Sakašvili: Odesa će se odvojiti od Ukrajine!
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sakašvili: Odesa će se odvojiti od Ukrajine!
a nemos protiv zena, "poglavica" momentaalni je zenamaggie13 wrote:
aha,vidim,kod vas i zene imaju pravo glasa :D
nego,je li se barem posteno zahvalila hrabrom i pozrtvovnom zastitniku..tipa-boca jacka,par kila voca neprskanog,etc?8-)Leviathan2 wrote:aaa, nis romanticnoga, nisam je muvao, mala je iz trzica u sloveniji i upoznao sam je tako da sam je cuknuo 20 cm prije nego ju je kamion nagazio, posljedica toga je bila da je meni kamion nagazio na stopalo i zavrsio sam na bolovanju, kako u trzicu nisam imao sto pametnogmaggie13 wrote:aha,vidim,kod vas i zene imaju pravo glasa :DLeviathan2 wrote:a jok, "poglavicu" bira vijece 12 starosta al on nema pravo odluke nego samo sluzi da uskladjuje suradnju u plemenu, sqwo su takodjer u vijecu, 6 njih, ime nije problem nego je problem ime koje se mora odabrati prema ostalima izvan plemena, eventualno su nekad problemi sa drugima al nista sto lovci ne mogu rijesit, a kad si spomenula ime, dosla mene trazit djevojka u mjesto od kud sam, i trazila me pod imenom koje je sluzbeno i na dokumentima koje koristim, nakon 20 ljudi koji su joj rekli da takav lik ne postoji ipak je ubola na jednog koji je znao :D, mala je bila sva izbezumljena, :D,maggie13 wrote:vi imate samo plemenske probleme..'ko je poglavica,kakve su skwo,tko ce dobit zivotopisnije ime..i tako..8-)Leviathan2 wrote:mi iz plemena nemamo takovijeh problema :face:maggie13 wrote:pa,da..tako smo i mi bili srbi,dok nismo postali opet hrvati..;)crvenkasti wrote:Eva wrote:Ukrajinci su najbedastija nacija kaj postoji. To u životu nis vidla takve budale.
Izmišljena nacija i država. Ukrajinci su nekad bili Rusi, i imaju komplekse ugrađene u identitet.
Znam točno kako se osjeća Ukrajinac.
Nego,kako zakljucujem,cijelo detaljno upoznavanje okruzja je da bih pitala zasto te djevojka zapravo trazila B-)
radit otisao sam doma, mala je u medjuvremenu saznala od jednog kolege odkud sam i ime pa me isla trazit da mi zahvali i bla bla, ona j emislila da sam ja gore najebo nego sto jesam radi nje, sve u svemu nasla me
2014-04-12
Neće ti ona niđe...Leviathan2 wrote:a nemos protiv zena, "poglavica" momentaalni je zenamaggie13 wrote:
e sad ti radoznalamaggie13 wrote:nego,je li se barem posteno zahvalila hrabrom i pozrtvovnom zastitniku..tipa-boca jacka,par kila voca neprskanog,etc?8-)Leviathan2 wrote:aaa, nis romanticnoga, nisam je muvao, mala je iz trzica u sloveniji i upoznao sam je tako da sam je cuknuo 20 cm prije nego ju je kamion nagazio, posljedica toga je bila da je meni kamion nagazio na stopalo i zavrsio sam na bolovanju, kako u trzicu nisam imao sto pametnogmaggie13 wrote:aha,vidim,kod vas i zene imaju pravo glasa :DLeviathan2 wrote:a jok, "poglavicu" bira vijece 12 starosta al on nema pravo odluke nego samo sluzi da uskladjuje suradnju u plemenu, sqwo su takodjer u vijecu, 6 njih, ime nije problem nego je problem ime koje se mora odabrati prema ostalima izvan plemena, eventualno su nekad problemi sa drugima al nista sto lovci ne mogu rijesit, a kad si spomenula ime, dosla mene trazit djevojka u mjesto od kud sam, i trazila me pod imenom koje je sluzbeno i na dokumentima koje koristim, nakon 20 ljudi koji su joj rekli da takav lik ne postoji ipak je ubola na jednog koji je znao :D, mala je bila sva izbezumljena, :D,maggie13 wrote:vi imate samo plemenske probleme..'ko je poglavica,kakve su skwo,tko ce dobit zivotopisnije ime..i tako..8-)Leviathan2 wrote:mi iz plemena nemamo takovijeh problema :face:maggie13 wrote:pa,da..tako smo i mi bili srbi,dok nismo postali opet hrvati..;)crvenkasti wrote:Eva wrote:Ukrajinci su najbedastija nacija kaj postoji. To u životu nis vidla takve budale.
Izmišljena nacija i država. Ukrajinci su nekad bili Rusi, i imaju komplekse ugrađene u identitet.
