Kleine Zeitung se ispričao Kolindi:'Mi smo pogriješili,predsjednica je bila u pravu'
Page 1 of 1
Kleine Zeitung se ispričao Kolindi:'Mi smo pogriješili,predsjednica je bila u pravu'
http://www.maxportal.hr/vijesti/kleine-zeitung-se-ispricao-kolindi-mi-smo-pogrijesili-predsjednica-je-u-pravu/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kleine Zeitung se ispričao Kolindi:'Mi smo pogriješili,predsjednica je bila u pravu'
...eh to od nasih 'medija' neces docekati..laz im je najmilija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kleine Zeitung se ispričao Kolindi:'Mi smo pogriješili,predsjednica je bila u pravu'
ma nounari su poslije politicara najveca govna.
seciraju i serviraju dijelove intervjua kako im pase.
zato se ja oslanjam na svoje zivotno iskustvo i ne vjerujem novinama i televiziji.
davno sam - za vrijeme domovinskog rata skuzio nacin rada njemackih tiskovina i vidio koliko lazi predstavljaju njemackoj javnosti - i to u vrijeme kad je Hrvatska sa Njemackom imala super odnose.
njihovi novinari nisu bili u stanju ni ispod slika Koje su prezentirali staviti ispravno mjesto ni opisati sliku...
jedino je Antonija Rados bila novinarka koja se potrudila na licu mjestu i objasniti sto vidi i snima.
seciraju i serviraju dijelove intervjua kako im pase.
zato se ja oslanjam na svoje zivotno iskustvo i ne vjerujem novinama i televiziji.
davno sam - za vrijeme domovinskog rata skuzio nacin rada njemackih tiskovina i vidio koliko lazi predstavljaju njemackoj javnosti - i to u vrijeme kad je Hrvatska sa Njemackom imala super odnose.
njihovi novinari nisu bili u stanju ni ispod slika Koje su prezentirali staviti ispravno mjesto ni opisati sliku...
jedino je Antonija Rados bila novinarka koja se potrudila na licu mjestu i objasniti sto vidi i snima.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Opet podilaženje mujagama, jebo je Erdogan s obrezanom kitom.
catabbath-
2015-08-22
muje sU hrvatima melem duši, turci, šiptari i sl. hr domoljubi.
Guest- Guest
hrvati,
jedini su hri.na svetu
koji se dupetaju sa mujama.
hrvati @ muje,
geni kameni !
jedini su hri.na svetu
hrvati @ muje,
geni kameni !
Guest- Guest
I što veliš, turci sadili maćuhice 500 godina u srbiji a nisu vas jebali kako im se kita diglapizzon wrote:hrvati,
jedini su hri.na svetu
hrvati @ muje,
geni kameni !
sta rece, nas yebali ?tre wrote:I što veliš, turci sadili maćuhice 500 godina u srbiji a nisu vas jebali kako im se kita diglapizzon wrote:hrvati,
jedini su hri.na svetu
hrvati @ muje,
geni kameni !
a hrvati se radjali.
to je efekat turske okupacije balkana.
nusu srbi u ljubavi sa
mujama vec hrvati.
Guest- Guest
Kako niste u ljubavi sa turcima kad su vam najveći rod? osim toga vi ste napali kršćansku vojsku i pridružili se osmanlijama a zamisli čuda stefan lazarević je da bude stvar i veće još i srpski svetacpizzon wrote:sta rece, nas yebali ?tre wrote:I što veliš, turci sadili maćuhice 500 godina u srbiji a nisu vas jebali kako im se kita diglapizzon wrote:hrvati,
jedini su hri.na svetu
hrvati @ muje,
geni kameni !
a hrvati se radjali.
nusu srbi u ljubavi sa
mujama vec hrvati.
Erdogana gledaju kao Boga, pjevaju mu, klece a ovamo kao fol. Na sto spadose, iako nikada nisu ni bili visi.tre wrote:Kako niste u ljubavi sa turcima kad su vam najveći rod? osim toga vi ste napali kršćansku vojsku i pridružili se osmanlijama a zamisli čuda stefan lazarević je da bude stvar i veće još i srpski svetacpizzon wrote:sta rece, nas yebali ?tre wrote:I što veliš, turci sadili maćuhice 500 godina u srbiji a nisu vas jebali kako im se kita diglapizzon wrote:hrvati,
jedini su hri.na svetu
hrvati @ muje,
geni kameni !
a hrvati se radjali.
nusu srbi u ljubavi sa
mujama vec hrvati.
omni-
2014-04-12
Jesu li se bizantinci ispričali kraljici?
