'' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: '' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
red wolf wrote:normalno pričam sa svakim
Guest- Guest
Re: '' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
Nije razumio. Pa mu ti objasni. A tako je jednostavno.Trinity wrote:Objasni mu ti što mu želiš objasniti.
Guest- Guest
Razumio je, njemu ja nemam potrebe išta objašnjavati.
Trinity-
2014-04-17
Vjerujem ti...Samo dalje od mene...Takva svijest me umara...Trinity wrote:Razumio je, njemu ja nemam potrebe išta objašnjavati.
Guest- Guest
meni nitko nije objasnio tko je strahburger, jel admin max s neta?
dijagram-
2015-08-09
Kratko ću, da ne umaramo nečiju svijest...ili da sviješću nekoga ne umaramo... ma svejedno... Horn sa starog foruma, taj sam.
Guest- Guest
A tako, dardanelanac , ma malo je glupo kad vidis da te netko 'poznaje", a nemas pojma tko je s druge strane.Mogao sam pomisliti da si yoda i napasti te ni krivog ni duznog:)Starhemberg wrote:Kratko ću, da ne umaramo nečiju svijest...ili da sviješću nekoga ne umaramo... ma svejedno... Horn sa starog foruma, taj sam.
dijagram-
2015-08-09
Zašto bi napadao yodu, ni krivog ni dužnog? Nego, kad smo kod napadanja, nemoj ni slučajno o Milanoviću nešto loše, izgleda da se to osobi koja je otvorila temu nešto ne sviđa...dijagram wrote:A tako, dardanelanac , ma malo je glupo kad vidis da te netko 'poznaje", a nemas pojma tko je s druge strane.Mogao sam pomisliti da si yoda i napasti te ni krivog ni duznog:)Starhemberg wrote:Kratko ću, da ne umaramo nečiju svijest...ili da sviješću nekoga ne umaramo... ma svejedno... Horn sa starog foruma, taj sam.
Guest- Guest
Jebiga kad možeš...No, nemoj se veseliti...Još malo...
Guest- Guest
Yoda je moj sticenik, moram skrbiti o njemu a nekamo se zagubio.Starhemberg wrote:Zašto bi napadao yodu, ni krivog ni dužnog? Nego, kad smo kod napadanja, nemoj ni slučajno o Milanoviću nešto loše, izgleda da se to osobi koja je otvorila temu nešto ne sviđa...dijagram wrote:A tako, dardanelanac , ma malo je glupo kad vidis da te netko 'poznaje", a nemas pojma tko je s druge strane.Mogao sam pomisliti da si yoda i napasti te ni krivog ni duznog:)Starhemberg wrote:Kratko ću, da ne umaramo nečiju svijest...ili da sviješću nekoga ne umaramo... ma svejedno... Horn sa starog foruma, taj sam.
Zoki, tog smrada mi ne spominji.
dijagram-
2015-08-09
kad napise...bogtejeba, ubiti to te moze u neku ruku i ubiti, ja se od srca nasmijem:)kic wrote:ko da ti moš meda yodi eh
dijagram-
2015-08-09
Gle, smatraj da si dobro prošao sad...za mene nije bitno, ali da si ovakve gadosti napisao nekom drugom forumašu, opleo bih ti ban bez razmišljanja. Tu ćemo zaključiti ovo.red wolf wrote:Jebiga kad možeš...No, nemoj se veseliti...Još malo...
Guest- Guest
Ne, ja sam zaključio s tobom. Vidim da ti @Trinity nije objasnila...Starhemberg wrote:Gle, smatraj da si dobro prošao sad...za mene nije bitno, ali da si ovakve gadosti napisao nekom drugom forumašu, opleo bih ti ban bez razmišljanja. Tu ćemo zaključiti ovo.red wolf wrote:Jebiga kad možeš...No, nemoj se veseliti...Još malo...
