Rusi: Ili odustanite od lex todorića ili agrokor ide u propast
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Rusi: Ili odustanite od lex todorića ili agrokor ide u propast
achtentachtig kacheltjes...RayMabus wrote:Pusti ga ...možda otkrije da mi nije rekao ništa novo kad je rekao da sam isfrustrirana budala s poremecajima licnosti.maggie13 wrote:I, ti, ostape, malo razblazi..poceo si k'o longi.
Valjda je ocekivao da cu planuti ?
O Fender reci mi nešto šta neznam.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Kaj te muči biserka?maggie13 wrote:I, ti, ostape, malo razblazi..poceo si k'o longi.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Sabina Spielrein wrote:maggie13 wrote:Navodno dogovorio Todo s Rusima.
Danas u Moskvi sve dogovoreno, zbog tog današnjeg sastanka su ovi brže bolje išli u zakon.
Sad se čeka hoće li ovi koji su pustili zubiće biti dovoljno pametni ili će seljacizam izvesti predstavu i pokušati uhapsiti vlasnika, što je vrlo glupo budući to ne spriječava dogovor koji je postignut s Rusima.
božo je dovoljno seljak i dovoljno glup a plenki će radije da ga bese sred trga bana jelačića nego zrno žita mrskom ruskom neprijatelju
nema to tko izvesti, bojim se.Sabina Spielrein wrote:Oh_Femder wrote:Tošo je zaslužio trovanje olovom, tako da mu je prdekana najmanje što bi trebao fasovati.Sabina Spielrein wrote:maggie13 wrote:Navodno dogovorio Todo s Rusima.
Danas u Moskvi sve dogovoreno, zbog tog današnjeg sastanka su ovi brže bolje išli u zakon.
Sad se čeka hoće li ovi koji su pustili zubiće biti dovoljno pametni ili će seljacizam izvesti predstavu i pokušati uhapsiti vlasnika, što je vrlo glupo budući to ne spriječava dogovor koji je postignut s Rusima.
Vjerujem kako će i preispitivanje poslovanja doći na red i to od onih koji na to imaju pravo, sada je ipak bitnije da se nisu ponovili već viđeni politički scenariji i da je moguće da ljudi ostanu na svojim radnim mjestima.
2014-04-12
nemoj mi samo reci da se poistovjecujes sa svinjom :DOh_Femder wrote:Kaj te muči biserka?maggie13 wrote:I, ti, ostape, malo razblazi..poceo si k'o longi.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
zakon uostalom još nije na snazi dok se ne sastane sabor i izglazuje ga a rusi će vjerojatno bit brži od toga
Loš pokušaj.Oh_Femder wrote:achtentachtig kacheltjes...RayMabus wrote:Pusti ga ...možda otkrije da mi nije rekao ništa novo kad je rekao da sam isfrustrirana budala s poremecajima licnosti.maggie13 wrote:I, ti, ostape, malo razblazi..poceo si k'o longi.
Valjda je ocekivao da cu planuti ?
O Fender reci mi nešto šta neznam.
Da ja sam isfrustrirana budala s poremecajem licnosti ....al znaš šta je tvoj problem i svih ostalih ?
SMRTNI STE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:Sabina Spielrein wrote:maggie13 wrote:Navodno dogovorio Todo s Rusima.
božo je dovoljno seljak i dovoljno glup a plenki će radije da ga bese sred trga bana jelačića nego zrno žita mrskom ruskom neprijatelju
Znaš vic sa Zagorcem i muhama?
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Loš pokušaj.
Ako želiš pogoditi nekoga u ego moraš prvo znati tko je on.
Od tri moje hijerarhijske uloge samo je jedna na fizickoj ravni.
I vjeruj mi ni tu me neceš dotaknuti u ego ali hoceš ako se takneš u organizaciju.
Ako želiš pogoditi nekoga u ego moraš prvo znati tko je on.
Od tri moje hijerarhijske uloge samo je jedna na fizickoj ravni.
I vjeruj mi ni tu me neceš dotaknuti u ego ali hoceš ako se takneš u organizaciju.
2014-04-11
Probably ....to po Vuku ...netko bi vas trebao obavijestit da niste dio Galakticke Federacije i da mi nije nešto previše stalo do toga : Šta vi mislite o MENI.
2014-04-11
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:658053-SLUCAJ-AGROKOR-Rusi-biraju-Todoricevog-naslednika
2014-04-11
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Rusi traže hapšenje Todorića
» 'Todorića su nazvali Rusi i prenijeli mu pozdrave Bože Petrova!'
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» 'Todorića su nazvali Rusi i prenijeli mu pozdrave Bože Petrova!'
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje