Rusi: Ili odustanite od lex todorića ili agrokor ide u propast
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Rusi: Ili odustanite od lex todorića ili agrokor ide u propast
...netko ce kucati i petrovu i plenkovicu na vrata...Sabina Spielrein wrote:marcellus wrote:Sabina Spielrein wrote:Plenković je rekao svoje.vuksadinare wrote:realno ne bi sad bio u kozi plenkovica..gdje god da se okrene najebat ce...da sam na njegovom mjestu doista bi razmisljao o povlacenju s pozicije premijera vlade..jer mislim iskreno da je ova situacija previse za njegov politicki kapacitet...
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/jutarnji-ekskluzivno-saznaje-drzava-je-sa-81-milijun-kuna-blokirala-agrokor-zbog-njegovog-duga-za-pdv-u-blokadi-su-racuni-agrokora-leda-jamnice/5843219/
Pokušaj uništenja svakog rješenja za Agrokor.
upravo to, pokušavaju lex todorićem sjebati ruse, a nemaju para za spasit agrokor
Nije ni plan spasiti ga, nego prodati lešinarima koji čekaju, pod političkim uvjetima i u nekoj novoj privatizaciji.
Naravno kako neće moći zadržati toliko ljudi kao sada, neće imati sinergijski moment, dočim Rusi nude sve, i novac i plaće i ljude.
Otpustili bi samo one koji su do ovoga i doveli, što je najpoštenije.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Plenkovićeva izjava iz 12.8.2016:'Nije ni Rusija sveta krava'
2015-09-08
vuksadinare wrote:...netko ce kucati i petrovu i plenkovicu na vrata...Sabina Spielrein wrote:marcellus wrote:Sabina Spielrein wrote:Plenković je rekao svoje.vuksadinare wrote:realno ne bi sad bio u kozi plenkovica..gdje god da se okrene najebat ce...da sam na njegovom mjestu doista bi razmisljao o povlacenju s pozicije premijera vlade..jer mislim iskreno da je ova situacija previse za njegov politicki kapacitet...
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/jutarnji-ekskluzivno-saznaje-drzava-je-sa-81-milijun-kuna-blokirala-agrokor-zbog-njegovog-duga-za-pdv-u-blokadi-su-racuni-agrokora-leda-jamnice/5843219/
upravo to, pokušavaju lex todorićem sjebati ruse, a nemaju para za spasit agrokor
Nije ni plan spasiti ga, nego prodati lešinarima koji čekaju, pod političkim uvjetima i u nekoj novoj privatizaciji.
Naravno kako neće moći zadržati toliko ljudi kao sada, neće imati sinergijski moment, dočim Rusi nude sve, i novac i plaće i ljude.
A oni će biti jako iznenađeni i uvređeni.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
vuksadinare wrote:jos bi to mozda i proslo..da imaju spremljenog sigurnog ulagaca ako ne zele da to rusi budu..a nemaju...ovima iz eu se fucka jer im je to prekurupan zalogaj a ne zele toliku lovu istresti...sa kinezima isto nisu nacisto..i jbg...tu su di sumarcellus wrote:Sabina Spielrein wrote:Plenković je rekao svoje.vuksadinare wrote:realno ne bi sad bio u kozi plenkovica..gdje god da se okrene najebat ce...da sam na njegovom mjestu doista bi razmisljao o povlacenju s pozicije premijera vlade..jer mislim iskreno da je ova situacija previse za njegov politicki kapacitet...
a ko će uložit svoje pare u kompaniju koju će vodit neko drugi, i to ni manje ni više nego hr. političari, pa takvog idiota nema nigdje
ne..oni ce reci..'nismo mi nego vrdoljak i bero'Sabina Spielrein wrote:vuksadinare wrote:...netko ce kucati i petrovu i plenkovicu na vrata...Sabina Spielrein wrote:marcellus wrote:Sabina Spielrein wrote:
Plenković je rekao svoje.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Plenkovićeva izjava iz 12.8.2016:'Nije ni Rusija sveta krava'
Nije, ali nisu ni pikzibneri.
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:Plenković je rekao svoje.vuksadinare wrote:realno ne bi sad bio u kozi plenkovica..gdje god da se okrene najebat ce...da sam na njegovom mjestu doista bi razmisljao o povlacenju s pozicije premijera vlade..jer mislim iskreno da je ova situacija previse za njegov politicki kapacitet...
gnom i odron, pa napisao sam u tekstu ova vlada vodi državu u bankrot po partijskoj direktivi iz brisela, a za dva mjeseca je rezultat arbitraže ina mol i 4 milijarde kuna odštete mađarima
uglavnom su slovenci sve znali unaprijed da će hrvati (političari) iz velikog problema napraviti još veći.
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:Plenkovićeva izjava iz 12.8.2016:'Nije ni Rusija sveta krava'
nije sveta krava ali je krava koja ima pare
plenković nema pare
oni su misli da ima naravno prvo iz eu-a..nakon prekjucerasnjeg vapaja plenkija da eu nesto ucini jer ce se 'netko drugi ovdje iskrcati'...dobio je kao odgovor-sutnju..sto znaci..'mali odjebi mi te ne poznajemo'..i zato se sad ponizava i zove oporbu na hitan sastanak u vladu da ga makar oni spasu..marcellus wrote:vuksadinare wrote:jos bi to mozda i proslo..da imaju spremljenog sigurnog ulagaca ako ne zele da to rusi budu..a nemaju...ovima iz eu se fucka jer im je to prekurupan zalogaj a ne zele toliku lovu istresti...sa kinezima isto nisu nacisto..i jbg...tu su di sumarcellus wrote:Sabina Spielrein wrote:Plenković je rekao svoje.vuksadinare wrote:realno ne bi sad bio u kozi plenkovica..gdje god da se okrene najebat ce...da sam na njegovom mjestu doista bi razmisljao o povlacenju s pozicije premijera vlade..jer mislim iskreno da je ova situacija previse za njegov politicki kapacitet...
