Veliki prosvjed protiv cijepljenja djece.
Page 1 of 21
Page 1 of 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Veliki prosvjed protiv cijepljenja djece.
NA TRGU Francuske republike održano je okupljanje pod inicijativom roditelja koji se protive cijepljenju svoje djece.
Na prosvjedu, na kojeg su poveli i djecu, mogli su se vidjeti transparenti s natpisima kao što su:
"Pedijatri, zašto šutite o nuspojavama?",
"Pedijatri, pozovite se na priziv savjesti",
"Mi podižemo, mi odlučujemo" te
"Najveća epidemija je kršenja prava roditelja i djece".
Cijepljenje je, inače, najuspješnija medicinska praksa u povijesti, kojom su iskorjenjene mnoge teške bolesti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-u-zagrebu-prosvjedi-protiv-cijepljenja-djece-mama-i-tata-odlucuju/962386.aspx
Na prosvjedu, na kojeg su poveli i djecu, mogli su se vidjeti transparenti s natpisima kao što su:
"Pedijatri, zašto šutite o nuspojavama?",
"Pedijatri, pozovite se na priziv savjesti",
"Mi podižemo, mi odlučujemo" te
"Najveća epidemija je kršenja prava roditelja i djece".
Cijepljenje je, inače, najuspješnija medicinska praksa u povijesti, kojom su iskorjenjene mnoge teške bolesti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-u-zagrebu-prosvjedi-protiv-cijepljenja-djece-mama-i-tata-odlucuju/962386.aspx
Guest- Guest
Re: Veliki prosvjed protiv cijepljenja djece.
skup debila koji svjesno čine ovu strahotu prema svojim rođenima.
Guest- Guest
obični prosječni ljudi prosječne inteligencije koji imaju svoja uvjerenja, na sličan način utječu i na ekonomsku politiku državeNoor wrote:skup debila
Guest- Guest
ako pucaš na to da takvi sjede i u saboru - da, točno.Srećko wrote:obični prosječni ljudi prosječne inteligencije koji imaju svoja uvjerenja, na sličan način utječu i na ekonomsku politiku državeNoor wrote:skup debila
Guest- Guest
mogle su usput protestirat i protiv trampa
jednom muhom dva udarca
jednom muhom dva udarca
2014-04-18
Tko i kako kontrolira cjepiva? Tko se još sjeća bivšeg HDZ-ovog ministra zdravstva Milinovića koji se javno cijepio (vodom) u jeku svinjske gripe?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Noor wrote:skup debila koji svjesno čine ovu strahotu prema svojim rođenima.
čuj ne bi se štel mešati no gdje ima dima ima i vatre ili barem nešto tinja
http://www.cijepljenje.info/kada-zdravo-dijete-nakon-cijepljenja-postane-bolesnik-1/
Guest- Guest
Pa da budakama ne treba diktatura ?
Nek me razuvjeri neko
Nek me razuvjeri neko
mislisNoor wrote:skup debila koji svjesno čine ovu strahotu prema svojim rođenima.
ja sam osobno upoznao zensku u svicarskoj koja je radila za who, inace farmaceut sa mun kurac dr mr i slicnijeh titula te imunolog, ona tvrdi da je korisnost cijepljenja 20%, znaci samo za neke bolesti i da je sve ostalo svjesno trovanje ljudi zarad profita
ti si iznadprosjecan
pitam informativno
http://www.cijepljenje.info/kada-zdravo-dijete-nakon-cijepljenja-postane-bolesnik-1/
Guest- Guest
Rizici postoje, nuždan je nadzor, ali ciepljenje spašava čovječanstvo.
Problem je što nadzora nema.Regoč wrote:Rizici postoje, nuždan je nadzor, ali ciepljenje spašava čovječanstvo.
2015-08-09
onda pitaj tu drmrpržr zašto je nedavno bila epidemija ospica i u HR i u BIH...a bome i u EU?Leviathan2 wrote:mislisNoor wrote:skup debila koji svjesno čine ovu strahotu prema svojim rođenima.
ja sam osobno upoznao zensku u svicarskoj koja je radila za who, inace farmaceut sa mun kurac dr mr i slicnijeh titula te imunolog, ona tvrdi da je korisnost cijepljenja 20%, znaci samo za neke bolesti i da je sve ostalo svjesno trovanje ljudi zarad profita
Guest- Guest
dogodine kad umru prvi klinci roditelji izbace opskurne stranice iz bookmarka
i bude sve dobro
i bude sve dobro
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Slom javnih politika u EU.Noor wrote:onda pitaj tu drmrpržr zašto je nedavno bila epidemija ospica i u HR i u BIH...a bome i u EU?Leviathan2 wrote:mislisNoor wrote:skup debila koji svjesno čine ovu strahotu prema svojim rođenima.
2015-08-09
A zakaj se o tome brinu oni kaj su cijepljeni ? Kaj ih cjepivo nebu zaštitilo?Noor wrote:onda pitaj tu drmrpržr zašto je nedavno bila epidemija ospica i u HR i u BIH...a bome i u EU?Leviathan2 wrote:mislisNoor wrote:skup debila koji svjesno čine ovu strahotu prema svojim rođenima.
Gnječ wrote:gdje ima dima ima i vatre ili barem nešto tinja
da, postoji korelacija
npr. slično su u SADu otkrili da uvoz mexičkog limuna smanjuje broj prometnih nesreća, ali nitko od "znanstvenika" ne želi prihvatiti tu korelaciju kao činjenicu
Guest- Guest
Page 1 of 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Similar topics
» Veliki prosvjed protiv Erdogana
» Zagreb: veliki prosvjed protiv kozojeba i Crkve
» U Pragu drugi veliki prosvjed ovaj put za NATO,EU,SAD a protiv Rusije,ekstremizma i populizma
» "Nećemo se prestati boriti": Veliki prosvjed protiv gradnje crkve u parku na Savici
» Veliki prosvjed protiv vlade zbog ustavne krize, tisuće Poljaka na ulicama
» Zagreb: veliki prosvjed protiv kozojeba i Crkve
» U Pragu drugi veliki prosvjed ovaj put za NATO,EU,SAD a protiv Rusije,ekstremizma i populizma
» "Nećemo se prestati boriti": Veliki prosvjed protiv gradnje crkve u parku na Savici
» Veliki prosvjed protiv vlade zbog ustavne krize, tisuće Poljaka na ulicama
Page 1 of 21