Dobavljači i građani blokirani a Agrokor zakonom deblokiran
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Dobavljači i građani blokirani a Agrokor zakonom deblokiran
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=962552
Kermit-
2014-04-17
Re: Dobavljači i građani blokirani a Agrokor zakonom deblokiran
Hehe kvazi zakonom rusi se pravni sustav jos samo da obrisu dug i stvar rjesena, naravno drge tko jebe
Kermit-
2014-04-17
ne kužim taj zakon:
, Agrokoru su danas, stupanjem na snagu Lex Todorića, odblokirani računi, iako, prema do sada poznatim informacijama, banke još nisu doznačile novac potreban za osiguranje likvidnosti.
Ta mogućenost, deblokade bez novca, predviđena je Lex Todorićem, člankom 41., stavkom 1. i 2. koji kažu:
"(1) Od dana otvaranja postupka izvanredne uprave do njegova završetka nije dopušteno pokretanje parničnih, ovršnih, upravnih i postupaka osiguranja kao niti postupaka izvansudske naplate protiv dužnika i njegovih ovisnih i povezanih društava.
(2) Postupci iz stavka 1. ovoga članka koji su u tijeku prekidaju se danom otvaranja postupka izvanredne uprave."
to je legalizacija pljačke
, Agrokoru su danas, stupanjem na snagu Lex Todorića, odblokirani računi, iako, prema do sada poznatim informacijama, banke još nisu doznačile novac potreban za osiguranje likvidnosti.
Ta mogućenost, deblokade bez novca, predviđena je Lex Todorićem, člankom 41., stavkom 1. i 2. koji kažu:
"(1) Od dana otvaranja postupka izvanredne uprave do njegova završetka nije dopušteno pokretanje parničnih, ovršnih, upravnih i postupaka osiguranja kao niti postupaka izvansudske naplate protiv dužnika i njegovih ovisnih i povezanih društava.
(2) Postupci iz stavka 1. ovoga članka koji su u tijeku prekidaju se danom otvaranja postupka izvanredne uprave."
ne znam nisam pravnik ali meni to zvuči kao suspenzija ustava prava zakona i zdrave pameti itd
U biti kvazi feudalni sustav
Kermit-
2014-04-17
Zajebali smo Ruse, uzeli im lovu i ne mogu nam ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
..u biti da se ne dogodi 'lex atlantic'....na primjer..pa spasavas utopljenika da bi sprijecio da onom drugom poluutopljeniku voda ne ide preko usta
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
niko nije zajebao ruse...dobice oni svoj dio....nego su sprijecili da rusi ne dobiju najveci diocrvenkasti wrote:Zajebali smo Ruse, uzeli im lovu i ne mogu nam ništa.
2015-09-08
Zakon je porusio ustav i odredbe o jednakosti svih pred zakonom, sada ocekujem ogromnu hvalu ovoga poteza da bi se umjetno stvorila atmosfera da je sve to najnormalnije. Vlada ce pokusati upumpati novca u Agrokor barem da ovo funkcionira do lokalnih izbora...marcellus wrote:ne znam nisam pravnik ali meni to zvuči kao suspenzija ustava prava zakona i zdrave pameti itd
Kermit-
2014-04-17
Kako ne kuzis pa zakom su suspendirali sve druge zakone i ustavmarcellus wrote:ne kužim taj zakon:
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:ne znam nisam pravnik ali meni to zvuči kao suspenzija ustava prava zakona i zdrave pameti itd
ovo se inače zove državni udar.
Guest- Guest
Država nema novaca, dobavljači nemaju i u dugovima su, jedini koji imaju su Rusi.
Moraju nam dati još, inače će izgubiti i ono što su nam prije dali.
S ovim zakonom pogotovo moraju.
crvenkasti-
2014-04-17
zasto bi morali?..pa ako bi rus propao zbog milijardu eura..onda nek idu u quratz....nego cim ru suti znaci da su i oni dobili dio kolaca....u nekom obliku...crvenkasti wrote:Država nema novaca, dobavljači nemaju i u dugovima su, jedini koji imaju su Rusi.
2015-09-08
Ova država će manje trajati nego ona prošla.
vuksadinare wrote:zasto bi morali?..pa ako bi rus propao zbog milijardu eura..onda nek idu u quratz....nego cim ru suti znaci da su i oni dobili dio kolaca....u nekom obliku...crvenkasti wrote:Država nema novaca, dobavljači nemaju i u dugovima su, jedini koji imaju su Rusi.
Treba nam netko tko će nam dati lovu, uzeti ne može nitko ništa jer imamo samo dugove.
crvenkasti-
2014-04-17
dobro sto bi ti napravio i slicni u svezi agrokora?..nitko nije ponudio rjesenja a svi kritizirate.....koje rjesenje ti nudiscatabbath wrote:Ova država će manje trajati nego ona prošla.
2015-09-08
asilovski wrote:Zakon je porusio ustav i odredbe o jednakosti svih pred zakonom, sada ocekujem ogromnu hvalu ovoga poteza da bi se umjetno stvorila atmosfera da je sve to najnormalnije. Vlada ce pokusati upumpati novca u Agrokor barem da ovo funkcionira do lokalnih izbora...marcellus wrote:ne znam nisam pravnik ali meni to zvuči kao suspenzija ustava prava zakona i zdrave pameti itd
koji novac vlada nema novca a nisam siguran da će itko dat ikakve pare
vuksadinare wrote:dobro sto bi ti napravio i slicni u svezi agrokora?..nitko nije ponudio rjesenja a svi kritizirate.....koje rjesenje ti nudiscatabbath wrote:Ova država će manje trajati nego ona prošla.
ja ću ti reći što bih ja uradio, pustio alvareza da proba kola izvući iz govana ne radi agrokora nego radi cijele hrvatske poljoprivrede koja ovisi u biti o agrokoru
naravno ne na štetu dobavljača
pa ako ide ide, ako ne ide jebiga kapitalizam, ko ne uspije sam si je kriv
Similar topics
» Otkrili smo zašto su šefici udruge Blokirani (i kandidatkinji HDZ-a) uistinu blokirani svi računi i imovina
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Dobavljači Agrokora u teškoj panici
» Srbi blokirani na HR granici
» Glasaci HDZ blokirani na granici
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Dobavljači Agrokora u teškoj panici
» Srbi blokirani na HR granici
» Glasaci HDZ blokirani na granici
Page 1 of 4