Sakašvili: Odesa će se odvojiti od Ukrajine!
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sakašvili: Odesa će se odvojiti od Ukrajine!
EmberSpirit wrote:pa u gruziji je napravio odlične ekonomske, birokratske, i anti korupcijske reforme.epikur37 wrote:Kaj god, vjerujem da će Sakašvili uspjeti kao i u rodnoj Gruziji :D
Jašta je zato ga se rodna zemlja odrekla i izbrisala iz državljanstva :D
Ajme vi rusofobi stavrno ono :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sakašvil nije loš kao vođa i osoba, dapače veoma sposoban, ali zasrao je sa ratom sa Rusijom i tu je izvisio..
mnogi ljudi u povjesti mogu graditi cijeli život sve super, i onda zaseru jednu stvar i onda ih ljudi pamte po tome, a neznaju za ovo prvo..
ima jedna iz američkog filma.. čovjek može izgraditi stotine mostova i popušiti jedan kurac, a on će na kraju ostati upamćen tako što je popušio kurac a ne izgradio mostove..
sakašvil je u toj razini, veoma je sposoban , ali je očajno izveo avanturu sa rusijom i svi ga po tome pamte...
iako naravno USA ga je htjela uhljebiti ali na poziciji gdje se on nalazi, nije uopće loš, dapače..
mnogi ljudi u povjesti mogu graditi cijeli život sve super, i onda zaseru jednu stvar i onda ih ljudi pamte po tome, a neznaju za ovo prvo..
ima jedna iz američkog filma.. čovjek može izgraditi stotine mostova i popušiti jedan kurac, a on će na kraju ostati upamćen tako što je popušio kurac a ne izgradio mostove..
sakašvil je u toj razini, veoma je sposoban , ali je očajno izveo avanturu sa rusijom i svi ga po tome pamte...
iako naravno USA ga je htjela uhljebiti ali na poziciji gdje se on nalazi, nije uopće loš, dapače..
Guest- Guest
izgubio rat.epikur37 wrote:EmberSpirit wrote:pa u gruziji je napravio odlične ekonomske, birokratske, i anti korupcijske reforme.epikur37 wrote:Kaj god, vjerujem da će Sakašvili uspjeti kao i u rodnoj Gruziji :D
Jašta je zato ga se rodna zemlja odrekla i izbrisala iz državljanstva :D
Ajme vi rusofobi stavrno ono :D
isto kao i hitler napravio odlične reforme, osvojio pola europe, a onda izgubio rat i njemci i svi ostali ga se odrekli.
tako i sakašvil, izgubio rat i , svi ga pamte po tome.
Guest- Guest
Jebem njegovu sposobnost kad si ni sposoban hlače kupit da mu stoje kao mušakrcu a ne kao sireni.EmberSpirit wrote:sakašvil nije loš kao vođa i osoba, dapače veoma sposoban, ali zasrao je sa ratom sa Rusijom i tu je izvisio..
Guest- Guest
dakle, ukrope ne mrzim, cak stavise, momentalno sa mnom rade 4 ukropa, ljudi ko i ja i zacudo s njima ne pricam o politici, jedan od njih ne podnosi putina a taj je ukrajinski rus, ovi ostali,, bi najradije se vratili i pridruzili pobunjenicima u donbasu iako ni jedna nije sa istoka, igor koji je dosao prije dva mjeseca sa godisnjeg kaze da je propaganda ful stresna i za razliku od zapada gdje jesu antiruski nastrojene vijesti u ukrajini je totalna agresija propagandom na ljude, da se ljudi boje i naglas govoriti kao u doba sovjetskog saveza jer ukrajinski bezbjednjaci preslusavaju svakog sumnjivog, po njemu horor zivi, sto se tice sakasvilija, kurac je on sposoban, da je bio sposoban nebi bjezao iz gruzije itd, on je bio obicna americka lutka i radio je sto mu ameri kazu, korupciju je razjebava u stilu da je likvidirao konkurente koji su se usudili grabiti gdje je on umakao prste, razjebavanje ruskih kadrova i spija je bilo tamo gdje su mu uprli ameri, a masakre koje je provodio i eksperimente sa amerima po kojekakvom labovima u gruziji ne spominjes, joda, de bola okani se pametovanja, okani se vikipedije i prica o demokraciji u tim istocnim zemljama, nema toga tamo, tamo il si neciji igrac i poslusnik il si mrtavEmberSpirit wrote:nisam ja anti ruski nastrojen, a vidim ovdje svi veliki mrzitelji ukraiane, iako vam ukraina ništa nije napravila, i vjerojatno niste vidjeli ukrainca u životu, a narod sličan hrvatima?