Evo malo lepog dace na čistom maternjemomni wrote:Erdogana gledaju kao Boga, pjevaju mu, klece a ovamo kao fol. Na sto spadose, iako nikada nisu ni bili visi.tre wrote:Kako niste u ljubavi sa turcima kad su vam najveći rod? osim toga vi ste napali kršćansku vojsku i pridružili se osmanlijama a zamisli čuda stefan lazarević je da bude stvar i veće još i srpski svetacpizzon wrote:sta rece, nas yebali ?tre wrote:I što veliš, turci sadili maćuhice 500 godina u srbiji a nisu vas jebali kako im se kita diglapizzon wrote:hrvati,
jedini su hri.na svetu
hrvati @ muje,
geni kameni !
a hrvati se radjali.
nusu srbi u ljubavi sa
mujama vec hrvati.
Jbg na kraju ce ipak ispast da su Hrvati ustvari Srbi, ovo je sami goli Turcin.tre wrote:Evo malo lepog dace na čistom maternjemomni wrote:Erdogana gledaju kao Boga, pjevaju mu, klece a ovamo kao fol. Na sto spadose, iako nikada nisu ni bili visi.tre wrote:Kako niste u ljubavi sa turcima kad su vam najveći rod? osim toga vi ste napali kršćansku vojsku i pridružili se osmanlijama a zamisli čuda stefan lazarević je da bude stvar i veće još i srpski svetacpizzon wrote:sta rece, nas yebali ?tre wrote:
I što veliš, turci sadili maćuhice 500 godina u srbiji a nisu vas jebali kako im se kita digla
a hrvati se radjali.
nusu srbi u ljubavi sa
mujama vec hrvati.
omni-
2014-04-12
Jebiga, kad nismo 'teli bit Turci kao oni.omni wrote:Jbg na kraju ce ipak ispast da su Hrvati ustvari Srbi, ovo je sami goli Turcin.tre wrote:Evo malo lepog dace na čistom maternjemomni wrote:Erdogana gledaju kao Boga, pjevaju mu, klece a ovamo kao fol. Na sto spadose, iako nikada nisu ni bili visi.tre wrote:Kako niste u ljubavi sa turcima kad su vam najveći rod? osim toga vi ste napali kršćansku vojsku i pridružili se osmanlijama a zamisli čuda stefan lazarević je da bude stvar i veće još i srpski svetacpizzon wrote:
sta rece, nas yebali ?
a hrvati se radjali.
nusu srbi u ljubavi sa
mujama vec hrvati.
Ako ima još koji serb da je izvorno serb onda je to jedan od onih što dojahaše sa čarnojevićem u Hrvatsku, sa one strane drine čistokrvni serbi su SFomni wrote:Jbg na kraju ce ipak ispast da su Hrvati ustvari Srbi, ovo je sami goli Turcin.tre wrote:Evo malo lepog dace na čistom maternjemomni wrote:Erdogana gledaju kao Boga, pjevaju mu, klece a ovamo kao fol. Na sto spadose, iako nikada nisu ni bili visi.tre wrote:Kako niste u ljubavi sa turcima kad su vam najveći rod? osim toga vi ste napali kršćansku vojsku i pridružili se osmanlijama a zamisli čuda stefan lazarević je da bude stvar i veće još i srpski svetacpizzon wrote:
sta rece, nas yebali ?
a hrvati se radjali.
nusu srbi u ljubavi sa
mujama vec hrvati.
Similar topics
» GRABAR KITAROVIĆ ZA KLEINE ZEITUNG: 'Mislim da smo primili pogrešne izbjeglice, u Europu su većinom došli za borbu sposobni muškarci, što je s majkama koje su ostale u Alepu?'
» Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
» '' Twitter Kosor podsjeća na neistinu koju je izgovorila predsjednica: 'Nije bila prva ministrica EU integracija'
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ovaj put hrvatski glasači na izborima doista imaju i pravu lijevu i pravu liberalnu opciju
» Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
» '' Twitter Kosor podsjeća na neistinu koju je izgovorila predsjednica: 'Nije bila prva ministrica EU integracija'
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ovaj put hrvatski glasači na izborima doista imaju i pravu lijevu i pravu liberalnu opciju
Page 1 of 1