budalama..RayMabus wrote:Onda ce se pocet zaduživat jer se njima ghovna nejedu.pismejker wrote:.no ovi drugi,jebote,koji uzvisuju svoje politicke grupe,pa im se klanjaju,dok ih ovi guzlaju,e takvi ce se najesti ghovana..
Guest- Guest
Poput npr ...radnica u Konzumu.pismejker wrote:ugl.potomci ima da do 7 koljena jebu jeza u bodlju..no,takvi uvijek izmigolje nekako,a sve se prelomi na budalama..
LOMIIII I TREBA DA SE PRELOMI NA BUDALAMA ...TO JE I ISPRAVNO.
2014-04-11
ej-men..tko ne misli svojom glavom...
Guest- Guest
...jede govna.pismejker wrote:ej-men..tko ne misli svojom glavom...
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» '' VIDEO: Jesu li policajci i stotine svjedoka na Pagu vidjeli NLO? 'Imalo je neki rep i ostavljalo svjetlost dok je išlo. Vidi koliko aviona ima i koliko kruže. Čitava eskadrila...' ''
» Porez na nekretnine
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
» Porez na nekretnine
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
Page 3 of 3