Nego,kako zakljucujem,cijelo detaljno upoznavanje okruzja je da bih pitala zasto te djevojka zapravo trazila B-)
radit otisao sam doma, mala je u medjuvremenu saznala od jednog kolege odkud sam i ime pa me isla trazit da mi zahvali i bla bla, ona j emislila da sam ja gore najebo nego sto jesam radi nje, sve u svemu nasla me
2014-04-12
Uđi na post da odgovoriš, pa ćeš da vidiš.maggie13 wrote:ne vidim ti sliku :Ddzango wrote:Neće ti ona niđe...Leviathan2 wrote:a nemos protiv zena, "poglavica" momentaalni je zenamaggie13 wrote:
ae,preosobna su ova potanja o vocu..pretjerah..:PLeviathan2 wrote:e sad ti radoznalamaggie13 wrote:nego,je li se barem posteno zahvalila hrabrom i pozrtvovnom zastitniku..tipa-boca jacka,par kila voca neprskanog,etc?8-)Leviathan2 wrote:aaa, nis romanticnoga, nisam je muvao, mala je iz trzica u sloveniji i upoznao sam je tako da sam je cuknuo 20 cm prije nego ju je kamion nagazio, posljedica toga je bila da je meni kamion nagazio na stopalo i zavrsio sam na bolovanju, kako u trzicu nisam imao sto pametnogmaggie13 wrote:aha,vidim,kod vas i zene imaju pravo glasa :DLeviathan2 wrote:a jok, "poglavicu" bira vijece 12 starosta al on nema pravo odluke nego samo sluzi da uskladjuje suradnju u plemenu, sqwo su takodjer u vijecu, 6 njih, ime nije problem nego je problem ime koje se mora odabrati prema ostalima izvan plemena, eventualno su nekad problemi sa drugima al nista sto lovci ne mogu rijesit, a kad si spomenula ime, dosla mene trazit djevojka u mjesto od kud sam, i trazila me pod imenom koje je sluzbeno i na dokumentima koje koristim, nakon 20 ljudi koji su joj rekli da takav lik ne postoji ipak je ubola na jednog koji je znao :D, mala je bila sva izbezumljena, :D,maggie13 wrote:vi imate samo plemenske probleme..'ko je poglavica,kakve su skwo,tko ce dobit zivotopisnije ime..i tako..8-)Leviathan2 wrote:mi iz plemena nemamo takovijeh problema :face:maggie13 wrote:pa,da..tako smo i mi bili srbi,dok nismo postali opet hrvati..;)crvenkasti wrote:Eva wrote:Ukrajinci su najbedastija nacija kaj postoji. To u životu nis vidla takve budale.
2014-04-12
ne vidim..ti to meni fino objasni u slobodnom stilu,molim 8-)dzango wrote:Uđi na post da odgovoriš, pa ćeš da vidiš.maggie13 wrote:ne vidim ti sliku :Ddzango wrote:Neće ti ona niđe...Leviathan2 wrote:a nemos protiv zena, "poglavica" momentaalni je zenamaggie13 wrote:
2014-04-12
Opet mi došla glupost...
crvenkasti-
2014-04-17
a zar je bila otislacrvenkasti wrote:Opet mi došla glupost...
Malo mi poslije lakše.
Onda se idem praviti pametan.
Malo mi poslije lakše.
crvenkasti-
2014-04-17
Pitaju Crnogorca i plavušu na ulici u Novom Sadu gde će za novu godinu. On odgovori za sebe a kad je ona htela da zausti, on se ubaci i reče: Neće ona niđe, i povuče je dalje.maggie13 wrote:ne vidim..ti to meni fino objasni u slobodnom stilu,molim 8-)dzango wrote:Uđi na post da odgovoriš, pa ćeš da vidiš.maggie13 wrote:ne vidim ti sliku :Ddzango wrote:Neće ti ona niđe...Leviathan2 wrote:a nemos protiv zena, "poglavica" momentaalni je zenamaggie13 wrote:
Ajme,uzas,to sam vidila..pitam se samo ima li ta oca i bracu..kad vec nema pameti..B-)
2014-04-12
Ima i nastavak, doveli su ga u studio. Ludak totalni.maggie13 wrote:Ajme,uzas,to sam vidila..pitam se samo ima li ta oca i bracu..kad vec nema pameti..B-)
Megi, to je gluma. Pogledala sam cijeli prilog, dečki i cure se dobro zezaju. Ovo je neki short samo.maggie13 wrote:Ajme,uzas,to sam vidila..pitam se samo ima li ta oca i bracu..kad vec nema pameti..B-)
Guest- Guest
Pitaju Crnogorca zna li svirati violinu. On odgovori kao iz topa: Nisam probao, ali znam sigurno.
crvenkasti-
2014-04-17
TO su pitali Karatutleka.crvenkasti wrote:Pitaju Crnogorca zna li svirati violinu. On odgovori kao iz topa: Nisam probao, ali znam sigurno.
Guest- Guest
i to mi je palo napamet..bolje da je tako ;)Eva wrote:Megi, to je gluma. Pogledala sam cijeli prilog, dečki i cure se dobro zezaju. Ovo je neki short samo.maggie13 wrote:Ajme,uzas,to sam vidila..pitam se samo ima li ta oca i bracu..kad vec nema pameti..B-)
2014-04-12
sad kaze eva da je namjesteno..ne kuzim nista..dzango wrote:Ima i nastavak, doveli su ga u studio. Ludak totalni.maggie13 wrote:Ajme,uzas,to sam vidila..pitam se samo ima li ta oca i bracu..kad vec nema pameti..B-)
2014-04-12
Ma evo ti full versionmaggie13 wrote:i to mi je palo napamet..bolje da je tako ;)Eva wrote:Megi, to je gluma. Pogledala sam cijeli prilog, dečki i cure se dobro zezaju. Ovo je neki short samo.maggie13 wrote:Ajme,uzas,to sam vidila..pitam se samo ima li ta oca i bracu..kad vec nema pameti..B-)
Guest- Guest
Ne mogu sad pogledat,poslije cu.
Thnx ;-)
Thnx ;-)
2014-04-12
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sakašvili nakon deportacije iz Ukrajine stigao u Poljsku
» Odesa Regrutacija, narod ih nalupao ko bure
» Šakašvili: Porošenko je mafija
» ''Krstičević: Nikad nećemo odvojiti vojsku od Crkve''
» Sakašvili počeo štrajk glađu :D
» Odesa Regrutacija, narod ih nalupao ko bure