Dobavljači i građani blokirani a Agrokor zakonom deblokiran
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dobavljači i građani blokirani a Agrokor zakonom deblokiran
vuksadinare wrote:dobro sto bi ti napravio i slicni u svezi agrokora?..nitko nije ponudio rjesenja a svi kritizirate.....koje rjesenje ti nudiscatabbath wrote:Ova država će manje trajati nego ona prošla.
Metak u čelo za peronosporu iz Zmijavaca pa onda tek razmišljati što i kako...Izvlastiti obitelj do 15. koljena isto tako... Protjerati u picku materinu da se više ne množe ovuda...Ima konstruktivnih rješenja...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Rješenje je bilo vrlo jednostavno. Platiti tim stranih, nezavisnih financijskih i knjigovodstvenih stručnjaka da se uđe u trag u onih 5-6 milijardi dolara koje je Todorić pospremio po offshore bankovnim računima. 50 milijuna dolara predujma i 50 milijuna dolara po obavljenom poslu. Nakon toga tražiti da gmaz to vrati u državni proračun, ili dugogodišnja ladovina i ovrha sve do zadnjeg žniranca.vuksadinare wrote:dobro sto bi ti napravio i slicni u svezi agrokora?..nitko nije ponudio rjesenja a svi kritizirate.....koje rjesenje ti nudiscatabbath wrote:Ova država će manje trajati nego ona prošla.
Iz pouzdanih se izvora saznaje da je Plenki radije tih 100 milijuna reptilovih dolara (o kojoj se svoti svađalo na svim onim sastancima s gušterom) smjestio u vlastiti džep. Jest da ih je morao malo podijeliti s pajdašima, ali ljubav prema domovini se ipak plaća, kaj ne ;P
A sad je za Hrvatsku, državu koje nema, čiča-miča, gotova priča.
Last edited by Oh_Femder on 10/4/2017, 13:14; edited 1 time in total
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Rješenje je bilo vrlo jednostavno. Platiti tim stranih nezavisnih financijskih i knjigovodstvenih stručnjaka da se uđe u trag u onih 5-6 milijardi dolara koje je Todorić pospremio po offshore bankovnim računima. 50 milijuna dolara predujma i 50 milijuna dolara po obavljenom poslu. Nakon toga tražiti da gmaz to vrati u državni proračun, ili dugogodišnja ladovina i ovrha sve do zadnjeg žniranca.vuksadinare wrote:dobro sto bi ti napravio i slicni u svezi agrokora?..nitko nije ponudio rjesenja a svi kritizirate.....koje rjesenje ti nudiscatabbath wrote:Ova država će manje trajati nego ona prošla.
Iz pouzdanih se izvora saznaje da je Plenki radije tih 100 milijuna reptilovih dolara smjestio u vlastiti džep. Jest da ih je morao malo podijeliti s pajdašima, ali ljubav prema domovini se ipak plaća, kaj ne ;P
samo kad bi tih 5-6 milijardi postojalo
zrinka k teorije
sve pet..ali to nece rjesiti sudbinu agrokora...drugo vise su krivi politicari nego todoric..oni su mu manje vise sve to onemogucili..bez politike eventualno bi imao cvjecarnice ili kakav maloprodajni lanac..jasambrend wrote:vuksadinare wrote:dobro sto bi ti napravio i slicni u svezi agrokora?..nitko nije ponudio rjesenja a svi kritizirate.....koje rjesenje ti nudiscatabbath wrote:Ova država će manje trajati nego ona prošla.
Metak u čelo za peronosporu iz Zmijavaca pa onda tek razmišljati što i kako...Izvlastiti obitelj do 15. koljena isto tako... Protjerati u picku materinu da se više ne množe ovuda...Ima konstruktivnih rješenja...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
toda je jebiga bio socijalna služba za zbrinjavanje poljoprivrednih viškova, viškova nekvalificirane radne snage, i propalih socijalističkih kombinata
e sad treba uvesti kapitalizam i da sve to ode u pičku materinu, međutim vlada sad i formalno pravno vraća socijalizam
e sad treba uvesti kapitalizam i da sve to ode u pičku materinu, međutim vlada sad i formalno pravno vraća socijalizam
Ne brini se ti o tome. Tih 5-6 milijardi dolara postoje daleko stvarnije nego tvoje hrvatsko kobajagi (he-he) domoljublje. Čitava ujdurma je i nastala jer je Todorić izveo fintu s bankrotom da bi sebi uzeo te pare, a državi ostavio dugove. Ako do sad ništa nisi o njemu naučiom, onda nikad više ništa i nećeš.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Rješenje je bilo vrlo jednostavno. Platiti tim stranih nezavisnih financijskih i knjigovodstvenih stručnjaka da se uđe u trag u onih 5-6 milijardi dolara koje je Todorić pospremio po offshore bankovnim računima. 50 milijuna dolara predujma i 50 milijuna dolara po obavljenom poslu. Nakon toga tražiti da gmaz to vrati u državni proračun, ili dugogodišnja ladovina i ovrha sve do zadnjeg žniranca.vuksadinare wrote:dobro sto bi ti napravio i slicni u svezi agrokora?..nitko nije ponudio rjesenja a svi kritizirate.....koje rjesenje ti nudiscatabbath wrote:Ova država će manje trajati nego ona prošla.
