Srbi blokirani na HR granici
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Srbi blokirani na HR granici
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/3278348-srbi-blokirani-na-hrvatskoj-granici-cekaju-11-sati-da-udju-iz-dijaspore-pa-ih-sacekao-blagi-uzas
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: Srbi blokirani na HR granici
Naravno uzas u Hrvatskoj. Austriju i Sloveniju su pregmizali u par sati i sad ih naravno ceka uzas. Pljuc.
omni-
2014-04-12
Sami su krivi. Znali su kakva je situacija i opet idu kući za Novu Godinu.
Ne triba to žalit.
Ne triba to žalit.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Bolje pročitaj tekst drugi put.omni wrote:Naravno uzas u Hrvatskoj. Austriju i Sloveniju su pregmizali u par sati i sad ih naravno ceka uzas. Pljuc.
https://www.telegraf.rs/putovanja/aktuelno/3276164-stranci-u-srbiju-ne-mogu-bez-negativnog-pcr-testa-nasi-gradjani-mogu-da-biraju-test-ili-karantin
Ne mogu ni u Srbiju bez tog testa.
2014-04-11
Pa u stvari da, pregaziš pola Evrope i onda zapneš na Bregani ili Macelju.omni wrote:Naravno uzas u Hrvatskoj. Austriju i Sloveniju su pregmizali u par sati i sad ih naravno ceka uzas. Pljuc.
Sreća pa znam sve male prelaze.
Trinity-
2014-04-17
Ma daj, sve su to čari putovanja.Legendovich wrote:Mehh...drzi dupe gdje je..mudro jeste
Trinity-
2014-04-17
cuj,u februaru i septembru sam isao tamo i vamo,i nikakvi zastoj,nikakve guzve..dobro,srbi se malo pogubili.. samo skrenes na ulaz/izlaz EU i piči..srbi nek srbuju na onoj liniji OSTALITriny wrote:Ma daj, sve su to čari putovanja.Legendovich wrote:Mehh...drzi dupe gdje je..mudro jeste
Guest- Guest
Kad dođeš do tog natpisa već je kolona iza tebe.Legendovich wrote:cuj,u februaru i septembru sam isao tamo i vamo,i nikakvi zastoj,nikakve guzve..dobro,srbi se malo pogubili.. samo skrenes na ulaz/izlaz EU i piči..srbi nek srbuju na onoj liniji OSTALITriny wrote:Ma daj, sve su to čari putovanja.Legendovich wrote:Mehh...drzi dupe gdje je..mudro jeste
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Kad dođeš do tog natpisa već je kolona iza tebe.Legendovich wrote:cuj,u februaru i septembru sam isao tamo i vamo,i nikakvi zastoj,nikakve guzve..dobro,srbi se malo pogubili.. samo skrenes na ulaz/izlaz EU i piči..srbi nek srbuju na onoj liniji OSTALITriny wrote:Ma daj, sve su to čari putovanja.Legendovich wrote:Mehh...drzi dupe gdje je..mudro jeste
Guest- Guest
naravnoRayMabus wrote:Sami su krivi. Znali su kakva je situacija i opet idu kući za Novu Godinu.
Ne triba to žalit.
samo nek čekaju
https://twitter.com/i/status/1340060345939869698
opet ovaj srbalj srbljuje.
hrvatska je dužna popisati sve.
domicilne, ako imaju test ok, ako ne u roku od 12h moraju ga obavit.
stranci u tranzitu moraju unutar 24h napustiti hr.
s obzirom na gužve progleda im se na prste. nitko ih nije tjerao baš danas za doma. mogli su sutra ili u ponedjeljak.
naravno srbalj odmah vidi ustaše koji vade srpsku nejač na granici.
i samo su srbalji blokirani.
hrvati nisu.
niti makedonci, niti šiptari, grci, turci.
hrvatska carina i policija ima oko za srblje i njih u posebnu kolonu svrstava.
bože, budale.
hrvatska je dužna popisati sve.
domicilne, ako imaju test ok, ako ne u roku od 12h moraju ga obavit.
stranci u tranzitu moraju unutar 24h napustiti hr.
s obzirom na gužve progleda im se na prste. nitko ih nije tjerao baš danas za doma. mogli su sutra ili u ponedjeljak.
naravno srbalj odmah vidi ustaše koji vade srpsku nejač na granici.
i samo su srbalji blokirani.
hrvati nisu.
niti makedonci, niti šiptari, grci, turci.
hrvatska carina i policija ima oko za srblje i njih u posebnu kolonu svrstava.
bože, budale.
2014-12-30
zasto uopste koriste taj pravac
2020-04-21
Zato šta Mađarska ne pušta nikoga.pizzon wrote:zasto uopste koriste taj pravac
2014-04-11
ni ja ne bih primio nikog ;)
zezam se
zezam se
2020-04-21
Nije istina. Tranzit je dozvoljen.RayMabus wrote:Zato šta Mađarska ne pušta nikoga.pizzon wrote:zasto uopste koriste taj pravac
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Nije istina. Tranzit je dozvoljen.RayMabus wrote:Zato šta Mađarska ne pušta nikoga.pizzon wrote:zasto uopste koriste taj pravac
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/madarska-zatvorila-svoje-granice-za-strance-otvorena-samo-tri-prijelaza-s-hrvatskom-15016483
2014-04-11
Mađarska ti je blokirana. Ne puštaju nikoga. Ključ.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Glasaci HDZ blokirani na granici
» Otkrili smo zašto su šefici udruge Blokirani (i kandidatkinji HDZ-a) uistinu blokirani svi računi i imovina
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» BLOKIRANI U RALJAMA JAVNIH BILJEZNIKA
» Otkrili smo zašto su šefici udruge Blokirani (i kandidatkinji HDZ-a) uistinu blokirani svi računi i imovina
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» BLOKIRANI U RALJAMA JAVNIH BILJEZNIKA
Page 1 of 3