Kronen zeitung: rusi nadiru na balkan
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kronen zeitung: rusi nadiru na balkan
dzango wrote:Slava im.Prele wrote:
neka im je laka srpska zemlja. najbolji među nama...
Guest- Guest
marcellus wrote:vuksadinare wrote:da se osigura...pa akd vucku krenu kola nizbrdo...da moze reci..'vidite nisam ja bas bio apriori za njega da jesam ne bi podrzavao prosvjede..'Noor wrote:al meni nije jasna jedna stvar...živiš za vučka, euforičan si otkako je pobijedio na izborima, a istovremeno podržavaš prosvjede protiv njega.pizzon wrote:vama odgovara blacenje srbije,
pa vam je sve u tom smilu prihvatljivo
samo kreten moze da aplaudira takovoj podrsci
ja ostajem veran srbiji
ni nasi dedovi nisu bili naklonjeni vlastima
pa su ginuli od 1804 do 1945 a bogami i devedesetih
pa kako to?
to se zove "šupak"
u ought 2 know
crvenkasti-
2014-04-17
ne sme vučko da ljuti svoju istočnonemačku mamu...
Guest- Guest
Noor wrote:pratim, zato mi sada i nije jasno odakle ovakva podrška prosvjednicima. jel tebi jasno išta? :PPrele wrote:noor, u prevodu ne pratiš umetnički dojam našeg vrlog anal-itičara pižona...pizzon wrote:to je tvoj utisak i tu sam nemocanNoor wrote:srbija mora da se menja, a slaviš i patološki podržavaš njegov izbor, kao nastavak politike...nešto tu ne štimapizzon wrote:
kako to mislis zivim, ne rezumem ?
normalno da podrzavam demonstracije
srbija mora da se menja
to nema veze sa stavom da je vucic
izabrani pred. srbije i personifikacija iste,
u smislu vrsenja funkcije vlasti
boli mene Q da li je ikome jasno, kapiras
ja nisam zaduzen da bilo kome sirim sliku
Guest- Guest
nisi, kao ni da spamaš s AVom...ma koga brigapizzon wrote:Noor wrote:pratim, zato mi sada i nije jasno odakle ovakva podrška prosvjednicima. jel tebi jasno išta? :PPrele wrote:noor, u prevodu ne pratiš umetnički dojam našeg vrlog anal-itičara pižona...pizzon wrote:to je tvoj utisak i tu sam nemocanNoor wrote:
srbija mora da se menja, a slaviš i patološki podržavaš njegov izbor, kao nastavak politike...nešto tu ne štima
boli mene Q da li je ikome jasno, kapiras
ja nisam zaduzen da bilo kome sirim sliku
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Komšić: Rusi nadiru u BiH, ekonomski, obavještajno, politički... niko im se ne suprotstavlja!
» Opšta panika u Žuranjem: Rusi u valovima nadiru preko Varšave i Bukurešta
» Imigranti nadiru i preko Kosova
» Kleine Zeitung se ispričao Kolindi:'Mi smo pogriješili,predsjednica je bila u pravu'
» GRABAR KITAROVIĆ ZA KLEINE ZEITUNG: 'Mislim da smo primili pogrešne izbjeglice, u Europu su većinom došli za borbu sposobni muškarci, što je s majkama koje su ostale u Alepu?'
» Opšta panika u Žuranjem: Rusi u valovima nadiru preko Varšave i Bukurešta
» Imigranti nadiru i preko Kosova
» Kleine Zeitung se ispričao Kolindi:'Mi smo pogriješili,predsjednica je bila u pravu'
» GRABAR KITAROVIĆ ZA KLEINE ZEITUNG: 'Mislim da smo primili pogrešne izbjeglice, u Europu su većinom došli za borbu sposobni muškarci, što je s majkama koje su ostale u Alepu?'
Page 5 of 5