a ko će uložit svoje pare u kompaniju koju će vodit neko drugi, i to ni manje ni više nego hr. političari, pa takvog idiota nema nigdje
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne..oni ce reci..'nismo mi nego vrdoljak i bero'Sabina Spielrein wrote:vuksadinare wrote:...netko ce kucati i petrovu i plenkovicu na vrata...Sabina Spielrein wrote:marcellus wrote:
Majke mi, će pri tome dodati
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:Krajem veljače imali su dogovor kako prebroditi krizu, s Rusima, prodaja određenih tvrki, restrukturiranje i ono što ostane stavljaju na noge.
Stari krene prema "našima", nakon prvog sastanka Petrov kreće po svom scenariju, epilog je blizu.
Povijesna greška je okretanje prema "našima", imao je priliku života, prokockao zbog imaginarnog hrvatstva.
koji stari?
vuksadinare wrote:oni su misli da ima naravno prvo iz eu-a..nakon prekjucerasnjeg vapaja plenkija da eu nesto ucini jer ce se 'netko drugi ovdje iskrcati'...dobio je kao odgovor-sutnju..sto znaci..'mali odjebi mi te ne poznajemo'..i zato se sad ponizava i zove oporbu na hitan sastanak u vladu da ga makar oni spasu..
otkad ja pričam da je plenki potkapacitiran i više nego milanović, milanović je bio loš političar ali političar, ovo je birokrat kojem samo treba dat stol u ćošku i excel da se igra s tablicama ako i to zna radit
marcellus wrote:Sabina Spielrein wrote:Krajem veljače imali su dogovor kako prebroditi krizu, s Rusima, prodaja određenih tvrki, restrukturiranje i ono što ostane stavljaju na noge.
Stari krene prema "našima", nakon prvog sastanka Petrov kreće po svom scenariju, epilog je blizu.
Povijesna greška je okretanje prema "našima", imao je priliku života, prokockao zbog imaginarnog hrvatstva.
koji stari?
Todorić.
Nije htio s Rusima u kompu, htio s "našima" razgovarati prije.
2016-02-22
.ali ja ne bi kaznio plenkija..ja bi kaznio hdz i brkica..koji su ga ustolicili i koji su ispali veci supci jer su pali na blef brisela
2015-09-08
vuksadinare wrote:.ali ja ne bi kaznio plenkija..ja bi kaznio hdz i brkica..koji su ga ustolicili i koji su ispali veci supci jer su pali na blef brisela
Kazniti prvo sivu eminenciju Dalićke, savjetodavca koji sve ovo s njom prirpema.
2016-02-22
....ja predmjevam da ce kad napravi sranje dati-ostavku..ajmo se kaldit marcell 100%..milsim 'ostavku' prije stratesko izvlacenje sefovima u brisel i gdje ce biti zadovoljan da mu nakon svega daju i postu raznaositi po briselskim uredima ali i opet bolje to nego da mu prijeti impičment u hrvatskoj..vidjet ces marcell zapamti ovo sto sam ti rekao..marcellus wrote:vuksadinare wrote:oni su misli da ima naravno prvo iz eu-a..nakon prekjucerasnjeg vapaja plenkija da eu nesto ucini jer ce se 'netko drugi ovdje iskrcati'...dobio je kao odgovor-sutnju..sto znaci..'mali odjebi mi te ne poznajemo'..i zato se sad ponizava i zove oporbu na hitan sastanak u vladu da ga makar oni spasu..
otkad ja pričam da je plenki potkapacitiran i više nego milanović, milanović je bio loš političar ali političar, ovo je birokrat kojem samo treba dat stol u ćošku i excel da se igra s tablicama ako i to zna radit
2015-09-08
boli kiki plenkija,rejting raste
vili40-
2015-08-02
..da..samo moze i brzo past..jer racunaj da i među radnicima agrokora imas brdo hdz-ovih glasaca..pa kad ostanu bez posla..vili40 wrote:boli kiki plenkija,rejting raste
2015-09-08
vuksadinare wrote:..da..samo moze i brzo past..jer racunaj da i među radnicima agrokora imas brdo hdz-ovih glasaca..pa kad ostanu bez posla..vili40 wrote:boli kiki plenkija,rejting raste
Baš nitko o njima trenutno ne razmišlja.
2016-02-22
evo u tom grmu lezi zec..dalicka sad objavila u biti stoje glavni cilj lex perkovica..'privremena uprava ima rok od 15 mjeseci..'....znaci u 15 mjeseci drzava ili vlada mora naci ulagace ali da to ne budu-rusi...u prvom redu..dakle ono sto smo marcell i ja rekli...njima nije cilj da drzava upravlja agrokorom ako vec mora biti privatizirana najvaznije je da to ne budu-rusi..dakle rijec je jednostavno o politickom cilju..svi drugi da..jedino rus ne i srbi naravno....
2015-09-08
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Rusi traže hapšenje Todorića
» 'Todorića su nazvali Rusi i prenijeli mu pozdrave Bože Petrova!'
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» 'Todorića su nazvali Rusi i prenijeli mu pozdrave Bože Petrova!'
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje