Evo izjave koja možda nagovještava da si Dalićka radi odstupnicu iz ove Vlade..'Uložila sam svu svoju energiju i znanje u spas Agrokora'
Page 1 of 1
Evo izjave koja možda nagovještava da si Dalićka radi odstupnicu iz ove Vlade..'Uložila sam svu svoju energiju i znanje u spas Agrokora'
http://www.index.hr/vijesti/clanak/martina-dalic-ulozila-sam-svu-svoju-energiju-i-znanje-u-spas-agrokora/979340.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Evo izjave koja možda nagovještava da si Dalićka radi odstupnicu iz ove Vlade..'Uložila sam svu svoju energiju i znanje u spas Agrokora'
plenki pa-pa..meni je dosta odo ja na mirnije pozicije a ti se cupaj sam..
2015-09-08
Re: Evo izjave koja možda nagovještava da si Dalićka radi odstupnicu iz ove Vlade..'Uložila sam svu svoju energiju i znanje u spas Agrokora'
to sve govori o primjenjenom znanju i energiji..
Guest- Guest
plenki vec po obicaju ima kvalitetnu zamjenu za dalicku-cacica
2015-09-08
rekoh ja nekidan tu da si dalicka lijepo radi po obicaju odstupnicu i bijeg ne bi joj bilo prvi put kad zagusti...'hvala lijepa i do viđenja vidimo se drugi put u neko drugo ljepse vrijeme'
2015-09-08
Fuk..nekako vas sreća nethje..
Guest- Guest
vec ofucane izjave..'sve sam dao/dala..svo svoje znanje,energiju za ovo ili ono..' znak je da je doticnoj osobi vec voda preko grla i da joj je svega dosta i da trazi izlaz iz ove situacije po pricipu 'brigo moja prijeđi na drugoga ja odo..dosta ej bilo'
2015-09-08
Fuk..jedno pitanje..jel to slucajno ili namjerno na tvom avataru storm-Trooper iz starvarsa..?
Guest- Guest
slucajno..i an drugim je koji nemaju neku slikupismejker wrote:Fuk..jedno pitanje..jel to slucajno ili namjerno na tvom avataru storm-Trooper iz starvarsa..?
2015-09-08
dobro je..inace me jako podsjeaju na HDZ-ove stranacke Storm Trooperse... ..menjaj to..stavi neki picu..vuksadinare wrote:slucajno..i an drugim je koji nemaju neku slikupismejker wrote:Fuk..jedno pitanje..jel to slucajno ili namjerno na tvom avataru storm-Trooper iz starvarsa..?
Guest- Guest
vec mi ej jasno koliko je lik panglu kad spominje ustase ko da mu ej gnjec nesto u rodu..
2015-09-08
dobro,mnogi preozbiljno dozivljavaju forumski folklor..
Guest- Guest
Similar topics
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Sberbank je spreman odobriti novac za spas Agrokora pod jednim uvjetom
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» Sjetili smo se izjave jednog od bivših šefova Agrokora, inače ministra financija, da je u koncernu sve super
» Slika koja govori sve o budućnosti Agrokora...
» Sberbank je spreman odobriti novac za spas Agrokora pod jednim uvjetom
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» Sjetili smo se izjave jednog od bivših šefova Agrokora, inače ministra financija, da je u koncernu sve super
» Slika koja govori sve o budućnosti Agrokora...
Page 1 of 1