Srbija OBOŽAVA Vučića
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Srbija OBOŽAVA Vučića
Mda, zato Srbija već tri godine zaredom ima manji gospodarski rast od Hrvatske. Što bi tek bilo da Vučić ne gradi, a mi da nešto konkretno radimo?rigbi wrote:Vucko radi i gradi, tko je od nasih napravio ista konkretno poslije Sanadera?
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
iskustvo, diplomacija i prakticni vodjaPiglet wrote:Što bi tek bilo da Vučić ne gradi, a mi da nešto konkretno radimo?rigbi wrote:Vucko radi i gradi, tko je od nasih napravio ista konkretno poslije Sanadera?
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Da al taj rast je vezan uz rast turizma a ne industrije tako da mene to osobno baš neoduševljava,Piglet wrote:Mda, zato Srbija već tri godine zaredom ima manji gospodarski rast od Hrvatske. Što bi tek bilo da Vučić ne gradi, a mi da nešto konkretno radimo?rigbi wrote:Vucko radi i gradi, tko je od nasih napravio ista konkretno poslije Sanadera?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A narod neka jede kolače. Pogledaj kretanje srpskog javnog duga 2012. do danas, kolike su prosječne plaće, koliki je broj samoubojstava, odljeva mozgova i abortusa u Srbiji pa onda sa dva-tri zrnca soli probaj opet isto iskomentirati.rigbi wrote:iskustvo, diplomacija i prakticni vodjaPiglet wrote:Što bi tek bilo da Vučić ne gradi, a mi da nešto konkretno radimo?rigbi wrote:Vucko radi i gradi, tko je od nasih napravio ista konkretno poslije Sanadera?
2016-02-24
ponavljas sePiglet wrote:A narod neka jede kolače. Pogledaj kretanje srpskog javnog duga 2012. do danas, kolike su prosječne plaće, koliki je broj samoubojstava, odljeva mozgova i abortusa u Srbiji pa onda sa dva-tri zrnca soli probaj opet isto iskomentirati.
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
A ti si me rasturio argumentima. Kažeš Vučko mnogo dobar, da bar Hrvatska ima takvog umnog političara?rigbi wrote:ponavljas sePiglet wrote:A narod neka jede kolače. Pogledaj kretanje srpskog javnog duga 2012. do danas, kolike su prosječne plaće, koliki je broj samoubojstava, odljeva mozgova i abortusa u Srbiji pa onda sa dva-tri zrnca soli probaj opet isto iskomentirati.
2016-02-24
tre911 wrote:jebiga ja kad to napišem ide kuka i motika po meni od prekodrinske ekipeBeli wrote:zemlja debila
niste ni vi nista bolji, nps...
Guest- Guest
ma neusporedivo je to samo ljudi to ne mogu pokopčati... pa svojevremeno, kad je srbija imala primat na smederevskoj željezari u zeničkom jugo čeliku i usput derala damping sisačkoj talionici i jesenicama, obje zadnje navedene su radile sa dobiti (zlatne i nikad ponovljene 1937-1940) dok su obje prvonavedene grcale u dugovima koje je beligrad sanirao sa hrvatskim novcima... ali na stranu to što se oni ne mogu sa nama uspoređivati nego što smo i mi katastrofa zadnjih 70 godina....Piglet wrote:Mda, zato Srbija već tri godine zaredom ima manji gospodarski rast od Hrvatske. Što bi tek bilo da Vučić ne gradi, a mi da nešto konkretno radimo?rigbi wrote:Vucko radi i gradi, tko je od nasih napravio ista konkretno poslije Sanadera?
2015-08-08
pa i nismo, jer se nikako ne možemo riješiti balasta...Beli wrote:tre911 wrote:jebiga ja kad to napišem ide kuka i motika po meni od prekodrinske ekipeBeli wrote:zemlja debila
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa i nismo, jer se nikako ne možemo riješiti balasta...Beli wrote:tre911 wrote:jebiga ja kad to napišem ide kuka i motika po meni od prekodrinske ekipeBeli wrote:zemlja debila
pa nemoj da glasas za hdz...
