Poreznici su me htjeli jebati...rekla sam im:
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Poreznici su me htjeli jebati...rekla sam im:
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ogorceni-radnici-restorana-aktivistice-zivog-zida-za-martinu-smo-radili-na-crno-i-bez-redovne-place-kad-smo-je-trazili-novac-rekla-nam-je-da-odjemo/6452017/
Marko Secerkovic ·
Master u Tibet University
JedIno mi samo nije jasno... kako uvijek brzo sve nađete protiv svih osim HDZa, SDPa itd?
Sviđa mi se · Odgovor · 19 · 8 sati
Marko Secerkovic ·
Master u Tibet University
JedIno mi samo nije jasno... kako uvijek brzo sve nađete protiv svih osim HDZa, SDPa itd?
Sviđa mi se · Odgovor · 19 · 8 sati
Guest- Guest
Re: Poreznici su me htjeli jebati...rekla sam im:
Ana Hrgovan, bivša voditeljica restorana ChevapRolls, jedna je od njih.
- Nisam mogla vjerovati kad je objavila onaj video na Facebooku. Pomislila sam: ‘Isuse, utajila si porez, kad smo te pitali da nam isplatiš plaću koju nam mjesecima nisi dala, rekla si nam: ‘Odjebite..., kaj mi možete’ - priča Ana.
Guest- Guest
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/pravo-lice-nove-heroine-zivog-zida-utajivacica-poreza-i-izrabljivacica-radnika-sada-se-bori-protiv-poreza-na-nekretnine-1050008/
Živi zid: Radnici odjebite!!!
Živi zid: Radnici odjebite!!!
Guest- Guest
Da li postoji Balkanac, koji radi po zakonu i placa zaposlene?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
tesko..tradicija....kako se ono kaze..'bolje da selo nestane nego obicaji'Serbinho-3 wrote:Da li postoji Balkanac, koji radi po zakonu i placa zaposlene?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kako rekoh..geldao sma nedavno jednu epizodu serije 'bolji zivot'..gdje jatagana posluje sa poslovnim partnerom na ovaj nacin..'ovo ce da prikazemo drzavi a na ovo cemo ti i ja da zazmurimo'... ..dakle ponekad ej dobro pogledati stare serije da se vidi da se u poslovanju na ovim prostorima nije puno toga promjenilo..izgleda da se tu radi po onom..'sa koljena na koljeno'
2015-09-08
Ja bih to i na belo i na crno i na sivo.
Tradicija postoji i kod odvodjenja zenskih zaposlenih u krevet, kafane, butici, politicke partije i slicno.
2014-08-25
postoji...zato se uvijek smijem kad se postavlja pitanje azsto je to kod nas a nije recimo kao u njemackoj,zapadu i slicno..pa zato jer se tako posluje stolejcima..'ti meni ja tebi ispod stola'...to s etesko mjenja tu trebaju najradikalniji rezovi da se nastima psolovanje kako bog zapovijeda..samo to ce se desiti-nikad...radije ce se zatvoriti firme,obrti nego da se po zakonu posluje..a da gazde ne oamste brke dijelom i ispod stola..Serbinho-3 wrote:Tradicija postoji i kod odvodjenja zenskih zaposlenih u krevet, kafane, butici, politicke partije i slicno.
2015-09-08
dzango wrote:Ja bih to i na belo i na crno i na sivo.
Guest- Guest
fino se odjenula, ima stila, a ne ko nasa kajica i slicne:)kofein wrote:dzango wrote:Ja bih to i na belo i na crno i na sivo.
prikladno za nastup Let 3, pljunuti prle, mrle,cvrle, drle
dijagram-
2015-08-09
Amerika to resava zakonom i sprovodjenjem istog.vuksadinare wrote:postoji...zato se uvijek smijem kad se postavlja pitanje azsto je to kod nas a nije recimo kao u njemackoj,zapadu i slicno..pa zato jer se tako posluje stolejcima..'ti meni ja tebi ispod stola'...to s etesko mjenja tu trebaju najradikalniji rezovi da se nastima psolovanje kako bog zapovijeda..samo to ce se desiti-nikad...radije ce se zatvoriti firme,obrti nego da se po zakonu posluje..a da gazde ne oamste brke dijelom i ispod stola..Serbinho-3 wrote:Tradicija postoji i kod odvodjenja zenskih zaposlenih u krevet, kafane, butici, politicke partije i slicno.
Dobije 20 godina, drugi vide, pa im spadne hidraulika.
2014-08-25
Stucalo mi se...dijagram wrote:fino se odjenula, ima stila, a ne ko nasa kajica i slicne:)kofein wrote:dzango wrote:Ja bih to i na belo i na crno i na sivo.
prikladno za nastup Let 3, pljunuti prle, mrle,cvrle, drle
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ko jos nosi krzno, osim po selendrama Ukrajine...
2014-08-25
Kao što rekoh...kofein wrote:dzango wrote:Ja bih to i na belo i na crno i na sivo.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
To se skida jebote.Serbinho-3 wrote:Ko jos nosi krzno, osim po selendrama Ukrajine...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne dize mi se na seljanu.
2014-08-25
To nije pravo krzno, jeste čoravi?dzango wrote:To se skida jebote.Serbinho-3 wrote:Ko jos nosi krzno, osim po selendrama Ukrajine...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nina Obuljen rekla što namjerava sa neprofitnim udrugama i HAVC-om a rekla je:Kako drugi odluči(sud)
» Švedi uče strance kako jebati šveđane
» Novi zakon: Osim što će gasiti web stranice, poreznici će uzimati i računala
» Najgluplji Srbin: Pljačkao pumpu u Slovačkoj pa išao jebati čehinju dok ga murija nije pokupila
» GRMOJA OTKRIO Poreznici nisu provjeravali Agrokor od 2007., a Marića i Plenkovića nije briga
» Švedi uče strance kako jebati šveđane
» Novi zakon: Osim što će gasiti web stranice, poreznici će uzimati i računala
» Najgluplji Srbin: Pljačkao pumpu u Slovačkoj pa išao jebati čehinju dok ga murija nije pokupila
» GRMOJA OTKRIO Poreznici nisu provjeravali Agrokor od 2007., a Marića i Plenkovića nije briga
Page 1 of 4