Sirija
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Sirija
https://www.facebook.com/ForMotherSyria/videos/704146859686502/
Ya habibi...........direkt pogodak u isis drekavce
prvo arlauču a onda u kuknjavu i cviljenje
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Bitka za Hamu: FSA danas uništila 18 tenkova Asadove vojske
Usprkos raketiranja i bombardiranja...Rekoh ja, bez jakog pješadijskog udara -ništa.
Sve ostalo je igrokaz za budale.
Usprkos raketiranja i bombardiranja...Rekoh ja, bez jakog pješadijskog udara -ništa.
Ero wrote:Bitka za Hamu: FSA danas uništila 18 tenkova Asadove vojske
Ame ero došao si dotle da ti saff diže moral :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Eno vas biju...ja samo naglašavam da bez pješadije nema ništa...Obični igrokaz za vas, navijače.epikur37 wrote:Ero wrote:Bitka za Hamu: FSA danas uništila 18 tenkova Asadove vojske
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ha ha ha ha a mislim ono ....a hbte koliko tih snimaka iz te Syrie ima i tih ratnih "šema" to je čudo ......Yehudi wrote:https://www.facebook.com/ForMotherSyria/videos/704146859686502/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ero wrote:Eno vas biju...ja samo naglašavam da bez pješadije nema ništa...Obični igrokaz za vas, navijače.epikur37 wrote:Ero wrote:Bitka za Hamu: FSA danas uništila 18 tenkova Asadove vojske
Javlja Saff.ba i Put vjernika.ba glasila koja prati ekipa iz Maoče Donje i jedan Hercegovac u Sloveniji, javlja da njihovi stalno napreduju :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Gledaš li ti vijesti???Ero wrote:Bitka za Hamu: FSA danas uništila 18 tenkova Asadove vojske
Pobunjenici bježe u panici.
ID je na koljenima. SAD je u bunilu.
Rusi su u ovih 10-tak dana napravili više nego sve zapadne koalicije zajedno u 2 godine.
Koga ti farbaš?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa zapadne koalićije nisu naprawile ništa osim šta su naoružale wehabdije ......iznimka je ono tamo di su Kurdi al u osnowi radi se o tome da se ISIL blokira da se širi prema istoku i krene na zapad prema Assadu i to je swe.
Blokiranje ekspanzije ISILa prema istoku ( Kurdistan ) je operaćija prisiljawanja da se owi poćmu kretat prema zapadu ...Damask ....zato su i upali u Palmiru koja je na putu prema Damasku.
ISIL ima nomadski naćin ratowanja ...ako ih ispleskaš na sjeweru ( Kobani ) i na istoku ( irački Kurdistan ) onda oni kao nomadi kreću di mogu : zapad , Assad.
Blokiranje ekspanzije ISILa prema istoku ( Kurdistan ) je operaćija prisiljawanja da se owi poćmu kretat prema zapadu ...Damask ....zato su i upali u Palmiru koja je na putu prema Damasku.
ISIL ima nomadski naćin ratowanja ...ako ih ispleskaš na sjeweru ( Kobani ) i na istoku ( irački Kurdistan ) onda oni kao nomadi kreću di mogu : zapad , Assad.
2014-04-11
http://postimg.org/image/odr77hvrx/
Karta- Al Latamina danas mora pasti a onda i Kfar Zita.
Karta- Al Latamina danas mora pasti a onda i Kfar Zita.
2014-04-20
SAA Report [ltr]@Syria_Protector[/ltr] 1h1 hour ago
Breaking: Reports of #SAA troops backed by #RuAF launched offensive attack in #Ghab_plain Headed from Jourin.
2014-04-20
jastreb wrote:Gledaš li ti vijesti???Ero wrote:Bitka za Hamu: FSA danas uništila 18 tenkova Asadove vojske
Rusi su u ovih 10-tak dana napravili više nego sve zapadne koalicije zajedno u 2 godine.
Koga ti farbaš?
Ništa ja ne farbam, ja samo sprječavam jednostrano informiranje svekolikog puka.
