Veliki prosvjed protiv cijepljenja djece.
Page 20 of 21
Page 20 of 21 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Re: Veliki prosvjed protiv cijepljenja djece.
michaellcmacha wrote:gnječ je mujo, s poteza sanskog mosta do bosanske krupe... otale su mu djed i baba.... :)))...al se skroz dezorijentiro s vremenom.... :)))))Gnječ wrote:Regoč wrote:Nije ni fetivi Istrijan.pismejker wrote:nije gnjec srbin..Regoč wrote:
Nema većega Istranina od slavonskoga Srbina Gnječa.
šta znači bit fetivi Istrijan?
jeste jeste kako ti kažeš usrašo. nemaproblema znam da te rajca miris hrđe. lijepo miriše hrđa ha?
Guest- Guest
Gnječ wrote:a u Bibliji me ima nebrojeno puta više se spominje mene nego Isusa.
5 Names Mentioned Most in the Bible
1. Jesus Christ
Not surprisingly, Jesus Christ is the name most mentioned in The Bible. Jesus is mentioned 973 times, Christ 555 times, and both a total of 1,528 times.
2. David
You can find David mentioned 1,011 times in the good book.
3. Moses
From parting the seas to guiding followers through the desert, Moses is a big player in The Bible. He’s mentioned 828 times.
4. Saul
Saul was the first king of the Kingdom of Israel. His name pops up 389 times.
5. Jacob
Jacob is mentioned in both The Bible and The Qur’an, the latter of which regards him as a prophet. He is mentioned in The Bible 358 times.
https://5factsdotorg.wordpress.com/2011/08/12/5-names-mentioned-most-in-the-bible/
Guest- Guest
meni je čist ok ako si musliman... niš ne smeta, a moš biti i srbin.. evo ja sam danas bio na sprovodu jednom đorđu i odao mu počast kao čovjeku ocu, mog prijatelja koji je prije svega čovjek ko i pokojni mu otac... mujane zajebi te spike, ne prolaze ko ni ostale neurokakofonije koje uredovno serviraš/te iz kukavičke nemoći... jer da je trećinu tako kako navodite pa odavno biste već poveli revoluciju.... :)))), jebale te ustaše, da te jebale...Gnječ wrote:pismejker wrote:
Ma zaebajem malo..nije bitno tko si....
meni nije bitno ali vidiš da je državotvornim rvat'nama bitno tko je i odakle je da li je rvat modrogaličan, koliko rvackih krvnih zrna ima, ko je srbin tko je musliman tko je ercegovac, dalmatinac, slavonac, zagorec, mađar, turčin, itd. i onda se elitna ustaška magareća ergela i tetrijebi kočopere mi smo hrvati. who cares??? koga boli kurac? give me a break!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:a u Bibliji me ima nebrojeno puta više se spominje mene nego Isusa.
1. Jesus Christ
Not surprisingly, Jesus Christ is the name most mentioned in The Bible. Jesus is mentioned 973 times, Christ 555 times, and both a total of 1,528 times.
2. David
3. Moses
From parting the seas to guiding followers through the desert, Moses is a big player in The Bible. He’s mentioned 828 times.
4. Saul
5. Jacob
Jacob is mentioned in both The Bible and The Qur’an, the latter of which regards him as a prophet. He is mentioned in The Bible 358 times.
https://5factsdotorg.wordpress.com/2011/08/12/5-names-mentioned-most-in-the-bible/
Guest- Guest
Osim avatarima.Noor wrote:ja nisam nikad provokativnapismejker wrote:oke,noor,sorry,ali nekad imas onaj provokantni stav,koji neke uneurozi...dakle,s nekim respektom bi trebali ici prema svima i svakom..bez obzira na osobne afinitete i eventualne nesimpatije..spikamo o temi,i to je to..Noor wrote:pa baš i nije bilo tako, ja sam išla s argumentima, a on je udarao pod koljena, naravno, seksistički i muško šovinistički. ma da bar je muško...pismejker wrote:Pa eto,danas dobi Gnjec jako dobru osjenu..ako se ide argumentima i smireno,onda ostane i lopta na tlu..Regoč wrote:
To mi je geslo! Nije stvar ozbiljnoga shvaćanja, nego nečije umišljenosti i liečenja kompleksah. Budi što želiš, laži o tom tko si i odakle si, ali poštuj sugovornike. Ne "ti" kao ti, nego općenito.
cijenim da je jednostavno to neciji izrazaj,iz ovog ili onog razloga,isto kao i atsilin..ne vjerujem da ikome zeli nesto lose..
Eto, ni govoriti istarski ne zna, a kao Istranin je. Dajme, najme, Kosovčanine!Gnječ wrote:Regoč wrote:Nije ni fetivi Istrijan.pismejker wrote:nije gnjec srbin..Regoč wrote:Nema većega Istranina od slavonskoga Srbina Gnječa.Noor wrote:
hehe, a jesi glup, to nisu istine...valjda si i ti dotepeni čoban
šta znači bit fetivi Istrijan?
Sam pal, sam se ubil.Gnječ wrote:u Bibliji me ima nebrojeno puta više se spominje mene nego Isusa. zato cijelo vrijeme i govorim da mi je Isus rođo.
Opet nešto na fašističkoiredentističkom. Ne glumi, Đoko!Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:a u Bibliji me ima nebrojeno puta više se spominje mene nego Isusa.
