Sakašvili: Odesa će se odvojiti od Ukrajine!
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sakašvili: Odesa će se odvojiti od Ukrajine!
muškarci bezmudaši, ukrainci su mislim jedni narod na svijetu koji se ne boji rusa, ne samo to nego im prijete, uvode sankcije, ne plaćaju im dugove, ukrainci ušli u ruski teritorij oteli im dvoje vojnika iz ruskog grada nakon što su rusi zarobili neke ukraince itd..
Guest- Guest
Yehudi wrote:No u jednome ima pravo, Odesa i ta regija će se odvojiti od Lvovskih
naci pučista, time i od Kijeva ako isti ne odjebe pučiste i bandu
-desnog sektora - azov- i sl. razbojnike i ubojice.
Ako se Ukrajina bude dijelila cijelo crnomorsko priobalje i sve do Dnjepra, tzv Novorusija će se odvojiti.
Međutim, vjerujem daneće, treba je putstiti da ovako bzaglavljena u blatu klizi u neimaštinu, nered i konfrontacije ....dogodit će se prevrat i vratit će se majci rusiji.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
u ukraini pad bdpa -7% a u rusiji -5%
ukrainska ekonomija u 2016 bi ipak trebala ako bude primirje rasti 1.6% dok ruska ekonomija bi i 2016% trebala padati..
ali eto glavno da Ukraina propada i da će se vratiti u Moskvu, koja ima isti pad kao i Ukraina.. umjesto da trče u zagrljaj i savez Poljskoj koja ima veću industrijsku proizvodnju robe široke potrošnje nego teritorijalno 100 puta veća Rusija
ukrainska ekonomija u 2016 bi ipak trebala ako bude primirje rasti 1.6% dok ruska ekonomija bi i 2016% trebala padati..
ali eto glavno da Ukraina propada i da će se vratiti u Moskvu, koja ima isti pad kao i Ukraina.. umjesto da trče u zagrljaj i savez Poljskoj koja ima veću industrijsku proizvodnju robe široke potrošnje nego teritorijalno 100 puta veća Rusija
Guest- Guest
Саакашвили ответил на требование Яценюка «убираться из Украины»
-------------------------------------------
Jacko, (kojega su neki dan, uz tuču, odnili sa govornice parlamenta)
poručio Smrdašviliju da se gubi iz Ukrajine.
A ovaj odgovorio kako "....ima obavezu prema ukrajincima da
ostane..." HAHAHAHAHAHAHA
Gruzija ga traži preko interpola za pljačke, naručena ubojstva,
uništenje zemlje a on glumi župana u razjebanoj, opljačkanoj
stranoj zemlji.
-------------------------------------------
Jacko, (kojega su neki dan, uz tuču, odnili sa govornice parlamenta)
poručio Smrdašviliju da se gubi iz Ukrajine.
A ovaj odgovorio kako "....ima obavezu prema ukrajincima da
ostane..." HAHAHAHAHAHAHA
Gruzija ga traži preko interpola za pljačke, naručena ubojstva,
uništenje zemlje a on glumi župana u razjebanoj, opljačkanoj
stranoj zemlji.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
EmberSpirit wrote:Eva wrote:Ukrajinci su najbedastija nacija kaj postoji. To u životu nis vidla takve budale.
meni su simpatični, možda od svih naroda najsličniji hrvatima. hrvatsko-ukrainski jezik ima više zajedničkih riječi nego ukrainsko-ruski.
recimo u djelovima hrvatske i ukraine imate doslovno gradova istog imena.. kijev, kijevo..
znate šta piše kada se ulazi u Kijev
Naše Misto Kijiv
Pazi ovo - naše misto. Ukrainci pričaju ikavicom kao mi dalmatinci (mislim da i hercegovci pričaju ikavicom)
Eva wrote:Super mu hlače stoje. Mora da je američka sirena.
Pogledaj onaj drugi klip o njemu kad je bio prevoditelj ( tad je vrbovan za špiju)
pogledaj bijednika na šta sliči, prodana duša.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Amerčka kuja. Sva ta američka potrčkala se izobliče.
Guest- Guest
Ovaj debil im stvarno nije tribo...
ovisi, taj sakašvil ima dobre birokratske-organizacijske vještine. postigao je neke uspjehe na tom planu u gruziji, iako je zasra sa ratom totalno.Riplex wrote:Ovaj debil im stvarno nije tribo...
sa druge strane , odesa je puna pro-rusa, a onda di ćeš bolje situacije nego postaviti rusofoba na čelo regije, nego da ti šef regije bude neki pro-ruski čovjek koji će onda sa figom u džepu slušati kijev. idealan za razjebati pro-ruske strukture.
i još je za neku svoju glasogovornicu ili zamjenicu izabrao ruskinju koju putin i rusi traže jer je zapadni agent nešto u tom stilu.
Guest- Guest
trebo im je, vidis koja je ekipa tamo i ovaj je kao slag na tortu, ima jedna stara izreka, ako neko podnosi dobro samare opali ga batom, tako i ukropi, do sad ih je samaralo i jebalo sa svijeh strana, ovo ce biti ona kap viska,Riplex wrote:Ovaj debil im stvarno nije tribo...