Guest- Guest
Dajte,ne ubijajte drazesni kolorit foruma streberskim cenzuriranjem..'ko ce stalno pazit sto govori,a neki likovi su jednostavno egzoticne pojave..mislim,preslano nije ni macki drago,al'to kad pretjeraju:D
A,dvojica iz teme..karamarko tek nedavno progovorio..donedavno je bio mutav..no,vrlo je ekspeditivan..dokazano,malo prica-puno radi..primjer mesiceve kampanje.
Na milanovica ne treba cak ni trosit rijeci. Nije bio sposoban sam cak ni politicki krimen sebi priskrbit. Jadna nam majka :)
A,dvojica iz teme..karamarko tek nedavno progovorio..donedavno je bio mutav..no,vrlo je ekspeditivan..dokazano,malo prica-puno radi..primjer mesiceve kampanje.
Na milanovica ne treba cak ni trosit rijeci. Nije bio sposoban sam cak ni politicki krimen sebi priskrbit. Jadna nam majka :)
2014-04-12
Pa kako to...Riješeni švicarci...Izvoz raste...Industrija raste...Izašli smo iz recesije...Pa kako to?...Nekom tajnom rukom?maggie13 wrote:Dajte,ne ubijajte drazesni kolorit foruma streberskim cenzuriranjem..'ko ce stalno pazit sto govori,a neki likovi su jednostavno egzoticne pojave..mislim,preslano nije ni macki drago,al'to kad pretjeraju:D
Guest- Guest
Pazi ti kako opcis, nemoj da te baniram.maggie13 wrote:Dajte,ne ubijajte drazesni kolorit foruma streberskim cenzuriranjem..'ko ce stalno pazit sto govori,a neki likovi su jednostavno egzoticne pojave..mislim,preslano nije ni macki drago,al'to kad pretjeraju:D
A o politicarima treba fino, a ne tako.
dijagram-
2015-08-09
Pa milanović je na čelu stranke koja je potamanila parsto tisuća hrvata i RH ugurala u jugoslaviju a ta stranka je i predala oružije TO SRH...možemo mi u povjest ako se već ima volje za to.red wolf wrote:Ma nije to problem...To se događa u cijelom svijetu Uostalom ona će koalirati s SDP-om...Problem je nešto drugo...Čovjek koji je na čelu stranke koja je ovu državu dovela do kraha 1999. i 2011. ( kad je on bio u stranci i Vladi ), sad mu se ne da debatirati...Zašto?...Umoran je...kic wrote:Milanović je ipak elokventniji, loše bi to završilo..
najgenijalniji potez su sad napravili s kanabisom, sjebaše pola programa Oraha
Guest- Guest
Najveći dio je otišao u HDZ. Nisi znao?tre911 wrote:
Pa milanović je na čelu stranke koja je potamanila parsto tisuća hrvata
Guest- Guest
Pa da, bahat, bezobrazan, svadljiv,nesposoban,osvetoljubiv......stvarno RH nije spremna za takvog lika.red wolf wrote:Zoran Milanović je profil političara za kojega Hrvatska još uvijek nije spremna, ali to ne bi smetalo da razmontira Karamarka...flumen wrote:a to suceljavanje bi bilo kao izmedju kretena i idiota. ne znas koji je gori.red wolf wrote:http://www.jutarnji.hr/karamarko--nemam-volje-ni-vremena-za-suceljavanje-s-milanovicem--neka-da-odgovore-mladim-ljudima-koji-odlaze-u-inozemstvo-/1412222/
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Plenković:Spremam sam za sučeljavanje sa Milanovićem
» Karamarko zadovoljan datumom izbora: Pozivamo na sučeljavanje programa i timova
» Tri godine od masovnih prosvjeda u BiH - političarima sve bolje, a građanima sve gore
» EU počinje naplaćivati ulazak na svoj teritorij građanima trećih zemalja
» '' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
» Karamarko zadovoljan datumom izbora: Pozivamo na sučeljavanje programa i timova
» Tri godine od masovnih prosvjeda u BiH - političarima sve bolje, a građanima sve gore
» EU počinje naplaćivati ulazak na svoj teritorij građanima trećih zemalja
» '' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
Page 3 of 6