Švedi uče strance kako jebati šveđane
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Švedi uče strance kako jebati šveđane
slidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:Iako, to je realnost, postoje ljudi raznih seksualnih prefiksa, pričali mi o tome ili ne.
Što nije problem. Taj nastaje kada se utjecajem pop trash kulture nastoji promjeniti nekakvo uobičajeno većinsko opredjeljenje.
Čak niti to nije problem. Taj pogotovo nastaje kada se utjecajem "službene" kulture u nekom društvu za čije se širenje obilato koriste mediji pod utjecajem države i državne politike da bi se ostvarila neka željena promjena u tom smislu.
A sama tolerancija različitosti bi zapravo bila sasvim dovoljna, ali od nje nema neke posebne političke i druge slične koristi.
Ponekad kad gledam švedske filmove, Bergmana, vidim kako su već tada riješavali ljudske odnose na način na koji smo mi nadošli tek nedavno.
Osobno, letak mi je izazvao mučninu, ne zato što sam homofobična, nego zato što na to nisam bila spremna, mislila sam kako je netko u svrhu šale uz edukativno korektan tekst namjerno stavio eksplicitne ilustracije.
Nije dio mog svijeta i na neki mi način izaziva neugodu.
Kako je u njih gore u Švedskoj ne znam, moguće je njima to normalna edukacija, prošli su "tranziciju" o kojoj govoriš.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:Kako je u njih gore u Švedskoj ne znam, moguće je njima to normalna edukacija, prošli su "tranziciju" o kojoj govoriš.
Nije problem što su prošli tranziciju. Nego što su malo dublje zaglavili u posttranzicijskoj fazi i sad ne znaju kamo bi. Još im nije nadošlo što će im se dogoditi ako ostanu na istom mjestu, a vide da nešto nije u redu, pa ih trese kognitivna disonanca.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:Kako je u njih gore u Švedskoj ne znam, moguće je njima to normalna edukacija, prošli su "tranziciju" o kojoj govoriš.
Nije problem što su prošli tranziciju. Nego što su malo dublje zaglavili u posttranzicijskoj fazi i sad ne znaju kamo bi. Još im nije nadošlo što će im se dogoditi ako ostanu na istom mjestu, a vide da nešto nije u redu, pa ih trese kognitivna disonanca.
U ovom konkretnom slučaju mislim kako oni nemaju pojma što ih čeka, treće generacije se nisu asimilirale, kamoli će neke nove koje dolaze kao imigranti.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Odnosilo se na naslov i Šveđane, ne na tebe. Nitko nije dovodio tvoju nevinost u pitanje.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:Po naslovu teme zaključio sam reci mi što si da znam s koje ću strane.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:u vražiju mater... nisam gleda video niti ću :)Gnječ wrote:
u brošuri ti piše kako ćeš opalit šveda a ne šveđanku.
a ti si puknuo odgovor a ni video nisi pogledao nisi čak ni naslov teme pročitao? pročitaj brošuru evo ti iznad link.
kako što sam? ne razumijem pitanje.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Bolesno, ljudi, bolesno. Da to postoji, postoji. No, treba ostati na marginama, a ne poturati kao nešto poželjno.
Otisla kola vec nizbrdo za njih..to late..
2014-04-12
Sad će Debo to braniti kao nešto napredno, a mi to ne razumijemo jer smo katotalibani, a Aso će nas napasti da smo diel uljudbe pa time netolerantni.
Nece, imaju svoje razloge :D
Ova tema je neutralna za takve uplive.
Ova tema je neutralna za takve uplive.
2014-04-12
Ma povezat će to oni s HDZ-om i Karamarkom, samo pričekaj. Već su pročitali pa vrebaju da se na nešto nakvače.
Haha
2014-04-12
Jučer se i kod nas vrtila vijest o padu broja istospolnih brakova.Regoč wrote:Bolesno, ljudi, bolesno. Da to postoji, postoji. No, treba ostati na marginama, a ne poturati kao nešto poželjno.
Postajemo nazadni i treba pod hitno krenuti jačom kampanjom
Imigranti naprijed, švedska vas čeka raširenih nogu...trp-aj :)
Šta je reć liberalni protestantski zapad :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
K vragu! Da nisam oženjen, osobno bih pridoniel.mutava baštarda wrote:Jučer se i kod nas vrtila vijest o padu broja istospolnih brakova.Regoč wrote:Bolesno, ljudi, bolesno. Da to postoji, postoji. No, treba ostati na marginama, a ne poturati kao nešto poželjno.
Postajemo nazadni i treba pod hitno krenuti jačom kampanjom
Pohvalit će ovaj pamfletić.epikur37 wrote:Imigranti naprijed, švedska vas čeka raširenih nogu...trp-aj :)
mutava baštarda wrote:Jučer se i kod nas vrtila vijest o padu broja istospolnih brakova.
"I dok broj brakova raste, broj sklopljenih životnih partnerstava - pada. I to za trećinu."
http://lokalni.vecernji.hr/vijesti/broj-istospolnih-brakova-pao-za-trecinu-stranci-da-zele-reci-na-hvaru-3403
Svakog čuda (pomodarstva) za tri dana dosta.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Finci ne žele Šveđane
» Poreznici su me htjeli jebati...rekla sam im:
» Eritrejci izboli Šveđane u Ikei - multikulti
» Švedi izbacuju Vikinge iz škola....
» Ameri i Svedi agresivno reklamiraju svoje zrakoplove
» Poreznici su me htjeli jebati...rekla sam im:
» Eritrejci izboli Šveđane u Ikei - multikulti
» Švedi izbacuju Vikinge iz škola....
» Ameri i Svedi agresivno reklamiraju svoje zrakoplove