Ron Haviv:"Snimao sam ubojice djece,Arkan mi se htio krvi napiti"
Page 1 of 1
Ron Haviv:"Snimao sam ubojice djece,Arkan mi se htio krvi napiti"
http://www.slobodna-bosna.ba/vijesti/49519/on_je_jedini_zabiljezio_pokolje_u_bijeljini_1992_snimao_sam_ubojice_djece_arkan_mi_se_htio_krvi_napiti_foto.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ron Haviv:"Snimao sam ubojice djece,Arkan mi se htio krvi napiti"
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/49519/on_je_jedini_zabiljezio_pokolje_u_bijeljini_1992_snimao_sam_ubojice_djece_arkan_mi_se_htio_krvi_napiti_foto.htmlvuksadinare wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijesti/49519/on_je_jedini_zabiljezio_pokolje_u_bijeljini_1992_snimao_sam_ubojice_djece_arkan_mi_se_htio_krvi_napiti_foto.html
2015-09-08
https://www.youtube.com/watch?v=N4md5ru6Q4U
arkan u bijeljini 1992
arkan u bijeljini 1992
2015-09-08
arkan-ustaški 'šokac' u bijeljini..
https://www.youtube.com/watch?v=5D8JSVF9C4o
https://www.youtube.com/watch?v=5D8JSVF9C4o
2015-09-08
...koji lazac ovaj arkan..u bijeljini prilikom napada arkanovaca,srpskih teritorijalaca uz pomoc jna tada vec JA...bilo je svega naoruzano 32 osobe...koji su pripadali TO BiH...do je grad napalo oko 1300 naoruzanih srba arkanovaca,belih orlova i lokalnih srpskih dragovoljaca tj naoruzanih clanova sds-a...jedini otpor koji su pruzili muslimani iz bjeljine je bio u obliznjoj janji..gdje se ova grupa bjeljiskih dragovoljaca uspjela prebaciti ili probiti iz bjeljine..ali i taj otpor je tarjao svega jedan...kad je janaj napadnuta drugi dan nakon okupacije bjeljine...onda su se prebacili preko majevice u tuzlu ili su se izvukli prema brckom i hrvatskoj zajedno sa stanovnistvom
2015-09-08
....inace ron haviv je rekao..'pokusao sam negdje snimiti,vidjeti te imaginarne neprijatelje srba o kojem je arkan pricao..nisam ih vidio...ali vidio sma mnostvo pobijenih civila,zarobljenih,djece,staraca...e pa sad ako su to ti neprijatelji srba onda ne znam kako bi se proveli da doista naiđu na prave protivnike'
2015-09-08
I kaže Pižon, Srbija nema ništa s tim!
..dok ne vidi dokaze... ..onda se posipa pepelomRegoč wrote:I kaže Pižon, Srbija nema ništa s tim!
2015-09-08
Ne, samo šuti, nema ga na temi, a sigurno ju je pročital.
jbg..dokazi su tu..sto bi mogao reci?..nista....interesantno arkanovu postrojbu su cinili upravo 90% srbijanci dakle ne oni iz knina,pakraca,banja luke ili trebinja..Regoč wrote:Ne, samo šuti, nema ga na temi, a sigurno ju je pročital.
2015-09-08
Upraavo tako. No, posve prikladno, nije osudil zločin.vuksadinare wrote:jbg..dokazi su tu..sto bi mogao reci?..nista....interesantno arkanovu postrojbu su cinili upravo 90% srbijanci dakle ne oni iz knina,pakraca,banja luke ili trebinja..Regoč wrote:Ne, samo šuti, nema ga na temi, a sigurno ju je pročital.
Regoč wrote:Ne, samo šuti, nema ga na temi, a sigurno ju je pročital.
...ili otvori temu o nekom novom srpskom "heroju", tipa majora Tepića.
Guest- Guest
a ne...to mahom otvori đango...koliko me sjecanje sluzi..treba provjeriti..đango,stanojko,serbinjo i beli su zaduzeni za te teme...ali vecinom đango...pizzon otvara teme poput..'vucic otvorio fabriku bespilotnih letjeleica'...'vucica merkel docekala sa najvecim pocastima'..i slicnoNoor wrote:Regoč wrote:Ne, samo šuti, nema ga na temi, a sigurno ju je pročital.
2015-09-08
"Vučića Merkelova dočekala raširenih nogu"
vuksadinare wrote:a ne...to mahom otvori đango...koliko me sjecanje sluzi..treba provjeriti..đango,stanojko,serbinjo i beli su zaduzeni za te teme...ali vecinom đango...pizzon otvara teme poput..'vucic otvorio fabriku bespilotnih letjeleica'...'vucica merkel docekala sa najvecim pocastima'..i slicnoNoor wrote:Regoč wrote:Ne, samo šuti, nema ga na temi, a sigurno ju je pročital.
ma, otvara i pizzon slične teme...čisto radi "ravnoteže"
Guest- Guest
pizdon će sad neke srpske kurv pardon lepotice zaljepiti, skrenuti temu na jasenovac, naljepiti novog fiću..Noor wrote:vuksadinare wrote:a ne...to mahom otvori đango...koliko me sjecanje sluzi..treba provjeriti..đango,stanojko,serbinjo i beli su zaduzeni za te teme...ali vecinom đango...pizzon otvara teme poput..'vucic otvorio fabriku bespilotnih letjeleica'...'vucica merkel docekala sa najvecim pocastima'..i slicnoNoor wrote:Regoč wrote:Ne, samo šuti, nema ga na temi, a sigurno ju je pročital.
Guest- Guest
tre911 wrote:pizdon će sad neke srpske kurv pardon lepotice zaljepiti, skrenuti temu na jasenovac, naljepiti novog fiću..Noor wrote:vuksadinare wrote:a ne...to mahom otvori đango...koliko me sjecanje sluzi..treba provjeriti..đango,stanojko,serbinjo i beli su zaduzeni za te teme...ali vecinom đango...pizzon otvara teme poput..'vucic otvorio fabriku bespilotnih letjeleica'...'vucica merkel docekala sa najvecim pocastima'..i slicnoNoor wrote:Regoč wrote:Ne, samo šuti, nema ga na temi, a sigurno ju je pročital.
e, da..to radi da kao preseče i indolentno nas sve izignoriše
Guest- Guest
U stilu "jest da Vučić dolazi iz izdajničke i švercerske obitelji, ali gle što jebe!"
Similar topics
» Ivosevic opet u problemima i pod istragom policije!Prijetio novinarki Slobodne Dalmacije zbog sadnje drveca na Marjanu:'Krvi cu ti se napiti'
» Kijev zabranio knjigu Staljingrad jer vrijeđa uspomenu na ubojice djece
» Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Kijev zabranio knjigu Staljingrad jer vrijeđa uspomenu na ubojice djece
» Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
Page 1 of 1