2015-08-06
zanimljiv si ti meni, cak i ovakove smradove relativiziras, bitno da su antiruski nastrojeni, vec sam te pitao, odkud tvoja nesnosljivost prema rusimaEmberSpirit wrote:ovisi, taj sakašvil ima dobre birokratske-organizacijske vještine. postigao je neke uspjehe na tom planu u gruziji, iako je zasra sa ratom totalno.Riplex wrote:Ovaj debil im stvarno nije tribo...
sa druge strane , odesa je puna pro-rusa, a onda di ćeš bolje situacije nego postaviti rusofoba na čelo regije, nego da ti šef regije bude neki pro-ruski čovjek koji će onda sa figom u džepu slušati kijev. idealan za razjebati pro-ruske strukture.
i još je za neku svoju glasogovornicu ili zamjenicu izabrao ruskinju koju putin i rusi traže jer je zapadni agent nešto u tom stilu.
Sigurno i dobro muze. To su glavne odlike američkih kuja.epikur37 wrote:EmberSpirit wrote:ovisi, taj sakašvil ima dobre birokratske-organizacijske vještine.Riplex wrote:Ovaj debil im stvarno nije tribo...
:D :D bokte ispade mi sarma iz usta
Last edited by Eva on 15/12/2015, 15:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
EmberSpirit wrote:ovisi, taj sakašvil ima dobre birokratske-organizacijske vještine. postigao je neke uspjehe na tom planu u gruziji, iako je zasra sa ratom totalno.Riplex wrote:Ovaj debil im stvarno nije tribo...
Ma ne mogu ja to probavit, od toliko Ukrainaca? Ovo je totalno katastrofa.
nisam ja anti ruski nastrojen, a vidim ovdje svi veliki mrzitelji ukraiane, iako vam ukraina ništa nije napravila, i vjerojatno niste vidjeli ukrainca u životu, a narod sličan hrvatima?
čemu mržnja prema ukraini?
u ostalom ovo što sam rekao za sakašvila stoji, lik je u gruziji uveo dosta reda u administraciji i ima iskustva u razjebavanju starog (proruskog)kadra i špijuna, iz istoga razloga su ga stavili u Odesu. (googlajte malo, nemoran ja svakoga informirati). Uspio je pokreniti dobre ekonomske reforme u Gruziji što je Gruzijskoj ekonomiji dalo ubzranje.
Samo očajno je zasra sa ratom i tu se obruka to je istina. Gruzijci kao narod su ispale pičkice i svi utekli sa položaja čim su čuli da Rusi dolaze.
Ukrainci sa druge strane nisu tolike pičkice, neće nitko od njih bježati pred Rusima.
S obzirom da je Ukraina u puzajućem ratu sa Rusijom, gdje ćeš boljeg nego Sakašvila za razjebati pro-ruske strukture unutar Odese koje su poprilično jake.
čemu mržnja prema ukraini?
u ostalom ovo što sam rekao za sakašvila stoji, lik je u gruziji uveo dosta reda u administraciji i ima iskustva u razjebavanju starog (proruskog)kadra i špijuna, iz istoga razloga su ga stavili u Odesu. (googlajte malo, nemoran ja svakoga informirati). Uspio je pokreniti dobre ekonomske reforme u Gruziji što je Gruzijskoj ekonomiji dalo ubzranje.
Samo očajno je zasra sa ratom i tu se obruka to je istina. Gruzijci kao narod su ispale pičkice i svi utekli sa položaja čim su čuli da Rusi dolaze.
Ukrainci sa druge strane nisu tolike pičkice, neće nitko od njih bježati pred Rusima.
S obzirom da je Ukraina u puzajućem ratu sa Rusijom, gdje ćeš boljeg nego Sakašvila za razjebati pro-ruske strukture unutar Odese koje su poprilično jake.
Guest- Guest
Gle sigurno je i utjecaj imala i USA politika da ga "uhljeblje negdje" , ali on je što se tiče birokratski vještina, veoma veoma sposobna osoba, ima se muda uhvatiti u koštac sa reformama i drugim stvarima. Nije toliko loš izbor, govori Ruski jezik koji je se priča u Odesi tako da to sve stoji.Riplex wrote:EmberSpirit wrote:ovisi, taj sakašvil ima dobre birokratske-organizacijske vještine. postigao je neke uspjehe na tom planu u gruziji, iako je zasra sa ratom totalno.Riplex wrote:Ovaj debil im stvarno nije tribo...
Ma ne mogu ja to probavit, od toliko Ukrainaca? Ovo je totalno katastrofa.
Guest- Guest
Kaj god, vjerujem da će Sakašvili uspjeti kao i u rodnoj Gruziji :D
2015-08-06
pa u gruziji je napravio odlične ekonomske, birokratske, i anti korupcijske reforme.epikur37 wrote:Kaj god, vjerujem da će Sakašvili uspjeti kao i u rodnoj Gruziji :D
i zasrao sa ratom.
U odesi se neće sigurno ratovati on
Guest- Guest
EmberSpirit wrote:pa u gruziji je napravio odlične ekonomske, birokratske, i anti korupcijske reforme.epikur37 wrote:Kaj god, vjerujem da će Sakašvili uspjeti kao i u rodnoj Gruziji :D
Jašta je zato ga se rodna zemlja odrekla i izbrisala iz državljanstva :D
Ajme vi rusofobi stavrno ono :D
2015-08-06
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sakašvili nakon deportacije iz Ukrajine stigao u Poljsku
» Odesa Regrutacija, narod ih nalupao ko bure
» Šakašvili: Porošenko je mafija
» ''Krstičević: Nikad nećemo odvojiti vojsku od Crkve''
» Sakašvili počeo štrajk glađu :D
» Odesa Regrutacija, narod ih nalupao ko bure