'' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: '' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
Nije bitno jel se smijem ili plačem, osjećaji su podijeljeni na samu pomisao da imamo premijera koji je takav kakav je, da se ne koristim grubljim izrazima...
Guest- Guest
Re: '' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
Reci to, znam da ti je teško, jer si ograničen, premijer ispred svog vremena...Starhemberg wrote:Nije bitno jel se smijem ili plačem, osjećaji su podijeljeni na samu pomisao da imamo premijera koji je takav kakav je, da se ne koristi grubljim izrazima...
Guest- Guest
Sad si i Milanovićev bot?
Guest- Guest
Ne. Zahvaljujem Bogu da nisam dio takve svijesti kojoj ti pripadaš, koja doduše postoji među ljudima...To je strašno...Starhemberg wrote:Sad si i Milanovićev bot?
Guest- Guest
Pa koliko te barem plaća, jel se isplati? To izgleda sve popularnije među propalim političarima.
Guest- Guest
Baš ništa...Nema cijene otkriti smrdljivu svijest poput tvoje...Starhemberg wrote:Pa koliko te barem plaća, jel se isplati? To izgleda sve popularnije među propalim političarima.
Guest- Guest
Na niske grane je spao ako među takvima regrutira, mogao je za neke novce i sposobnije spinere i propagatore kupiti...ah, no...
Guest- Guest
Pa zapravo, on je ispred svog vremena, ali meni koji sam na strani tame, on ne znači ništa...Više mi znači tvoj smrad koji skrivaš u tom smrdljivom tijelu...Starhemberg wrote:Na niske grane je spao ako među takvima regrutira, mogao je za neke novce i sposobnije spinere i propagatore kupiti...ah, no...
Guest- Guest
Trinity-
2014-04-17
Karamarko je propalitet, ostanak SDP-a na vlasti je sve izvjesniji.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Za što?...Pa ovaj vaš admin me provocira svako malo...Zar je grijeh što sam ušao u njegov um? Ajmo ovako, reci svom kolegi da mi se više nikada ne obrati. Može tako?Trinity wrote:Wolf, opomena.
Guest- Guest
Karamarko je političar određenog dosega. No, to nije dovoljno za premijera.epikur37 wrote:Karamarko je propalitet, ostanak SDP-a na vlasti je sve izvjesniji.
Guest- Guest
Kako te provociram, evo baš lijepo raspravljamo. Zamolit cu ja Trinity da ti sve oprosti, samo ti piši o meni što god poželiš.red wolf wrote:Za što?...Pa ovaj vaš admin me provocira svako malo...Zar je grijeh što sam ušao u njegov um? Ajmo ovako, reci svom kolegi da mi se više nikada ne obrati. Može tako?Trinity wrote:Wolf, opomena.
Guest- Guest
Vidiš kako si elokventan kad pokažeš pravo lice, samo kulja iz tebe....red wolf wrote:Pa zapravo, on je ispred svog vremena, ali meni koji sam na strani tame, on ne znači ništa...Više mi znači tvoj smrad koji skrivaš u tom smrdljivom tijelu...Starhemberg wrote:Na niske grane je spao ako među takvima regrutira, mogao je za neke novce i sposobnije spinere i propagatore kupiti...ah, no...
Guest- Guest
@Trinity će ti sve objasniti, možda i nacrtati ako je potrebno...Ajmo, šetaj...
Guest- Guest
Ja ću tebe zamoliti da se više nikada nikome tako ne obratiš.red wolf wrote:Za što?...Pa ovaj vaš admin me provocira svako malo...Zar je grijeh što sam ušao u njegov um? Ajmo ovako, reci svom kolegi da mi se više nikada ne obrati. Može tako?Trinity wrote:Wolf, opomena.
Ali kako je Starhemberg milostiv, obraćajte si kako hoćete.
Trinity-
2014-04-17
Znaš da imaš slobodnu volju?...Znaš. Po njoj, ja sam izabrao tamu. I sviđa mi se tamo. A sad, zaista, šetaj.Starhemberg wrote:Vidiš kako si elokventan kad pokažeš pravo lice, samo kulja iz tebe....red wolf wrote:Pa zapravo, on je ispred svog vremena, ali meni koji sam na strani tame, on ne znači ništa...Više mi znači tvoj smrad koji skrivaš u tom smrdljivom tijelu...Starhemberg wrote:Na niske grane je spao ako među takvima regrutira, mogao je za neke novce i sposobnije spinere i propagatore kupiti...ah, no...
Guest- Guest
Slušaj, ja sam otvorio ovu temu, normalno pričam sa svakim, ali ovaj dođe i provocira...Lijepo mu objasni da s njim više ne želim komunicirati...Trinity wrote:Ja ću tebe zamoliti da se više nikada nikome tako ne obratiš.red wolf wrote:Za što?...Pa ovaj vaš admin me provocira svako malo...Zar je grijeh što sam ušao u njegov um? Ajmo ovako, reci svom kolegi da mi se više nikada ne obrati. Može tako?Trinity wrote:Wolf, opomena.
Ali kako je Starhemberg milostiv, obraćajte si kako hoćete.
Guest- Guest
Od volje ti, kao i meni da budem na temi na kojoj god želim.red wolf wrote:Znaš da imaš slobodnu volju?...Znaš. Po njoj, ja sam izabrao tamu. I sviđa mi se tamo. A sad, zaista, šetaj.Starhemberg wrote:Vidiš kako si elokventan kad pokažeš pravo lice, samo kulja iz tebe....red wolf wrote:Pa zapravo, on je ispred svog vremena, ali meni koji sam na strani tame, on ne znači ništa...Više mi znači tvoj smrad koji skrivaš u tom smrdljivom tijelu...Starhemberg wrote:Na niske grane je spao ako među takvima regrutira, mogao je za neke novce i sposobnije spinere i propagatore kupiti...ah, no...
Guest- Guest
Objasni mu ti što mu želiš objasniti.
Trinity-
2014-04-17
red wolf wrote:normalno pričam sa svakim
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Plenković:Spremam sam za sučeljavanje sa Milanovićem
» Karamarko zadovoljan datumom izbora: Pozivamo na sučeljavanje programa i timova
» Tri godine od masovnih prosvjeda u BiH - političarima sve bolje, a građanima sve gore
» EU počinje naplaćivati ulazak na svoj teritorij građanima trećih zemalja
» '' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
» Karamarko zadovoljan datumom izbora: Pozivamo na sučeljavanje programa i timova
» Tri godine od masovnih prosvjeda u BiH - političarima sve bolje, a građanima sve gore
» EU počinje naplaćivati ulazak na svoj teritorij građanima trećih zemalja
» '' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
Page 2 of 6