Iz pouzdanih se izvora saznaje da je Plenki radije tih 100 milijuna reptilovih dolara smjestio u vlastiti džep. Jest da ih je morao malo podijeliti s pajdašima, ali ljubav prema domovini se ipak plaća, kaj ne ;P
zrinka k teorije
marcellus wrote:toda je jebiga bio socijalna služba za zbrinjavanje poljoprivrednih viškova, viškova nekvalificirane radne snage, i propalih socijalističkih kombinata
2016-11-08
vlada nema izbora..kao sto ni druge vlade ne bi imale puno izbora na njihovom mjestu..jedno ej likvidirati todorica a drugo sto napraviti sa agrokorom...ako ga siknes strancima opet nece valjati..ako bude pod rzavnom skrbi opet ne valja..a opet ako ga das nasima reci ce..'opet domaci tajkuni'...ako ga das rusima iams nevolju sa druge strane...a opet mo's vise kurac srat po regionu...di god okrenes sranje..da se mene pita a ne pita...prvo bi kapnuo pinku dobavljacima da prodisu..i ne gnjave...onda bi lijepo...dio firmi agrokora dao strancima..a dio onom zdravom tkivu domacih gospodarstvenika...marcellus wrote:toda je jebiga bio socijalna služba za zbrinjavanje poljoprivrednih viškova, viškova nekvalificirane radne snage, i propalih socijalističkih kombinata
2015-09-08
Oh_Femder wrote:Ne brini se ti o tome. Tih 5-6 milijardi dolara postoje daleko stvarnije nego tvoje hrvatsko kobajagi (he-he) domoljublje. Čitava ujdurma je i nastala jer je Todorić izveo fintu s bankrotom da bi sebi uzeo te pare, a državi ostavio dugove. Ako do sad ništa nisi o njemu naučiom, onda nikad više ništa i nećeš.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Rješenje je bilo vrlo jednostavno. Platiti tim stranih nezavisnih financijskih i knjigovodstvenih stručnjaka da se uđe u trag u onih 5-6 milijardi dolara koje je Todorić pospremio po offshore bankovnim računima. 50 milijuna dolara predujma i 50 milijuna dolara po obavljenom poslu. Nakon toga tražiti da gmaz to vrati u državni proračun, ili dugogodišnja ladovina i ovrha sve do zadnjeg žniranca.vuksadinare wrote:dobro sto bi ti napravio i slicni u svezi agrokora?..nitko nije ponudio rjesenja a svi kritizirate.....koje rjesenje ti nudiscatabbath wrote:Ova država će manje trajati nego ona prošla.
zrinka k teorije
da toda ima 5-6 milijardi bio bi bogatiji od trumpa i kupio bi hrvatsku
kvaka je da agrokor nikad nije donosio lovu, samo je vrtio iz šupljeg u prazno, pola dućana konzuma radi s gubitkom, prodavačica ima duplo više nego u drugim dućanima, usto su potplaćene i spore, dućani su na svakih sto metara što znači da konzum sam sebe kanibalizira, a belje vukovar vrbovec itd nikad nisu nosili nikakvu lovu, možda donekle ledo i jamnica
jebote ti kao sve znas..dam se kladiti da si nekakav saborski uhljeb iz redova sdp-a i hns-a..ili bar kakvo njihovo piskaralo..a mozebitno da si frend drugih tajkunaOh_Femder wrote:Ne brini se ti o tome. Tih 5-6 milijardi dolara postoje daleko stvarnije nego tvoje hrvatsko kobajagi (he-he) domoljublje. Čitava ujdurma je i nastala jer je Todorić izveo fintu s bankrotom da bi sebi uzeo te pare, a državi ostavio dugove. Ako do sad ništa nisi o njemu naučiom, onda nikad više ništa i nećeš.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Rješenje je bilo vrlo jednostavno. Platiti tim stranih nezavisnih financijskih i knjigovodstvenih stručnjaka da se uđe u trag u onih 5-6 milijardi dolara koje je Todorić pospremio po offshore bankovnim računima. 50 milijuna dolara predujma i 50 milijuna dolara po obavljenom poslu. Nakon toga tražiti da gmaz to vrati u državni proračun, ili dugogodišnja ladovina i ovrha sve do zadnjeg žniranca.vuksadinare wrote:dobro sto bi ti napravio i slicni u svezi agrokora?..nitko nije ponudio rjesenja a svi kritizirate.....koje rjesenje ti nudiscatabbath wrote:Ova država će manje trajati nego ona prošla.