čemu mržnja prema ukraini?
u ostalom ovo što sam rekao za sakašvila stoji, lik je u gruziji uveo dosta reda u administraciji i ima iskustva u razjebavanju starog (proruskog)kadra i špijuna, iz istoga razloga su ga stavili u Odesu. (googlajte malo, nemoran ja svakoga informirati). Uspio je pokreniti dobre ekonomske reforme u Gruziji što je Gruzijskoj ekonomiji dalo ubzranje.
Samo očajno je zasra sa ratom i tu se obruka to je istina. Gruzijci kao narod su ispale pičkice i svi utekli sa položaja čim su čuli da Rusi dolaze.
Ukrainci sa druge strane nisu tolike pičkice, neće nitko od njih bježati pred Rusima.
S obzirom da je Ukraina u puzajućem ratu sa Rusijom, gdje ćeš boljeg nego Sakašvila za razjebati pro-ruske strukture unutar Odese koje su poprilično jake.
Eva wrote:Ukrajinci su najbedastija nacija kaj postoji. To u životu nis vidla takve budale.
Izmišljena nacija i država. Ukrajinci su nekad bili Rusi, i imaju komplekse ugrađene u identitet.
Znam točno kako se osjeća Ukrajinac.
crvenkasti-
2014-04-17
pa,da..tako smo i mi bili srbi,dok nismo postali opet hrvati..;)crvenkasti wrote:Eva wrote:Ukrajinci su najbedastija nacija kaj postoji. To u životu nis vidla takve budale.
Izmišljena nacija i država. Ukrajinci su nekad bili Rusi, i imaju komplekse ugrađene u identitet.
2014-04-12
Osećaš li se ponekada malo kao Ukrajinac?crvenkasti wrote:Eva wrote:Ukrajinci su najbedastija nacija kaj postoji. To u životu nis vidla takve budale.
mulja,on se osjeca k'o Rus..:Ddzango wrote:Osećaš li se ponekada malo kao Ukrajinac?crvenkasti wrote:Eva wrote:Ukrajinci su najbedastija nacija kaj postoji. To u životu nis vidla takve budale.
2014-04-12
mi iz plemena nemamo takovijeh problema :face:maggie13 wrote:pa,da..tako smo i mi bili srbi,dok nismo postali opet hrvati..;)crvenkasti wrote:Eva wrote:Ukrajinci su najbedastija nacija kaj postoji. To u životu nis vidla takve budale.
vi imate samo plemenske probleme..'ko je poglavica,kakve su skwo,tko ce dobit zivotopisnije ime..i tako..8-)Leviathan2 wrote:mi iz plemena nemamo takovijeh problema :face:maggie13 wrote:pa,da..tako smo i mi bili srbi,dok nismo postali opet hrvati..;)crvenkasti wrote:Eva wrote:Ukrajinci su najbedastija nacija kaj postoji. To u životu nis vidla takve budale.
2014-04-12
Sad će da se naljuti jer ga svrstavaš na stranu Rusa a znaš koliko se opirao da bude Srbin.maggie13 wrote:mulja,on se osjeca k'o Rus..:Ddzango wrote:Osećaš li se ponekada malo kao Ukrajinac?crvenkasti wrote:Eva wrote:Ukrajinci su najbedastija nacija kaj postoji. To u životu nis vidla takve budale.
a jok, "poglavicu" bira vijece 12 starosta al on nema pravo odluke nego samo sluzi da uskladjuje suradnju u plemenu, sqwo su takodjer u vijecu, 6 njih, ime nije problem nego je problem ime koje se mora odabrati prema ostalima izvan plemena, eventualno su nekad problemi sa drugima al nista sto lovci ne mogu rijesit, a kad si spomenula ime, dosla mene trazit djevojka u mjesto od kud sam, i trazila me pod imenom koje je sluzbeno i na dokumentima koje koristim, nakon 20 ljudi koji su joj rekli da takav lik ne postoji ipak je ubola na jednog koji je znao :D, mala je bila sva izbezumljena, :D,maggie13 wrote:vi imate samo plemenske probleme..'ko je poglavica,kakve su skwo,tko ce dobit zivotopisnije ime..i tako..8-)Leviathan2 wrote:mi iz plemena nemamo takovijeh problema :face:maggie13 wrote:pa,da..tako smo i mi bili srbi,dok nismo postali opet hrvati..;)crvenkasti wrote:Eva wrote:Ukrajinci su najbedastija nacija kaj postoji. To u životu nis vidla takve budale.