Sad imate dvije informacije pa radite s njima šta vas volja.
ID nije na koljenima dok god pješadija to ne dokaže. A toga nema. Do daljnjeg.
2014-04-23
To mi reci Ero! Sta koji kurac rusi levo-desno... Nema poraza dok je krvce u junaka i sablje u ruci. Sa ISIS-om i USA u pobedu!!!
Ivan Sidorenko [ltr]@IvanSidorenko1[/ltr] 3h3 hours ago
#Syria #Hama #Idlib #حماة #ادلب NEW #SAA #NDF OFFENSIVE JUST STARTED @ #Ghab_Plain #SAA #NDF #سهل_الغاب
#Syria #Hama #Idlib #حماة #ادلب #Ghab_Plain #سهل_الغاب Militant Activist say AT LEAST 10 #RuAF #SyAAF aircraft over #Ghab_Plain right now.
Upravo počela ofenziva na Gharb visoravan, 10-tak zrakoplova
podržava napade na isis.
Saudijac Sheikh Abdullah al-Mohaisany ,vjerski vodja isis-a na tom
području uputio apel da mu se dojde u pomoć Dosta je Čečenskih
islamista na Gharb visoravni.
#Syria #Hama #Idlib #حماة #ادلب NEW #SAA #NDF OFFENSIVE JUST STARTED @ #Ghab_Plain #SAA #NDF #سهل_الغاب
#Syria #Hama #Idlib #حماة #ادلب #Ghab_Plain #سهل_الغاب Militant Activist say AT LEAST 10 #RuAF #SyAAF aircraft over #Ghab_Plain right now.
Upravo počela ofenziva na Gharb visoravan, 10-tak zrakoplova
podržava napade na isis.
Saudijac Sheikh Abdullah al-Mohaisany ,vjerski vodja isis-a na tom
području uputio apel da mu se dojde u pomoć Dosta je Čečenskih
islamista na Gharb visoravni.
2014-04-20
Pa koliko je poznato nisu ni pješadinci NATO alijanse 1999-te gazili Srbiju,niti Kosmet,a opet su Srbi kapitulirali,vizavi zračnih napada.Ero wrote:ID nije na koljenima dok god pješadija to ne dokaže. A toga nema. Do daljnjeg.
Rusi samo zračnim napadima stvaraju artiljerijsku pripremu pješadiji koja ondje već postoji i koja je brojna i bez Rusa (pešmerge,rafidije, snage člojalne Assadu itd).
Tako da materijala ima. Ili što bi reko Njegoš "Ovdje mu je pogotovo materijal slavnom djelu".
2014-04-22
Ero wrote:jastreb wrote:Gledaš li ti vijesti???Ero wrote:Bitka za Hamu: FSA danas uništila 18 tenkova Asadove vojske
Koga ti farbaš?
Ništa ja ne farbam, ja samo sprječavam jednostrano informiranje svekolikog puka.
Sad imate dvije informacije pa radite s njima šta vas volja.
ID nije na koljenima dok god pješadija to ne dokaže. A toga nema. Do daljnjeg.
Tebi je valda jasno da su borbe na tlu počele jučer. Ipak je učinjeno više, oslobodjeno više
nego šta je američko bombardiranje postiglo u godinu dana.
Nitko ne kaže da gubitaka nema ........ali rat je jebiga. Točno da su im isis uništili 10-20 tenkova
i oklopnjaka ali i u prvom danu Oluje je poginilo 50 pripadnika HV i uništana tenkovska satnija.
Lako neće biti, to je jasno jer isis su naoružali Ameri, Turci, Saudi.
Jedino mi nije jasno zašto ovi ne koriste dimne zavjese kad idu naprid oklopom i pješaštvom.
2014-04-20
Evo na vijestima slušam da je počela opća ruska ofanziva. Iz mora,sa tla i iz zraka.
