Kronen zeitung: rusi nadiru na balkan
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kronen zeitung: rusi nadiru na balkan
marcellus wrote:pizzon wrote:konacno, ja nisam ni video ni cuo da neko trazi
vucicevo odstupanje sa vlasti
jebem te ćoravog i gluhog
jebem ja tebe zlUradog
Guest- Guest
Ovo su predlozi studenata:
- da protesti traju do smene članova Republičke izborne komisije "zbog nepoštovanja odluka Ustavnog suda";
- razrešenje predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković, "zbog blokade rada Narodne skupštine";
- smenjivanje direktora RTS i urednika Informativnog programa RTS, "zbog režimskog izveštavanja i neravnomerne zastupljenosti kandidata",
- smenjivanje članova Radio-difuzna agencija za elektronske medije (REM), "zbog nereagovanja na više stotina prekršaja i prijava".
- studenti iz Beograda su dodali ovaj: "reviziju biračkog spiska u cilju utvrđivanja tačnog broja birača i nakon toga uvođenje elektronskog glasanja uz jasnu zaštitu od manipulacije", objavljeno je na Facebook stranici "Proglas studenata Univerziteta u Beogradu"
Studenti iz Novog Sada su naveli da će ukoliko se ne ispune zahtevi tražiti vanredne parlamentarne izbore i da će protesti trajati do ispunjena zahteva.
sve zahteve podrzavam !
- da protesti traju do smene članova Republičke izborne komisije "zbog nepoštovanja odluka Ustavnog suda";
- razrešenje predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković, "zbog blokade rada Narodne skupštine";
- smenjivanje direktora RTS i urednika Informativnog programa RTS, "zbog režimskog izveštavanja i neravnomerne zastupljenosti kandidata",
- smenjivanje članova Radio-difuzna agencija za elektronske medije (REM), "zbog nereagovanja na više stotina prekršaja i prijava".
- studenti iz Beograda su dodali ovaj: "reviziju biračkog spiska u cilju utvrđivanja tačnog broja birača i nakon toga uvođenje elektronskog glasanja uz jasnu zaštitu od manipulacije", objavljeno je na Facebook stranici "Proglas studenata Univerziteta u Beogradu"
Studenti iz Novog Sada su naveli da će ukoliko se ne ispune zahtevi tražiti vanredne parlamentarne izbore i da će protesti trajati do ispunjena zahteva.
sve zahteve podrzavam !
Last edited by pizzon on 10/4/2017, 10:50; edited 2 times in total
Guest- Guest
ka'e pizzon danas je tvoj dan izgleda za forumsko cipelarenje..nema ko te danas nije dohvatio.. ...ja sam danas suzdrzan ako ti ej to za utjehu..ja vise volim solo kad je cipelarenje u pitanju.. ..postenije je
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pizzon wrote:ako neko veruje da ce haos zavladati srbijom,
tesko se vara.
od toga nema nista, mozete samo da ucite od srbije
veći haos od ovog ne postoji. gde najgori i najgluplji vladaju zemljom...
gore od ovog ne može, jedino da izbije neki rat ponovo.
Guest- Guest
pizzon wrote:Ovo su predlozi studenata:
sve zahteve podrzavam !
da podržavaš sve ove zahteve, tvoji bi zglajznuli sa vlasti ASAP
Guest- Guest
danas ga bratko braćala provlači kroz sito i rešetovuksadinare wrote:ka'e pizzon danas je tvoj dan izgleda za forumsko cipelarenje..nema ko te danas nije dohvatio.. ...ja sam danas suzdrzan ako ti ej to za utjehu..ja vise volim solo kad je cipelarenje u pitanju.. ..postenije je
Guest- Guest
Noor wrote:danas ga bratko braćala provlači kroz sito i rešetovuksadinare wrote:ka'e pizzon danas je tvoj dan izgleda za forumsko cipelarenje..nema ko te danas nije dohvatio.. ...ja sam danas suzdrzan ako ti ej to za utjehu..ja vise volim solo kad je cipelarenje u pitanju.. ..postenije je
ma ne provlačim ga ja, on samog sebe provlači-samo mu ja to nabijam na nos...
Guest- Guest
pizzon wrote:ko me bre cipelari,
osecam ko da mi neko pusi Q
2015-09-08
nemoj ga jako, nježna je to dušica :)Prele wrote:Noor wrote:danas ga bratko braćala provlači kroz sito i rešetovuksadinare wrote:ka'e pizzon danas je tvoj dan izgleda za forumsko cipelarenje..nema ko te danas nije dohvatio.. ...ja sam danas suzdrzan ako ti ej to za utjehu..ja vise volim solo kad je cipelarenje u pitanju.. ..postenije je
Guest- Guest
Noor wrote:danas ga bratko braćala provlači kroz sito i rešetovuksadinare wrote:ka'e pizzon danas je tvoj dan izgleda za forumsko cipelarenje..nema ko te danas nije dohvatio.. ...ja sam danas suzdrzan ako ti ej to za utjehu..ja vise volim solo kad je cipelarenje u pitanju.. ..postenije je
a kako to, daj molim te, docaraj mi to ?