zrinka k teorije
2015-09-08
Do zadnje vjerna Todorićeva pudlica, he-he.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Ne brini se ti o tome. Tih 5-6 milijardi dolara postoje daleko stvarnije nego tvoje hrvatsko kobajagi (he-he) domoljublje. Čitava ujdurma je i nastala jer je Todorić izveo fintu s bankrotom da bi sebi uzeo te pare, a državi ostavio dugove. Ako do sad ništa nisi o njemu naučiom, onda nikad više ništa i nećeš.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Rješenje je bilo vrlo jednostavno. Platiti tim stranih nezavisnih financijskih i knjigovodstvenih stručnjaka da se uđe u trag u onih 5-6 milijardi dolara koje je Todorić pospremio po offshore bankovnim računima. 50 milijuna dolara predujma i 50 milijuna dolara po obavljenom poslu. Nakon toga tražiti da gmaz to vrati u državni proračun, ili dugogodišnja ladovina i ovrha sve do zadnjeg žniranca.vuksadinare wrote:
dobro sto bi ti napravio i slicni u svezi agrokora?..nitko nije ponudio rjesenja a svi kritizirate.....koje rjesenje ti nudis
zrinka k teorije
kvaka je da agrokor nikad nije donosio lovu, samo je vrtio iz šupljeg u prazno, pola dućana konzuma radi s gubitkom, prodavačica ima duplo više nego u drugim dućanima, usto su potplaćene i spore, dućani su na svakih sto metara što znači da konzum sam sebe kanibalizira, a belje vukovar vrbovec itd nikad nisu nosili nikakvu lovu, možda donekle ledo i jamnica
Što se voljenog ti Črampa tiče, sad se vidi kako su sve tvoje prognoze o istome slavno pale u vodu. Čak je i tvoj omiljeni čmarolizac i pedofil Mile Yiannopoulos priznao: “There comes a day in every child’s life when his Daddy bitterly disappoints him.”
https://www.facebook.com/myiannopoulos/posts/885935141544382
Toliko o tvojem razumijevanju stvari i predviđenju događaja. Al' ne brini se. Uskoro ćeš i ti o gmazu Todi napisati nešto slično kao i Milentije o svom tatici, kerempatku Donaldu
2016-11-08
Moram te razočarati. Ja sam samo propali muzičar :P, ali dobar frend mi je upravo od rečenog gmaza naučio kako legalno ne imati ništa, kad imaš jako puno ;) U Todorićevom slučaju, jako, jako, jako puno.vuksadinare wrote:jebote ti kao sve znas..dam se kladiti da si nekakav saborski uhljeb iz redova sdp-a i hns-a..ili bar kakvo njihovo piskaralo..a mozebitno da si frend drugih tajkunaOh_Femder wrote:Ne brini se ti o tome. Tih 5-6 milijardi dolara postoje daleko stvarnije nego tvoje hrvatsko kobajagi (he-he) domoljublje. Čitava ujdurma je i nastala jer je Todorić izveo fintu s bankrotom da bi sebi uzeo te pare, a državi ostavio dugove. Ako do sad ništa nisi o njemu naučiom, onda nikad više ništa i nećeš.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Rješenje je bilo vrlo jednostavno. Platiti tim stranih nezavisnih financijskih i knjigovodstvenih stručnjaka da se uđe u trag u onih 5-6 milijardi dolara koje je Todorić pospremio po offshore bankovnim računima. 50 milijuna dolara predujma i 50 milijuna dolara po obavljenom poslu. Nakon toga tražiti da gmaz to vrati u državni proračun, ili dugogodišnja ladovina i ovrha sve do zadnjeg žniranca.vuksadinare wrote:
dobro sto bi ti napravio i slicni u svezi agrokora?..nitko nije ponudio rjesenja a svi kritizirate.....koje rjesenje ti nudis
zrinka k teorije
Last edited by Oh_Femder on 10/4/2017, 13:37; edited 1 time in total
2016-11-08
