Veliki prosvjed protiv cijepljenja djece.
Page 18 of 21
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Re: Veliki prosvjed protiv cijepljenja djece.
max123 wrote:cemu nadjebavanje?koliko je pucine crkavalo kad nije bilo cijepiva a koliko ih je crkavalo(nuspojave i slicno)sa cijepivom.prosto ko grah..
Koliko? Ili da okrenemo pilu naopako koliko je dice oboljevalo od autizma, raznih autoimunih bolesti i sl. egzodičnih pizdarija prije nego su farmaceuti počeli eksperimentirati sa cijepivom na ljudskoj stoki? +
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Noor wrote:to vi dotepenci s planina, autohtoni istrijani po rimskom nasljeđu, a i sav ostali kulturni svijet, koriste wc i toalet papir
Ajde sad ste u Bosni dobili el. struju pa se kurčiš da možeš ići na internet . Još cca 500 godina pa ćete dostići trenutni civilizacijski nivo nas zapadnjaka, doduše u međuvremenu razlika će biti 1000 godina
catabbath-
2015-08-22
Mrš, Mletčiću.Gnječ wrote:Regoč wrote:Baš tako. (Smrti od ciepljenja + teške posljedice ciepljenja) - smrti od zaraznih bolesti = pozitivan broj (nije vriedno rizika) / negativan broj (rizik se isplati)max123 wrote:cemu nadjebavanje?koliko je pucine crkavalo kad nije bilo cijepiva a koliko ih je crkavalo(nuspojave i slicno)sa cijepivom.prosto ko grah..
evo stigle još dve budale. ovo postaje zaraza budalitisom.
catabbath wrote:Noor wrote:to vi dotepenci s planina, autohtoni istrijani po rimskom nasljeđu, a i sav ostali kulturni svijet, koriste wc i toalet papir
Ajde sad ste u Bosni dobili el. struju pa se kurčiš da možeš ići na internet . Još cca 500 godina pa ćete dostići trenutni civilizacijski nivo nas zapadnjaka, doduše u međuvremenu razlika će biti 1000 godina
hehe, a jesi glup, to nisu istine...valjda si i ti dotepeni čoban
Guest- Guest
šuti Bosanac...Noor wrote:catabbath wrote:Noor wrote:to vi dotepenci s planina, autohtoni istrijani po rimskom nasljeđu, a i sav ostali kulturni svijet, koriste wc i toalet papir
Guest- Guest
ko, ti ili čabata?pismejker wrote:šuti Bosanac...Noor wrote:catabbath wrote:Noor wrote:to vi dotepenci s planina, autohtoni istrijani po rimskom nasljeđu, a i sav ostali kulturni svijet, koriste wc i toalet papir
Guest- Guest
Nema većega Istranina od slavonskoga Srbina Gnječa.Noor wrote:catabbath wrote:Noor wrote:to vi dotepenci s planina, autohtoni istrijani po rimskom nasljeđu, a i sav ostali kulturni svijet, koriste wc i toalet papir
nitko..zaebajem..Noor wrote:ko, ti ili čabata?pismejker wrote:šuti Bosanac...Noor wrote:catabbath wrote:Noor wrote:to vi dotepenci s planina, autohtoni istrijani po rimskom nasljeđu, a i sav ostali kulturni svijet, koriste wc i toalet papir
Guest- Guest
nije gnjec srbin..Regoč wrote:Nema većega Istranina od slavonskoga Srbina Gnječa.Noor wrote:catabbath wrote:Noor wrote:to vi dotepenci s planina, autohtoni istrijani po rimskom nasljeđu, a i sav ostali kulturni svijet, koriste wc i toalet papir
Guest- Guest
Nije ni fetivi Istrijan.pismejker wrote:nije gnjec srbin..Regoč wrote:Nema većega Istranina od slavonskoga Srbina Gnječa.Noor wrote:catabbath wrote:Noor wrote:to vi dotepenci s planina, autohtoni istrijani po rimskom nasljeđu, a i sav ostali kulturni svijet, koriste wc i toalet papir
naravno...no nebitno je..Regoč wrote:Nije ni fetivi Istrijan.pismejker wrote:nije gnjec srbin..Regoč wrote:Nema većega Istranina od slavonskoga Srbina Gnječa.Noor wrote:catabbath wrote:
Guest- Guest
pismejker wrote:naravno...no nebitno je..Regoč wrote:Nije ni fetivi Istrijan.pismejker wrote:nije gnjec srbin..Regoč wrote:Nema većega Istranina od slavonskoga Srbina Gnječa.Noor wrote:
Bitno je jer se predstavlja kao istarski koljenović i s visoka se odnosi prema svima istočno od Učke. Sam njegov nastup je iritantan pa da razjasnimo neke stvari.
