Late night tales (chat)
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Late night tales (chat)
kakva je razlika izmedu zene i uragana
nikakva, oboje ti odnesu kucu kad odu
nikakva, oboje ti odnesu kucu kad odu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a jadanprckov wrote:jes cula da su se mujo I fata razveli
aman jarabi a ko je kriv
ma mujo bona, doso s puta dva dana ranije
Guest- Guest
Noor wrote:a jadanprckov wrote:jes cula da su se mujo I fata razveli
aman jarabi a ko je kriv
2014-04-19
ne traži istinu ako se s njom ne možeš nositi, ili drugim riječima ...nikad doma ne treba dolazit ranijeprckov wrote:Noor wrote:a jadanprckov wrote:jes cula da su se mujo I fata razveli
aman jarabi a ko je kriv
Guest- Guest
pravi muskarac uvjek zna istinu i uvjek se moze sa njom nositNoor wrote:ne traži istinu ako se s njom ne možeš nositi, ili drugim riječima ...nikad doma ne treba dolazit ranijeprckov wrote:Noor wrote:a jadanprckov wrote:jes cula da su se mujo I fata razveli
aman jarabi a ko je kriv
2014-04-19
prckov wrote:pravi muskarac uvjek zna istinu i uvjek se moze sa njom nositNoor wrote:ne traži istinu ako se s njom ne možeš nositi, ili drugim riječima ...nikad doma ne treba dolazit ranijeprckov wrote:Noor wrote:a jadanprckov wrote:jes cula da su se mujo I fata razveli
aman jarabi a ko je kriv
dobro, ja nisam muškarac :)
Guest- Guest
Noor wrote:prckov wrote:pravi muskarac uvjek zna istinu i uvjek se moze sa njom nositNoor wrote:ne traži istinu ako se s njom ne možeš nositi, ili drugim riječima ...nikad doma ne treba dolazit ranijeprckov wrote:Noor wrote:
a jadan
2014-04-19
ja imam sposobnost čitanja nevidljive tinte, samo da znaš prciprckov wrote:Noor wrote:prckov wrote:pravi muskarac uvjek zna istinu i uvjek se moze sa njom nositNoor wrote:ne traži istinu ako se s njom ne možeš nositi, ili drugim riječima ...nikad doma ne treba dolazit ranijeprckov wrote:
Guest- Guest
I sta piseNoor wrote:ja imam sposobnost čitanja nevidljive tinte, samo da znaš prciprckov wrote:Noor wrote:prckov wrote:pravi muskarac uvjek zna istinu i uvjek se moze sa njom nositNoor wrote:
ne traži istinu ako se s njom ne možeš nositi, ili drugim riječima ...nikad doma ne treba dolazit ranije
2014-04-19
prckov wrote:I sta piseNoor wrote:ja imam sposobnost čitanja nevidljive tinte, samo da znaš prciprckov wrote:Noor wrote:prckov wrote:
pravi muskarac uvjek zna istinu i uvjek se moze sa njom nosit
top secret
Guest- Guest
Noor wrote:prckov wrote:I sta piseNoor wrote:ja imam sposobnost čitanja nevidljive tinte, samo da znaš prciprckov wrote:Noor wrote:
top secret
2014-04-19
e, lula mirišiprckov wrote:Noor wrote:prckov wrote:I sta piseNoor wrote:ja imam sposobnost čitanja nevidljive tinte, samo da znaš prciprckov wrote:
top secret
Guest- Guest
ja sam sherlok, ne citam nevidljivu tintu al otkrivam tajne
moram ic spavat norka
laku noc
moram ic spavat norka
laku noc
2014-04-19
noć, prciprckov wrote:ja sam sherlok, ne citam nevidljivu tintu al otkrivam tajne
moram ic spavat norka
laku noc
Guest- Guest
teta ne vuci vraga za rep.Noor wrote:ne traži istinu ako se s njom ne možeš nositi, ili drugim riječima ...nikad doma ne treba dolazit ranijeprckov wrote:Noor wrote:a jadanprckov wrote:jes cula da su se mujo I fata razveli
aman jarabi a ko je kriv
2014-12-30
striček, ne pada mi na pamet delat tak nekajveber wrote:teta ne vuci vraga za rep.Noor wrote:ne traži istinu ako se s njom ne možeš nositi, ili drugim riječima ...nikad doma ne treba dolazit ranijeprckov wrote:Noor wrote:a jadanprckov wrote:jes cula da su se mujo I fata razveli
aman jarabi a ko je kriv
uvijek se najavim i jos ostavim vremena za kucu pospremiti :)