sigurno si neki propali ocvali rocker...ciji ej zenit proasao tamo krajem osamdesetih...ispricavam se ako sam fulao...Oh_Femder wrote:Moram te razočarati. Ja sam propali muzičar :P, ali dobar frend mi je upravo od rečenog gmaza naučio kako legalno ne imati ništa, kad imaš jako puno ;) U Todorićevom slučaju, jako, jako, jako puno.vuksadinare wrote:jebote ti kao sve znas..dam se kladiti da si nekakav saborski uhljeb iz redova sdp-a i hns-a..ili bar kakvo njihovo piskaralo..a mozebitno da si frend drugih tajkunaOh_Femder wrote:Ne brini se ti o tome. Tih 5-6 milijardi dolara postoje daleko stvarnije nego tvoje hrvatsko kobajagi (he-he) domoljublje. Čitava ujdurma je i nastala jer je Todorić izveo fintu s bankrotom da bi sebi uzeo te pare, a državi ostavio dugove. Ako do sad ništa nisi o njemu naučiom, onda nikad više ništa i nećeš.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:
Rješenje je bilo vrlo jednostavno. Platiti tim stranih nezavisnih financijskih i knjigovodstvenih stručnjaka da se uđe u trag u onih 5-6 milijardi dolara koje je Todorić pospremio po offshore bankovnim računima. 50 milijuna dolara predujma i 50 milijuna dolara po obavljenom poslu. Nakon toga tražiti da gmaz to vrati u državni proračun, ili dugogodišnja ladovina i ovrha sve do zadnjeg žniranca.
zrinka k teorije
2015-09-08
Ha-ha, ma jesam, sve u sridu, ništa ne tajim. A ti si pak, kao što te je tvoj jednom omiljeni forumaš (nomina sunt odiosa ) okarakterizirao, francuska sobarica Možda se jednog dana spustiš sa svojih rozih oblaka, al' nemoj još sada, previše bi bilo bolno.vuksadinare wrote:sigurno si neki propali ocvali rocker...ciji ej zenit proasao tamo krajem osamdesetih...ispricavam se ako sam fulao...Oh_Femder wrote:Moram te razočarati. Ja sam propali muzičar :P, ali dobar frend mi je upravo od rečenog gmaza naučio kako legalno ne imati ništa, kad imaš jako puno ;) U Todorićevom slučaju, jako, jako, jako puno.vuksadinare wrote:jebote ti kao sve znas..dam se kladiti da si nekakav saborski uhljeb iz redova sdp-a i hns-a..ili bar kakvo njihovo piskaralo..a mozebitno da si frend drugih tajkunaOh_Femder wrote:Ne brini se ti o tome. Tih 5-6 milijardi dolara postoje daleko stvarnije nego tvoje hrvatsko kobajagi (he-he) domoljublje. Čitava ujdurma je i nastala jer je Todorić izveo fintu s bankrotom da bi sebi uzeo te pare, a državi ostavio dugove. Ako do sad ništa nisi o njemu naučiom, onda nikad više ništa i nećeš.marcellus wrote:
zrinka k teorije
2016-11-08
Ja sam svoje klince zakleo da moraju otić iz ove hajvanije, i da kad jednom odu da im ne padne na pamet da bi se vraćali ovamo za bilo šta. Moja 2 kvadrata nakon 10 godina netko će prekopati i poravnati, i to ih ne treba puno tangirati... uglavnom nemam riječi koliko mi se sve ovo gadi...
2015-08-08
Konstruktivnog rješenje je bilo, ali si je Plenki radije pospremio proviziju od peronospore.jasambrend wrote:vuksadinare wrote:dobro sto bi ti napravio i slicni u svezi agrokora?..nitko nije ponudio rjesenja a svi kritizirate.....koje rjesenje ti nudiscatabbath wrote:Ova država će manje trajati nego ona prošla.
Stravično, za što su ljudi ginuli, i gore...michaellcmacha wrote:Ja sam svoje klince zakleo da moraju otić iz ove hajvanije, i da kad jednom odu da im ne padne na pamet da bi se vraćali ovamo za bilo šta. Moja 2 kvadrata nakon 10 godina netko će prekopati i poravnati, i to ih ne treba puno tangirati... uglavnom nemam riječi koliko mi se sve ovo gadi...