ajd,ajd..puno vi preozbiljno shvatjate forum,kao takav..pokusajte samo pristojno,pas vidjeti promjene..Regoč wrote:pismejker wrote:naravno...no nebitno je..Regoč wrote:Nije ni fetivi Istrijan.pismejker wrote:nije gnjec srbin..Regoč wrote:
Nema većega Istranina od slavonskoga Srbina Gnječa.Bitno je jer se predstavlja kao istarski koljenović i s visoka se odnosi prema svima istočno od Učke. Sam njegov nastup je iritantan pa da razjasnimo neke stvari.
Guest- Guest
To mi je geslo! Nije stvar ozbiljnoga shvaćanja, nego nečije umišljenosti i liečenja kompleksah. Budi što želiš, laži o tom tko si i odakle si, ali poštuj sugovornike. Ne "ti" kao ti, nego općenito.pismejker wrote:ajd,ajd..puno vi preozbiljno shvatjate forum,kao takav..pokusajte samo pristojno,pas vidjeti promjene..Regoč wrote:pismejker wrote:naravno...no nebitno je..Regoč wrote:Nije ni fetivi Istrijan.pismejker wrote:
nije gnjec srbin..Bitno je jer se predstavlja kao istarski koljenović i s visoka se odnosi prema svima istočno od Učke. Sam njegov nastup je iritantan pa da razjasnimo neke stvari.
Pa eto,danas dobi Gnjec jako dobru osjenu..ako se ide argumentima i smireno,onda ostane i lopta na tlu..Regoč wrote:To mi je geslo! Nije stvar ozbiljnoga shvaćanja, nego nečije umišljenosti i liečenja kompleksah. Budi što želiš, laži o tom tko si i odakle si, ali poštuj sugovornike. Ne "ti" kao ti, nego općenito.pismejker wrote:ajd,ajd..puno vi preozbiljno shvatjate forum,kao takav..pokusajte samo pristojno,pas vidjeti promjene..Regoč wrote:pismejker wrote:naravno...no nebitno je..Regoč wrote:
Nije ni fetivi Istrijan.Bitno je jer se predstavlja kao istarski koljenović i s visoka se odnosi prema svima istočno od Učke. Sam njegov nastup je iritantan pa da razjasnimo neke stvari.
cijenim da je jednostavno to neciji izrazaj,iz ovog ili onog razloga,isto kao i atsilin..ne vjerujem da ikome zeli nesto lose..
Guest- Guest
Umišljene budale. Sve se može izreći smireno, bez afektiranja i patetike.
pa baš i nije bilo tako, ja sam išla s argumentima, a on je udarao pod koljena, naravno, seksistički i muško šovinistički. ma da bar je muško...pismejker wrote:Pa eto,danas dobi Gnjec jako dobru osjenu..ako se ide argumentima i smireno,onda ostane i lopta na tlu..Regoč wrote:To mi je geslo! Nije stvar ozbiljnoga shvaćanja, nego nečije umišljenosti i liečenja kompleksah. Budi što želiš, laži o tom tko si i odakle si, ali poštuj sugovornike. Ne "ti" kao ti, nego općenito.pismejker wrote:ajd,ajd..puno vi preozbiljno shvatjate forum,kao takav..pokusajte samo pristojno,pas vidjeti promjene..Regoč wrote:pismejker wrote:
naravno...no nebitno je..Bitno je jer se predstavlja kao istarski koljenović i s visoka se odnosi prema svima istočno od Učke. Sam njegov nastup je iritantan pa da razjasnimo neke stvari.
