Sretan rođ. dragom forumašu
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Sretan rođ. dragom forumašu
Ljudi s iskustvom svašta znaju, klinac.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
umalo zaboravi ovaj važan događajGuest wrote:Totenu sve najbolje i da skupa proslavimo 100ti rođ
Srbadiji pak želim da nauče nešto iz prošlosti
Šandor Winnetou-
2017-12-31
[You must be registered and logged in to see this image.] pridružujem se čestitkama
2014-04-16
2014-04-16
Dragi T.
Ja bih ti rado čestitala rođoš, ali nisam sigurna hoću li se i ovom čestitkom dovesti u nepovratno nezgodan položaj.
Možda iduće godine ako ne budem pod .
Do tada...
Ja bih ti rado čestitala rođoš, ali nisam sigurna hoću li se i ovom čestitkom dovesti u nepovratno nezgodan položaj.
Do tada...
Guest- Guest
lako za tebe, umalo i ja zaboravio...tre wrote:umalo zaboravi ovaj važan događajGuest wrote:Totenu sve najbolje i da skupa proslavimo 100ti rođ
hvala prika...
T.- Posts : 17592
2014-04-14
hvala...mortal wrote:[You must be registered and logged in to see this image.] pridružujem se čestitkama
2014-04-14
hvala, kraljice (drame)...Rabarbara wrote:Dragi T.
Do tada...
2014-04-14
Nema na čemu (podaniče)...T. wrote:hvala, kraljice (drame)...Rabarbara wrote:Dragi T.
Do tada...
Guest- Guest
Nemam ništa protiv, domino...Rabarbara wrote:Nema na čemu (podaniče)...T. wrote:hvala, kraljice (drame)...Rabarbara wrote:Dragi T.
Do tada...
2014-04-14
Jel to onaj događaj ranom zorom?tre wrote:umalo zaboravi ovaj važan događajGuest wrote:Totenu sve najbolje i da skupa proslavimo 100ti rođ
Regoč-
2015-08-21
ako misliš na bombardiranje beograda onda da sasvim slučajno je i kolegi totenu taj dan rođendanRegoč wrote:Jel to onaj događaj ranom zorom?tre wrote:umalo zaboravi ovaj važan događajGuest wrote:Totenu sve najbolje i da skupa proslavimo 100ti rođ
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Da, mislim na to, tkz. beogradski zornjak. Čestitam Totku na rođenju u taj svečan dan. Mogo se strpit još koji da bude još svečanije, al daj šta daš!tre wrote:ako misliš na bombardiranje beograda onda da sasvim slučajno je i kolegi totenu taj dan rođendanRegoč wrote:Jel to onaj događaj ranom zorom?tre wrote:umalo zaboravi ovaj važan događajGuest wrote:Totenu sve najbolje i da skupa proslavimo 100ti rođ
Regoč-
2015-08-21
pa nije mogao birati ali u globalu nije loše prošaoRegoč wrote:Da, mislim na to, tkz. beogradski zornjak. Čestitam Totku na rođenju u taj svečan dan. Mogo se strpit još koji da bude još svečanije, al daj šta daš!tre wrote:ako misliš na bombardiranje beograda onda da sasvim slučajno je i kolegi totenu taj dan rođendanRegoč wrote:Jel to onaj događaj ranom zorom?tre wrote:umalo zaboravi ovaj važan događajGuest wrote:Totenu sve najbolje i da skupa proslavimo 100ti rođ
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ma ne žalim se...
Rođen na veliki dan...
A samo 4 dana pred najveći dan...
Rođen na veliki dan...
2014-04-14
ja sam baš stradao po tom pitanju, rođen na dan ustanka jedne od republikaT. wrote:Ma ne žalim se...
Rođen na veliki dan...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
To je zbog tvog oca?tre wrote:ja sam baš stradao po tom pitanju, rođen na dan ustanka jedne od republikaT. wrote:Ma ne žalim se...
Rođen na veliki dan...
Ma šalim seeeee !!!!
I daj se prestani više paliti na te glupe provokacije o svom ocu. Ne misliš valjda da bilo tko na forumu vjeruje takvim prozirnim provokacijama i paljenju na guranje? :)
Guest- Guest
taman posla da me to pali no to pokazuje jad i bijedu onih koji to pišu :)Rabarbara wrote:To je zbog tvog oca?tre wrote:ja sam baš stradao po tom pitanju, rođen na dan ustanka jedne od republikaT. wrote:Ma ne žalim se...
Rođen na veliki dan...
Ma šalim seeeee !!!!
I daj se prestani više paliti na te glupe provokacije o svom ocu. Ne misliš valjda da bilo tko na forumu vjeruje takvim prozirnim provokacijama i paljenju na guranje? :)
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Točno. Baš zato mi nije jasno što se ljutiš ili reagiraš na takve debilne upise. :)tre wrote:
taman posla da me to pali no to pokazuje jad i bijedu onih koji to pišu :)
Guest- Guest
pa treba živinu istjerati do kraja na čistinu, ne vrijedi to do plla napraviti ;)Rabarbara wrote:Točno. Baš zato mi nije jasno što se ljutiš ili reagiraš na takve debilne upise. :)tre wrote:
taman posla da me to pali no to pokazuje jad i bijedu onih koji to pišu :)
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Što mislite o forumašu/forumašici
» Dragom bracali
» selo na dragom kamenju
» Svaki dan s našom dragom predsjednicom i lidericom…
» Sretan 1. Maj
» Dragom bracali
» selo na dragom kamenju
» Svaki dan s našom dragom predsjednicom i lidericom…
» Sretan 1. Maj
Page 7 of 9