Guest- Guest
....po njemu se treba ravnat...ko i prema jandrokovicu..ako im sefovima zagusti i ako pocnu kliziti..takvi ih napustaju vec na prvoj krivini...do tad su najgorljiviji branitelji doticnih...
2015-09-08
ne daj se, golubepizzon wrote:Noor wrote:danas ga bratko braćala provlači kroz sito i rešetovuksadinare wrote:ka'e pizzon danas je tvoj dan izgleda za forumsko cipelarenje..nema ko te danas nije dohvatio.. ...ja sam danas suzdrzan ako ti ej to za utjehu..ja vise volim solo kad je cipelarenje u pitanju.. ..postenije je
a kako to, daj molim te, docaraj mi to ?
Guest- Guest
Noor wrote:nemoj ga jako, nježna je to dušica :)Prele wrote:Noor wrote:danas ga bratko braćala provlači kroz sito i rešetovuksadinare wrote:ka'e pizzon danas je tvoj dan izgleda za forumsko cipelarenje..nema ko te danas nije dohvatio.. ...ja sam danas suzdrzan ako ti ej to za utjehu..ja vise volim solo kad je cipelarenje u pitanju.. ..postenije je
za lustraciju spreman...
Guest- Guest
vama odgovara blacenje srbije,
pa vam je sve u tom smilu prihvatljivo
samo kreten moze da aplaudira takovoj podrsci
kao ovoj kreten prele
ja ostajem veran srbiji
ni nasi dedovi nisu bili uvek naklonjeni vlastima
pa su ginuli od 1804 do 1945 a bogami i devedesetih
kao ovoj kreten prele
ja ostajem veran srbiji
Guest- Guest
pizzon wrote:vama odgovara blacenje srbije,
ja ostajem veran srbiji
ti ostaješ veran vlastima uvek. tako si drukao i za tadića dok je bio na vlasti, sada drukaš za psihopatu.
srbiji ti nisi veran.
Guest- Guest
al meni nije jasna jedna stvar...živiš za vučka, euforičan si otkako je pobijedio na izborima, a istovremeno podržavaš prosvjede protiv njega.pizzon wrote:vama odgovara blacenje srbije,
ja ostajem veran srbiji
ni nasi dedovi nisu bili naklonjeni vlastima
pa kako to?
Guest- Guest
verni su srbiji bili oni što su dali živote na današnji dan na košarama, čiju krv i kosti je olako bacio milošević, a to nastavlja danas njegov istinski naslednik psihopata musljiu.
Guest- Guest
Prele wrote:pizzon wrote:vama odgovara blacenje srbije,
ja ostajem veran srbiji
ti ostaješ veran vlastima uvek. tako si drukao i za tadića dok je bio na vlasti, sada drukaš za psihopatu.
srbiji ti nisi veran.
da, i uvek ce tako biti na stranom terenu
ako mi sta ne odgovara,
idem veceras medju studente,
opet, ko uvek ranije, ko nekada
Last edited by pizzon on 10/4/2017, 11:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
Noor wrote:al meni nije jasna jedna stvar...živiš za vučka, euforičan si otkako je pobijedio na izborima, a istovremeno podržavaš prosvjede protiv njega.pizzon wrote:vama odgovara blacenje srbije,
ja ostajem veran srbiji
pa kako to?
Guest- Guest
da se osigura...pa akd vucku krenu kola nizbrdo...da moze reci..'vidite nisam ja bas bio apriori za njega da jesam ne bi podrzavao prosvjede..'Noor wrote:al meni nije jasna jedna stvar...živiš za vučka, euforičan si otkako je pobijedio na izborima, a istovremeno podržavaš prosvjede protiv njega.pizzon wrote:vama odgovara blacenje srbije,
ja ostajem veran srbiji
pa kako to?
2015-09-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Komšić: Rusi nadiru u BiH, ekonomski, obavještajno, politički... niko im se ne suprotstavlja!
» Opšta panika u Žuranjem: Rusi u valovima nadiru preko Varšave i Bukurešta
» Imigranti nadiru i preko Kosova
» Kleine Zeitung se ispričao Kolindi:'Mi smo pogriješili,predsjednica je bila u pravu'
» GRABAR KITAROVIĆ ZA KLEINE ZEITUNG: 'Mislim da smo primili pogrešne izbjeglice, u Europu su većinom došli za borbu sposobni muškarci, što je s majkama koje su ostale u Alepu?'
» Opšta panika u Žuranjem: Rusi u valovima nadiru preko Varšave i Bukurešta
» Imigranti nadiru i preko Kosova
» Kleine Zeitung se ispričao Kolindi:'Mi smo pogriješili,predsjednica je bila u pravu'
» GRABAR KITAROVIĆ ZA KLEINE ZEITUNG: 'Mislim da smo primili pogrešne izbjeglice, u Europu su većinom došli za borbu sposobni muškarci, što je s majkama koje su ostale u Alepu?'
Page 3 of 5