Last edited by Noor on 2/5/2017, 21:35; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa bar danas svatko ima mobitel pa moze obavjestit da stize ranije, cisto iz pristojnosti :Dveber wrote:teta ne vuci vraga za rep.Noor wrote:ne traži istinu ako se s njom ne možeš nositi, ili drugim riječima ...nikad doma ne treba dolazit ranijeprckov wrote:Noor wrote:a jadanprckov wrote:jes cula da su se mujo I fata razveli
aman jarabi a ko je kriv
eto :)Leviathan2 wrote:pa bar danas svatko ima mobitel pa moze obavjestit da stize ranije, cisto iz pristojnosti :Dveber wrote:teta ne vuci vraga za rep.Noor wrote:ne traži istinu ako se s njom ne možeš nositi, ili drugim riječima ...nikad doma ne treba dolazit ranijeprckov wrote:Noor wrote:
a jadan
Guest- Guest
bio ja u ono vrijeme na terenu u belom manastiru, kad je telefon bio nedostupan svugdje, dogodilo se da su remontovali trafostanicu i taj vikend kak ti nece bit struje u belju, secerana konkretno, ajd idemo u srijedu popodne, al prije nego smo krenuli iz shefove kancelarije jedan lik nazove zenu i veli da ce doci ranije, ( u stvari je trebao u petak navece putovat na more al mu je tih dva dana doslo kao as na desetku, )Noor wrote:eto :)Leviathan2 wrote:pa bar danas svatko ima mobitel pa moze obavjestit da stize ranije, cisto iz pristojnosti :Dveber wrote:teta ne vuci vraga za rep.Noor wrote:ne traži istinu ako se s njom ne možeš nositi, ili drugim riječima ...nikad doma ne treba dolazit ranijeprckov wrote:
pita jedan matija zvani macak njega, i sta kaze zena, onak zlobno,
veli lik, ma stjerala me sa telefona, kaze poceo se vatat red pod prozorom
al sve ce ona to rastjerat do veceras, zato sam i zvao
ih, sve su vase zene profuknjace,
a macak tvoja nije,
e moja nije, nema postenije zene od moje, samo j apostojim za nju i nasa djeca
al macak nije imao telefona i jebga, naletio na tipa veceg i jaceg od njega te zavrsio na hitnoj sa slomljenom vilicom,
od tad smo na kontejnerima imali napisano, ako ides ranije doma posalji bar telegram ako nemas telefona :D
pouka je: Ne naslađuj se, nikad ne znas sto ceka :DLeviathan2 wrote:bio ja u ono vrijeme na terenu u belom manastiru, kad je telefon bio nedostupan svugdje, dogodilo se da su remontovali trafostanicu i taj vikend kak ti nece bit struje u belju, secerana konkretno, ajd idemo u srijedu popodne, al prije nego smo krenuli iz shefove kancelarije jedan lik nazove zenu i veli da ce doci ranije, ( u stvari je trebao u petak navece putovat na more al mu je tih dva dana doslo kao as na desetku, )Noor wrote:eto :)Leviathan2 wrote:pa bar danas svatko ima mobitel pa moze obavjestit da stize ranije, cisto iz pristojnosti :Dveber wrote:teta ne vuci vraga za rep.Noor wrote:
ne traži istinu ako se s njom ne možeš nositi, ili drugim riječima ...nikad doma ne treba dolazit ranije
pita jedan matija zvani macak njega, i sta kaze zena, onak zlobno,
veli lik, ma stjerala me sa telefona, kaze poceo se vatat red pod prozorom
al sve ce ona to rastjerat do veceras, zato sam i zvao
ih, sve su vase zene profuknjace,
a macak tvoja nije,
e moja nije, nema postenije zene od moje, samo j apostojim za nju i nasa djeca
al macak nije imao telefona i jebga, naletio na tipa veceg i jaceg od njega te zavrsio na hitnoj sa slomljenom vilicom,
od tad smo na kontejnerima imali napisano, ako ides ranije doma posalji bar telegram ako nemas telefona :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» "Late night show" opleo po Trumpu - Ti si anti-musliman!
» Intermezzo (chat)
» apocalypso - day & night bar
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Intermezzo (chat)
» apocalypso - day & night bar
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 37 of 50