Slika koja govori sve o budućnosti Agrokora...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Slika koja govori sve o budućnosti Agrokora...
Tko ili što je Himper?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč wrote:A-ha. Je li flanac ili flanak? A po cieni sudim da je u pitanju cvieće ili povrće jer su voćke od 30 kn naviše.
nominativ jednine - flanac
Guest- Guest
Cesta u Šestinama di je dvorac Tahijev.Regoč wrote:Tko ili što je Himper?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Hvala, cure. Odoh ja sad, a vi se ne svađajte dok mene nema. Osobito fotke ne objavljujte. Pričekajte da se vratim.
Regoč wrote:Što je flanac (flanak)?
https://de.wikipedia.org/wiki/Pflanzen
Guest- Guest
nema se kaj ko svađati, sad se zna di je kome mjestoRegoč wrote:Hvala, cure. Odoh ja sad, a vi se ne svađajte dok mene nema. Osobito fotke ne objavljujte. Pričekajte da se vratim.
Guest- Guest
Noor wrote:nema se kaj ko svađati, sad se zna di je kome mjestoRegoč wrote:Hvala, cure. Odoh ja sad, a vi se ne svađajte dok mene nema. Osobito fotke ne objavljujte. Pričekajte da se vratim.
svaka naglasila svoje glavne atrubute, Noor pozadinu, Eva oči
Guest- Guest
megi će ubaciti sise, a nevjesta noge
pa iskompletiramo savršenu žensku
pa iskompletiramo savršenu žensku
Last edited by Srećko on 5/4/2017, 11:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
:)Srećko wrote:Noor wrote:nema se kaj ko svađati, sad se zna di je kome mjestoRegoč wrote:Hvala, cure. Odoh ja sad, a vi se ne svađajte dok mene nema. Osobito fotke ne objavljujte. Pričekajte da se vratim.
svaka naglasila svoje glavne atrubute, Noor pozadinu, Eva oči
a tvoj av...jesi to išaran ili izrezuckan?
Guest- Guest
Mogli bi svi prejehat u Kulmerove dvore i sdjelat boljšuju komunalnuju kvartiru.
Tusovka každuju večer, a Hulijo bu pajol.
Tusovka každuju večer, a Hulijo bu pajol.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Noor wrote:
:)
kad se ozlijediš mozak luči endorfine, pa se osjećaš sretno i smireno, nekim ljudima je pozitivni podražaj od endorfina jači od negativnog osjećaja boli, tj. bol izaziva ugodu poput neke droge
trebaš probati
Guest- Guest
hvala, ne trebam :)Srećko wrote:kad se ozlijediš mozak luči endorfine, pa se osjećaš sretno i smireno, nekim ljudima je pozitivni podražaj od endorfina jači od negativnog osjećaja boli, tj. bol izaziva ugodu poput neke drogeNoor wrote:
trebaš probati
druge stvari me čine sretnom
Guest- Guest
Noor wrote:hvala, ne trebam :)Srećko wrote:kad se ozlijediš mozak luči endorfine, pa se osjećaš sretno i smireno, nekim ljudima je pozitivni podražaj od endorfina jači od negativnog osjećaja boli, tj. bol izaziva ugodu poput neke drogeNoor wrote:
trebaš probati
kod žena je ionako mazohizam učestaliji, biološka predispozicija, žene vole bol, npr. "grublji sex", to im je užitak
mozak je glup, pravi budalu od tebe
Guest- Guest
grublji sex još uvijek ne znači bol i nema veze s mazohizmomSrećko wrote:Noor wrote:hvala, ne trebam :)Srećko wrote:kad se ozlijediš mozak luči endorfine, pa se osjećaš sretno i smireno, nekim ljudima je pozitivni podražaj od endorfina jači od negativnog osjećaja boli, tj. bol izaziva ugodu poput neke drogeNoor wrote:
trebaš probati
kod žena je ionako mazohizam učestaliji, biološka predispozicija, žene vole bol, npr. "grublji sex", to im je užitak
mozak je glup, pravi budalu od tebe
Guest- Guest
Noor wrote:
grublji sex još uvijek ne znači bol i nema veze s mazohizmom
ne znači jer ti mozak ispušta endorfine, pa umjesto da boli se osjećaš super
slično je i kad se režeš, nema boli, nego sreća, tj. ako imaš malo uznapredovalije stanje
Guest- Guest
kongenitalna analgezija je genetska mutacijaSrećko wrote:Noor wrote:
grublji sex još uvijek ne znači bol i nema veze s mazohizmom
ne znači jer ti mozak ispušta endorfine, pa umjesto da boli se osjećaš super
slično je i kad se režeš, nema boli, nego sreća, tj. ako imaš malo uznapredovalije stanje
Guest- Guest
e jebiga sad, gdje živiš ti... pa kak bi voćka bila flanac...Regoč wrote:A-ha. Je li flanac ili flanak? A po cieni sudim da je u pitanju cvieće ili povrće jer su voćke od 30 kn naviše.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
flanci su povrće, budalo
crvenkasti-
2014-04-17
aj marš... stoko.. nepodojena... ;)crvenkasti wrote:flanci su povrće, budalo
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Slika govori tisuću riječi
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Karta koja govori baš sve o propasti Hrvatske
» Klix.ba : HRT kao u Nadrealistima: Fascinirani su učenicom koja pored srpskog govori i hrvatski jezik
» Evo izjave koja možda nagovještava da si Dalićka radi odstupnicu iz ove Vlade..'Uložila sam svu svoju energiju i znanje u spas Agrokora'
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Karta koja govori baš sve o propasti Hrvatske
» Klix.ba : HRT kao u Nadrealistima: Fascinirani su učenicom koja pored srpskog govori i hrvatski jezik
» Evo izjave koja možda nagovještava da si Dalićka radi odstupnicu iz ove Vlade..'Uložila sam svu svoju energiju i znanje u spas Agrokora'
Page 2 of 3