cijenim da je jednostavno to neciji izrazaj,iz ovog ili onog razloga,isto kao i atsilin..ne vjerujem da ikome zeli nesto lose..
kužiš, gnječ ima džango style
Last edited by Noor on 10/4/2017, 22:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
oke,noor,sorry,ali nekad imas onaj provokantni stav,koji neke uneurozi...dakle,s nekim respektom bi trebali ici prema svima i svakom..bez obzira na osobne afinitete i eventualne nesimpatije..spikamo o temi,i to je to..Noor wrote:pa baš i nije bilo tako, ja sam išla s argumentima, a on je udarao pod koljena, naravno, seksistički i muško šovinistički. ma da bar je muško...pismejker wrote:Pa eto,danas dobi Gnjec jako dobru osjenu..ako se ide argumentima i smireno,onda ostane i lopta na tlu..Regoč wrote:To mi je geslo! Nije stvar ozbiljnoga shvaćanja, nego nečije umišljenosti i liečenja kompleksah. Budi što želiš, laži o tom tko si i odakle si, ali poštuj sugovornike. Ne "ti" kao ti, nego općenito.pismejker wrote:ajd,ajd..puno vi preozbiljno shvatjate forum,kao takav..pokusajte samo pristojno,pas vidjeti promjene..Regoč wrote:Bitno je jer se predstavlja kao istarski koljenović i s visoka se odnosi prema svima istočno od Učke. Sam njegov nastup je iritantan pa da razjasnimo neke stvari.
Guest- Guest
ja nisam nikad provokativnapismejker wrote:oke,noor,sorry,ali nekad imas onaj provokantni stav,koji neke uneurozi...dakle,s nekim respektom bi trebali ici prema svima i svakom..bez obzira na osobne afinitete i eventualne nesimpatije..spikamo o temi,i to je to..Noor wrote:pa baš i nije bilo tako, ja sam išla s argumentima, a on je udarao pod koljena, naravno, seksistički i muško šovinistički. ma da bar je muško...pismejker wrote:Pa eto,danas dobi Gnjec jako dobru osjenu..ako se ide argumentima i smireno,onda ostane i lopta na tlu..Regoč wrote:To mi je geslo! Nije stvar ozbiljnoga shvaćanja, nego nečije umišljenosti i liečenja kompleksah. Budi što želiš, laži o tom tko si i odakle si, ali poštuj sugovornike. Ne "ti" kao ti, nego općenito.pismejker wrote:
ajd,ajd..puno vi preozbiljno shvatjate forum,kao takav..pokusajte samo pristojno,pas vidjeti promjene..
Guest- Guest
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Similar topics
» Veliki prosvjed protiv Erdogana
» Zagreb: veliki prosvjed protiv kozojeba i Crkve
» U Pragu drugi veliki prosvjed ovaj put za NATO,EU,SAD a protiv Rusije,ekstremizma i populizma
» "Nećemo se prestati boriti": Veliki prosvjed protiv gradnje crkve u parku na Savici
» Veliki prosvjed protiv vlade zbog ustavne krize, tisuće Poljaka na ulicama
» Zagreb: veliki prosvjed protiv kozojeba i Crkve
» U Pragu drugi veliki prosvjed ovaj put za NATO,EU,SAD a protiv Rusije,ekstremizma i populizma
» "Nećemo se prestati boriti": Veliki prosvjed protiv gradnje crkve u parku na Savici
» Veliki prosvjed protiv vlade zbog ustavne krize, tisuće Poljaka na ulicama
Page 18 of 21