Sirija
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Sirija
President Putin expressed his gratitude to the pilots operating in airstrikes against the Islamic State in Syria.
"Special thanks is due to the pilots who are operating in Syria, as well as the sailors from the Caspian Flotilla
for their use of high-precision weapons," he said.
26 komada lansirane iz Kaspijskog mora
ravno na isis položaje za isprobavanje oružja u realnim uvjetima.
Di si -ero- da mi malo lažeš o zastarjelom arsenalu Rusije.
"Special thanks is due to the pilots who are operating in Syria, as well as the sailors from the Caspian Flotilla
for their use of high-precision weapons," he said.
26 komada lansirane iz Kaspijskog mora
ravno na isis položaje za isprobavanje oružja u realnim uvjetima.
Di si -ero- da mi malo lažeš o zastarjelom arsenalu Rusije.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ruske snage su izvršile raketne napade na IDIL u Siriji sa svojih ratnih brodova koji se nalaze u Kaspijskom moru, saopćio je ruski ministar odbrane Sergei Shoigu.
Shoigu je za ruske medije rekao da je sa četiri ratna broda lansirano 26 projektila na 11 meta koje su uništene.
Ruski predsjednik Vladimir Putin je pohvalio rusku vojsku koja je mete pogodila s udaljenosti od 1.500 kilometara.
Rusija odbacuje tvrdnje da vrši napade na bilo koga osim na IDIL.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/ruski-projektili-pogodili-idil-ove-polozaje-s-kaspijskog-mora/151007077
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
NOVO - hm, leti se prilično nisko.
Ovi koljači arlauču i dalje svoje mantre uzaludne.
Bolje da se raspitaju o letovima Turkish airlinesa za Minken.
2014-04-20
http://www.advance.hr/vijesti/nova-faza-rusija-po-prvi-put-udarila-na-isil-krstarecim-raketama-26-raketa-ispaljeno-s-ratnih-brodova-na-kaspijskom-jezeru-putovale-su-1-500-km-preko-iraka-i-irana-i-unistile-niz-teroristickih-polozaja-u-siriji/
2014-04-11
Ja sam mislio da samo Amerikanci imaju krstareće rakete.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Ja sam mislio da samo Amerikanci imaju krstareće rakete.
To je zato što su vama Hrvatima Amerikanci pojam...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hebo Rusiju. Morat čemo ih pozwat na kawu i kolačiće ......1500 kilometara je puno.
2014-04-11
podsjecas me na forumasa klicka...on se tako non stop ponavlja..epikur37 wrote:Rusija dominira :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Predsednik Rusije Vladimir Putin, učestvovaće danas u hokejaškoj utakmici i tako proslaviti svoj 63. rođendan, saopšteno je iz Kremlja.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:570719-Putin-slavi-63-rodjendan-igrajuci-hokej-VIDEO
2014-04-11
crvenkasti wrote:Ja sam mislio da samo Amerikanci imaju krstareće rakete.
inače krstareće rakete ima i Hrvatska -
Guest- Guest
....ljudi ka'k vi ne razumijete..kako ce amer ici cvrsto protiv onih koej je takorec stvorio..pa ne ubija otac vlastitu djecu ako bas ne mora...pa evo saudijci doslovce podivljali nakon ruskog udara na isil-ovce...dakle direktno priznanje da su oni sukreatori i financijeri isil-a
2015-09-08
vuksadinare wrote:....ljudi ka'k vi ne razumijete..kako ce amer ici cvrsto protiv onih koej je takorec stvorio..pa ne ubija otac vlastitu djecu ako bas ne mora...pa evo saudijci doslovce podivljali nakon ruskog udara na isil-ovce...dakle direktno priznanje da su oni sukreatori i financijeri isil-a
To su naravno i Turci. U Siriji postoji turska manjina čije je vojno krilo
naoružano izravno od Erdogana.
2014-04-20
..jasno....isto kao kad su ameri napali talibane..cista kamilica..a talibane naoruzavali i obucavali ameri protiv sovjeta..pa kud ces onda zestoko protiv svojih.....zadnji put kad su ameri zestoko napali to je bila pustinjska oluja 1991 jer im je sadam direktno ugrozio vitalne interese u kuvajtu..nakon toga sve je bila kamilica...i ono u srbiji 1999..jebote imaju takvo oruzje da bi mogli to rjesiti za dva dana...ali realno jedno je oruzje drugo zelja..motiv..pa i na jedan nacin ljudstvo....ameri su se nakon psutinjske oluje upletali vojno kad im je bas saveznicima na terenu zapelo...i nista vise...talibani i islovci su se malo izmakli kontroli amera..pa ih je trebalo malo 'disciplinirati' ali ovi su i dalje talambasali po svom sto ej amere iznenadilo..e sad...tu ej nastala kocnica..kako izvest najjace udare protiv onih koje si stvorio,naoruzavao i ucio...a drugo ako to napravis ovi bi mogli i propjevati nekom trecem npr.rusiji o americkoj ulozi stvaranja takvih teroristickih organizacija...a ruje bi to jedva docekali a i drugdje po svijetu..i tu ej ta kocnica kod amera....da ne ubace u petu brzinu vojnih napada.vec voze u 1,2Yehudi wrote:vuksadinare wrote:....ljudi ka'k vi ne razumijete..kako ce amer ici cvrsto protiv onih koej je takorec stvorio..pa ne ubija otac vlastitu djecu ako bas ne mora...pa evo saudijci doslovce podivljali nakon ruskog udara na isil-ovce...dakle direktno priznanje da su oni sukreatori i financijeri isil-a
To su naravno i Turci. U Siriji postoji turska manjina čije je vojno krilo
naoružano izravno od Erdogana.
2015-09-08
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/596334/UDAR-IZ-KASPIJSKOG-JEZERA-Ruska-mornarica-lansirala-26-projektila-na-Islamsku-drzavu
2014-04-11
NOVO - Hama - Hindovi u akciji
Učinak 1 ( u pozadini isisovci arlauču )
Učinak 2
2014-04-20
Syrian Army Begins Large-Scale Offensive in Northern Hama: Ahaya, Al-Mughayr and Markabat Captured
-------------------------------------------------
Krenila kopnena ofenziva na sjeveru Sirije,
oslobodjeni Ahaya, Al-Mughayr i Markabat
2014-04-20
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50