2014-04-22
VOJNA INTERVENCIJA
[size=34]U ruskim zračnim udarima u Siriji uništena skladišta oružja pobunjenika koje je obučavao SAD
[/size]
Reuters
Autor: [size=12]HINA
Objavljeno: 7. listopada 2015. u 22:15
[size][size]
U novim udarima pogođena su i potpuno uništena glavna skladišta oružja te skupine u zapadnoj pokrajini Alepu u utorak navečer, izjavio je u srijedu za Reuters zapovjednik skupine Hasan Hadž Ali
BEJRUT U ruskim zračnim udarima u Siriji uništena su glavna skladišta oružja pobunjeničke skupine koju su obučavali Amerikanci, izjavio je u srijedu njihov zapovjednik.
Skupina Liva Sukur al-Džabal, čiji su borci prošli vojnu obuku koju je organizirala CIA u Saudijskoj Arabiji i Kataru, bila je gađana i prošlog tjedna u ruskoj zračnoj kampanji koja se provodi kao potpora Damasku.
U novim udarima pogođena su i potpuno uništena glavna skladišta oružja te skupine u zapadnoj pokrajini Alepu u utorak navečer, izjavio je u srijedu za Reuters zapovjednik skupine Hasan Hadž Ali.
On je rekao kako vjeruje da su Rusi gađali njegovu skupinu jer je ona jedna od većih i snažnijih frakcija koje se bore pod zastavom Slobodne sirijske vojske uz potporu »arapskih i stranih zemalja«. [/size][/size]
[size=34]U ruskim zračnim udarima u Siriji uništena skladišta oružja pobunjenika koje je obučavao SAD
[/size]
- Pogledaj sve iz: Svijet
- Pogledaj sve vijesti
Reuters
Autor: [size=12]HINA
Objavljeno: 7. listopada 2015. u 22:15
VEZANO
[/size]- ČLANCISAD: Manje od 10 posto ruskih napada u Siriji usmjereno protiv IS-aRusi pojačali napade na zapadu Sirije, u kopnenu akciju krenule i Asadove snageRusija neće slati pješaštvo u Siriju, nastavlja sa zračnim udarima
[size][size]
U novim udarima pogođena su i potpuno uništena glavna skladišta oružja te skupine u zapadnoj pokrajini Alepu u utorak navečer, izjavio je u srijedu za Reuters zapovjednik skupine Hasan Hadž Ali
BEJRUT U ruskim zračnim udarima u Siriji uništena su glavna skladišta oružja pobunjeničke skupine koju su obučavali Amerikanci, izjavio je u srijedu njihov zapovjednik.
Skupina Liva Sukur al-Džabal, čiji su borci prošli vojnu obuku koju je organizirala CIA u Saudijskoj Arabiji i Kataru, bila je gađana i prošlog tjedna u ruskoj zračnoj kampanji koja se provodi kao potpora Damasku.
U novim udarima pogođena su i potpuno uništena glavna skladišta oružja te skupine u zapadnoj pokrajini Alepu u utorak navečer, izjavio je u srijedu za Reuters zapovjednik skupine Hasan Hadž Ali.
On je rekao kako vjeruje da su Rusi gađali njegovu skupinu jer je ona jedna od većih i snažnijih frakcija koje se bore pod zastavom Slobodne sirijske vojske uz potporu »arapskih i stranih zemalja«. [/size][/size]
2014-04-22
jastreb wrote:
Tamo nema Isilovaca, tako da...Učinak koji nije vrijedan spomena.
2014-04-23
Isto kao kad bi netko 1942.nakon uništenja skupine nedićevaca od strane partizana,rekao,kako to nisu četnici Draže Mihailovića.Ero wrote:jastreb wrote:
Tamo nema Isilovaca, tako da...Učinak koji nije vrijedan spomena.
Za mene je sve to isto.
2014-04-22
Uostalom ....sad da nešto razjasnimo ....te pobunjenike finaćira saudijska arabija kojoj je držawna religija wehabizam ....I WI IMATE OBRAZA TWRDITI DA ONI NISU RADIKALI I TEORISTI ?!?
SWAŠTA.
SWAŠTA.
2014-04-11
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50