1. Jesus Christ
2. David
3. Moses
4. Saul
5. Jacob
provokacija je u oku promatračaRegoč wrote:Osim avatarima.Noor wrote:ja nisam nikad provokativnapismejker wrote:oke,noor,sorry,ali nekad imas onaj provokantni stav,koji neke uneurozi...dakle,s nekim respektom bi trebali ici prema svima i svakom..bez obzira na osobne afinitete i eventualne nesimpatije..spikamo o temi,i to je to..Noor wrote:pa baš i nije bilo tako, ja sam išla s argumentima, a on je udarao pod koljena, naravno, seksistički i muško šovinistički. ma da bar je muško...pismejker wrote:
Pa eto,danas dobi Gnjec jako dobru osjenu..ako se ide argumentima i smireno,onda ostane i lopta na tlu..
cijenim da je jednostavno to neciji izrazaj,iz ovog ili onog razloga,isto kao i atsilin..ne vjerujem da ikome zeli nesto lose..
Guest- Guest
Velika istina Noorka
Zene su mudrije od muskih, dokaz
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:a u Bibliji me ima nebrojeno puta više se spominje mene nego Isusa.
1. Jesus Christ
2. David
3. Moses
4. Saul
5. Jacob
I na koju foru se onda u Bibliji više spominje tebe nego Isusa?
Guest- Guest
pomoću trikova :))))slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:a u Bibliji me ima nebrojeno puta više se spominje mene nego Isusa.
1. Jesus Christ
2. David
3. Moses
4. Saul
5. Jacob
I na koju foru se onda u Bibliji više spominje tebe nego Isusa?
Guest- Guest
:)Sora wrote:Velika istina Noorka
Guest- Guest
Regoč wrote:Eto, ni govoriti istarski ne zna, a kao Istranin je. Dajme, najme, Kosovčanine!Gnječ wrote:šta znači bit fetivi Istrijan?
Čisto ispravka radi, fetivi su Splićani ako se ne varam. Istijan može biti samo "trdi". Iako ne vjerujem da je Čnječ ni to
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:Regoč wrote:Eto, ni govoriti istarski ne zna, a kao Istranin je. Dajme, najme, Kosovčanine!Gnječ wrote:šta znači bit fetivi Istrijan?
Čisto ispravka radi, fetivi su Splićani ako se ne varam. Istijan može biti samo "trdi". Iako ne vjerujem da je Čnječ ni to
nisam ne. nisam ni trdi Istrijan. trdi Istrijani su isto što i rednecks u USA.
trdi ( hard rock ) Istrijan ima i Google specijalno samo za njih kompajliran.
Guest- Guest
Regoč wrote:Nema većega Istranina od slavonskoga Srbina Gnječa.Noor wrote:catabbath wrote:Noor wrote:to vi dotepenci s planina, autohtoni istrijani po rimskom nasljeđu, a i sav ostali kulturni svijet, koriste wc i toalet papir
Ajde sad ste u Bosni dobili el. struju pa se kurčiš da možeš ići na internet . Još cca 500 godina pa ćete dostići trenutni civilizacijski nivo nas zapadnjaka, doduše u međuvremenu razlika će biti 1000 godina
hehe, a jesi glup, to nisu istine...valjda si i ti dotepeni čoban
Ha, ha .... autohtoni ''Istrijani''!
Stribor-
2015-09-22
odite se cijepit. virus budalitis ustašitis kro hara vašim mozgovima.
Guest- Guest
spalit napalmomGnječ wrote:odite se cijepit. virus budalitis ustašitis kro hara vašim mozgovima.
Trinity-
2014-04-17
Noor wrote:pomoću trikova :))))slidingdoorsoperator wrote:I na koju foru se onda u Bibliji više spominje tebe nego Isusa?
Ma ni biblijska čuda tu ne pomažu, a kamoli nekakvi trikovi.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:pomoću trikova :))))slidingdoorsoperator wrote:I na koju foru se onda u Bibliji više spominje tebe nego Isusa?
ajd ti kreni ponovo u tvoju srbsku otadžbinu nemoj mi tu glumatat kabriolet turbo hrvata.
Guest- Guest
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:pomoću trikova :))))slidingdoorsoperator wrote:I na koju foru se onda u Bibliji više spominje tebe nego Isusa?
ajd ti kreni ponovo u tvoju srbsku otadžbinu nemoj mi tu glumatat kabriolet turbo hrvata.
Čovjek se mora negdje roditi. De ti prestani prodavati muda pod bubrege nego prvo odgovori na pitanje koje sam ti postavio.
Guest- Guest
Page 20 of 21 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Similar topics
» Veliki prosvjed protiv Erdogana
» Zagreb: veliki prosvjed protiv kozojeba i Crkve
» U Pragu drugi veliki prosvjed ovaj put za NATO,EU,SAD a protiv Rusije,ekstremizma i populizma
» "Nećemo se prestati boriti": Veliki prosvjed protiv gradnje crkve u parku na Savici
» Veliki prosvjed protiv vlade zbog ustavne krize, tisuće Poljaka na ulicama
» Zagreb: veliki prosvjed protiv kozojeba i Crkve
» U Pragu drugi veliki prosvjed ovaj put za NATO,EU,SAD a protiv Rusije,ekstremizma i populizma
» "Nećemo se prestati boriti": Veliki prosvjed protiv gradnje crkve u parku na Savici
» Veliki prosvjed protiv vlade zbog ustavne krize, tisuće Poljaka na ulicama
Page 20 of 21