Guest- Guest
treba samo pokušati zamisliti da se nekim čudom riješimo likova tipa zoran pusić, dragan zelić, vesna teršelić, markovine, ivančići, pilseli i pun kurac i 100 000 takvih bandita koji apsolutno ništa i ničim ne privređuju, čine samo štetu hrvatskoj i hrvatima, a od hrvatske su u zadnjih 17 godina opet nekim jebenim čudom dobili 100 milijardi kuna... aj sad vi zamislite da ste u tom periodu nekim čudom iscoltali hrvatima, albancima i muslimanima 100 milijardi bilo čega pa čak i vaših bezvrijednih dinara... pa gdje bi vi danas bili.... u tropičci materinoj...
2015-08-08
pa ja to objašnjavam ovim svojima da ovaj hdz nema veze s onim uz kojeg smo riješili osnovne postulate... ovo sad je nakarada koja svaki put u dilu sa onom šumskom bandom samo napravi štete na kamaru...Beli wrote:michaellcmacha wrote:pa i nismo, jer se nikako ne možemo riješiti balasta...Beli wrote:tre911 wrote:jebiga ja kad to napišem ide kuka i motika po meni od prekodrinske ekipeBeli wrote:zemlja debila
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
koliko bi on dobio % da je kojim slučajem nešto i dobroga i korisnoga za srbiju napravio do sada... kad ovako ko štetnik dobije 50 i kusur %...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:koliko bi on dobio % da je kojim slučajem nešto i dobroga i korisnoga za srbiju napravio do sada... kad ovako ko štetnik dobije 50 i kusur %...
Vrlo slab odaziv birača, a to je najviše pogodovalo Vučiću. Otuda veliki postotak glasova za njega i pobjeda u prvom krugu. Očito su birači u Srbiji na neki način glasovali neizlaskom na izbore.
Guest- Guest
dabome, da padne pishopata sa vlasti-mora barem 60% ljudi da izadje na ulice...
Guest- Guest
Beli wrote:tre911 wrote:jebiga ja kad to napišem ide kuka i motika po meni od prekodrinske ekipeBeli wrote:zemlja debila
niko ni ne kaže da i ovo tu nije debilana teška, al vi ste ovim glasanjem 60 i posto kusur za vučka zaradili darwin award...
Beli wrote:michaellcmacha wrote:pa i nismo, jer se nikako ne možemo riješiti balasta...Beli wrote:tre911 wrote:jebiga ja kad to napišem ide kuka i motika po meni od prekodrinske ekipeBeli wrote:zemlja debila
da sam glaso za hdz na zadnjim izborima sad bi tuko glavom o zid, srećom pa nisam i uživam gledat dok ovi što jesu sad viču izdaja, a šta su očekivali od ovih briselskih podrepnih muha
2014-04-16
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Trump razocarao Vucica!Srbija odbacuje Trumpov prijedlog da prizna Kosovo
» Glasnogovornica Ruskog Ministarstva Vanjskih Poslova ismijala Vučića u Washingtonu, Srbija bijesno odgovorila
» Nezgodno za Vučića i Srbiju:'Ovo je prvi pokušaj razbijanja mita da Srbija nije sudjelovala u ratovima i zločinima'!U Beogradu pokrenuta inicijativa koju je podržala i Njemačka!
» Ukrajinka obozava Ustase
» U Imotskome uhapšen Kinez koji obožava ustaše
» Glasnogovornica Ruskog Ministarstva Vanjskih Poslova ismijala Vučića u Washingtonu, Srbija bijesno odgovorila
» Nezgodno za Vučića i Srbiju:'Ovo je prvi pokušaj razbijanja mita da Srbija nije sudjelovala u ratovima i zločinima'!U Beogradu pokrenuta inicijativa koju je podržala i Njemačka!
» Ukrajinka obozava Ustase
» U Imotskome uhapšen Kinez koji obožava ustaše
Page 12 of 14