aha,vidim,kod vas i zene imaju pravo glasa :DLeviathan2 wrote:a jok, "poglavicu" bira vijece 12 starosta al on nema pravo odluke nego samo sluzi da uskladjuje suradnju u plemenu, sqwo su takodjer u vijecu, 6 njih, ime nije problem nego je problem ime koje se mora odabrati prema ostalima izvan plemena, eventualno su nekad problemi sa drugima al nista sto lovci ne mogu rijesit, a kad si spomenula ime, dosla mene trazit djevojka u mjesto od kud sam, i trazila me pod imenom koje je sluzbeno i na dokumentima koje koristim, nakon 20 ljudi koji su joj rekli da takav lik ne postoji ipak je ubola na jednog koji je znao :D, mala je bila sva izbezumljena, :D,maggie13 wrote:vi imate samo plemenske probleme..'ko je poglavica,kakve su skwo,tko ce dobit zivotopisnije ime..i tako..8-)Leviathan2 wrote:mi iz plemena nemamo takovijeh problema :face:maggie13 wrote:pa,da..tako smo i mi bili srbi,dok nismo postali opet hrvati..;)crvenkasti wrote:Eva wrote:Ukrajinci su najbedastija nacija kaj postoji. To u životu nis vidla takve budale.
Nego,kako zakljucujem,cijelo detaljno upoznavanje okruzja je da bih pitala zasto te djevojka zapravo trazila B-)
2014-04-12
aaa, nis romanticnoga, nisam je muvao, mala je iz trzica u sloveniji i upoznao sam je tako da sam je cuknuo 20 cm prije nego ju je kamion nagazio, posljedica toga je bila da je meni kamion nagazio na stopalo i zavrsio sam na bolovanju, kako u trzicu nisam imao sto pametnog radit otisao sam doma, mala je u medjuvremenu saznala od jednog kolege odkud sam i ime pa me isla trazit da mi zahvali i bla bla, ona j emislila da sam ja gore najebo nego sto jesam radi nje, sve u svemu nasla memaggie13 wrote:aha,vidim,kod vas i zene imaju pravo glasa :DLeviathan2 wrote:a jok, "poglavicu" bira vijece 12 starosta al on nema pravo odluke nego samo sluzi da uskladjuje suradnju u plemenu, sqwo su takodjer u vijecu, 6 njih, ime nije problem nego je problem ime koje se mora odabrati prema ostalima izvan plemena, eventualno su nekad problemi sa drugima al nista sto lovci ne mogu rijesit, a kad si spomenula ime, dosla mene trazit djevojka u mjesto od kud sam, i trazila me pod imenom koje je sluzbeno i na dokumentima koje koristim, nakon 20 ljudi koji su joj rekli da takav lik ne postoji ipak je ubola na jednog koji je znao :D, mala je bila sva izbezumljena, :D,maggie13 wrote:vi imate samo plemenske probleme..'ko je poglavica,kakve su skwo,tko ce dobit zivotopisnije ime..i tako..8-)Leviathan2 wrote:mi iz plemena nemamo takovijeh problema :face:maggie13 wrote:pa,da..tako smo i mi bili srbi,dok nismo postali opet hrvati..;)crvenkasti wrote:Eva wrote:Ukrajinci su najbedastija nacija kaj postoji. To u životu nis vidla takve budale.
Nego,kako zakljucujem,cijelo detaljno upoznavanje okruzja je da bih pitala zasto te djevojka zapravo trazila B-)
» Odesa Regrutacija, narod ih nalupao ko bure
» Šakašvili: Porošenko je mafija
» ''Krstičević: Nikad nećemo odvojiti vojsku od Crkve''
» Sakašvili počeo štrajk glađu :D
» Odesa Regrutacija, narod ih nalupao ko bure
» Šakašvili: Porošenko je mafija
» ''Krstičević: Nikad nećemo odvojiti vojsku od Crkve''
» Sakašvili počeo štrajk glađu :D
Page 3 of 5