2016-11-08
bas me zanima zasto si propao?...Oh_Femder wrote:Ha-ha, ma jesam, sve u sridu, ništa ne tajim. A ti si pak, kao što te je tvoj jednom omiljeni forumaš (nomina sunt odiosa ) okarakterizirao, francuska sobarica Možda se jednog dana spustiš sa svojih rozih oblaka, al' nemoj još sada, previše bi bilo bolno.vuksadinare wrote:sigurno si neki propali ocvali rocker...ciji ej zenit proasao tamo krajem osamdesetih...ispricavam se ako sam fulao...Oh_Femder wrote:Moram te razočarati. Ja sam propali muzičar :P, ali dobar frend mi je upravo od rečenog gmaza naučio kako legalno ne imati ništa, kad imaš jako puno ;) U Todorićevom slučaju, jako, jako, jako puno.vuksadinare wrote:jebote ti kao sve znas..dam se kladiti da si nekakav saborski uhljeb iz redova sdp-a i hns-a..ili bar kakvo njihovo piskaralo..a mozebitno da si frend drugih tajkunaOh_Femder wrote:
Ne brini se ti o tome. Tih 5-6 milijardi dolara postoje daleko stvarnije nego tvoje hrvatsko kobajagi (he-he) domoljublje. Čitava ujdurma je i nastala jer je Todorić izveo fintu s bankrotom da bi sebi uzeo te pare, a državi ostavio dugove. Ako do sad ništa nisi o njemu naučiom, onda nikad više ništa i nećeš.
2015-09-08
marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Ne brini se ti o tome. Tih 5-6 milijardi dolara postoje daleko stvarnije nego tvoje hrvatsko kobajagi (he-he) domoljublje. Čitava ujdurma je i nastala jer je Todorić izveo fintu s bankrotom da bi sebi uzeo te pare, a državi ostavio dugove. Ako do sad ništa nisi o njemu naučiom, onda nikad više ništa i nećeš.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Rješenje je bilo vrlo jednostavno. Platiti tim stranih nezavisnih financijskih i knjigovodstvenih stručnjaka da se uđe u trag u onih 5-6 milijardi dolara koje je Todorić pospremio po offshore bankovnim računima. 50 milijuna dolara predujma i 50 milijuna dolara po obavljenom poslu. Nakon toga tražiti da gmaz to vrati u državni proračun, ili dugogodišnja ladovina i ovrha sve do zadnjeg žniranca.vuksadinare wrote:
zrinka k teorije
Nemoj ni pokušavati, "stručnjaci" su upućeni
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Ma koga briga za mene. Brini se ti radije za svoju djecu koja će morati čitav život robijati za one milijarde koje je Todorić zamračio i sad nam se još smije u lice, kao i ona kurveština koja se čak ni pred kamerama nije mogla suzdržati od smijeha kako su preveslali sitnozupce.vuksadinare wrote:bas me zanima zasto si propao?...Oh_Femder wrote:Ha-ha, ma jesam, sve u sridu, ništa ne tajim. A ti si pak, kao što te je tvoj jednom omiljeni forumaš (nomina sunt odiosa ) okarakterizirao, francuska sobarica Možda se jednog dana spustiš sa svojih rozih oblaka, al' nemoj još sada, previše bi bilo bolno.vuksadinare wrote:sigurno si neki propali ocvali rocker...ciji ej zenit proasao tamo krajem osamdesetih...ispricavam se ako sam fulao...Oh_Femder wrote:Moram te razočarati. Ja sam propali muzičar :P, ali dobar frend mi je upravo od rečenog gmaza naučio kako legalno ne imati ništa, kad imaš jako puno ;) U Todorićevom slučaju, jako, jako, jako puno.vuksadinare wrote:
jebote ti kao sve znas..dam se kladiti da si nekakav saborski uhljeb iz redova sdp-a i hns-a..ili bar kakvo njihovo piskaralo..a mozebitno da si frend drugih tajkuna
marcellus wrote:ne možeš dirati privatnu imovinu za dugove koncerna (pravne osobe koja je dd) jebiga
osim toga ne bi se puno namirio, todorićeva privatna imovina je možda stotinjak milijuna kuna a dug agrokora 40-60 milijardi kuna
Onda slijedeće pitanje bi bilo "a di su pare?". Naravno da ne mogu namiriti ali normalni smrtnici koji nisu sistemski bitni kad im pofali para prodaju imovinu da bi dobili nešto para. Mene boli qrac za Agrokor i ne želim ga spašavati svojim novcem.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Otkrili smo zašto su šefici udruge Blokirani (i kandidatkinji HDZ-a) uistinu blokirani svi računi i imovina
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Dobavljači Agrokora u teškoj panici
» Srbi blokirani na HR granici
» Glasaci HDZ blokirani na granici
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Dobavljači Agrokora u teškoj panici
» Srbi blokirani na HR granici
» Glasaci HDZ blokirani na granici
Page 3 of 4