Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
Page 9 of 16
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
Most: Agrokor bi trebalo razmontirati, Todorić je doveo u opasnost gospodarski sustavdebotoijusto wrote:NAKON Orbica, tvrtke u vlasništvu Branka Roglića, još je desetak dobavljača aktiviralo zadužnicu prema Agrokoru
nece vlada imat sto zastitit do sutra...na zalost nismo sposobni ni jedrit na povoljnim valovima EU/svijet ekonomije a da neku smislenu svoju sprovedemo jednadzba s 2 nepoznanice
Odugovlačenje bi moglo dovesti do još teže situacije, budući da je tvrtka Orbico Branka Roglića već pustila Agrokoru zadužnicu od 10-ak milijuna kuna, a mogli bi taj primjer slijediti i ostali, kažu u Mostu.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Zanimljivo Roglić financira Most
Kermit-
2014-04-17
PA PA IMBEĆILERayMabus wrote:
Krstičević silno želi nove vojne avione, Marić ga spustio na zemlju
Ministar financija: Ne moramo žuriti s tim pitanjem
Ministar financija Zdravko Marić smatra kako se ne mora žuriti s nabavom novih borbenih zrakoplova, a oko dugoročne strategije i plana Oružanih snaga RH još će biti govora, rekao je novinarima u četvrtak prije sjednice Vlade.
"Ne moramo žuriti s tim pitanjem. Mislim da oko dugoročne strategije i plana Oružanih snaga RH još će biti govora", rekao je Marić novinarima upitan o planu nabave novih borbenih zrakoplova.
Na novinarski upit hoće li popustiti "željama" potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića "jer rokovi već cure", odgovorio je: "Shvatili ste već do sada da nisam baš nešto pretjerano popustljiv".
Kad Gazda ode koji te tu postavio letiš i ti za njime.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a rejting raste pa raste...
vili40-
2015-08-02
lijepo sam ja vučku govorio,neće plenkija srušit haso i karamarko nego marić i dalićka.
vili40-
2015-08-02
Bravo Roglic! Ajmo ostali. Nedaj pasu da digne glavu.
Prah & pepeo!
Prah & pepeo!
Guest- Guest
asilovski wrote:Zanimljivo Roglić financira Most
Ma daj, baš sam se iznenadila?
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
što se most oteo kontroli?
vili40-
2015-08-02
U redu je da se svatko pobrine za sebe.Oh_Femder wrote:To je još jedan stupanj dalje od 'ko je jamio, jamio'. Dakle: kad jedan krade, onda je u redu da i svi drugi kradu.Triny wrote:A tko to ne frizira izvješća ?maggie13 wrote:Rusi to rekli? Ma, ozbac :D
Osim sto svatko sudi po sebi, nisu ni pogrijesili..tko vodi knjige na bijelo vise..ni razredna zajednica ;P
Trinity-
2014-04-17
Šta su čekali do sada.MaximusDecimusMiridije wrote:Bravo Roglic! Ajmo ostali.
Trinity-
2014-04-17
Nešto šta se žargonski zove : Povoljni tenutak.Triny wrote:Šta su čekali do sada.MaximusDecimusMiridije wrote:Bravo Roglic! Ajmo ostali.
2014-04-11
Jer ga ne volim i jer mislim da je zao covjek :)
Guest- Guest
Pokvaren.MaximusDecimusMiridije wrote:Jer ga ne volim i jer mislim da je zao covjek :)
2014-04-11
HRVATSKI premijer Andrej Plenković je oko 19 sati ušao u zgradu vlade, gdje će se užim kabinetom pokušati usuglasiti konačan prijedlog "Lex Todorića", zakona vlada želi spriječiti koncern Agrokor od propasti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nocni-sastanak-u-vladi-plenkovic-i-dalic-zurno-pripremaju-lex-todoric/960373.aspx
Brzo se Plenky vratio sa Malte.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nocni-sastanak-u-vladi-plenkovic-i-dalic-zurno-pripremaju-lex-todoric/960373.aspx
Brzo se Plenky vratio sa Malte.
2014-04-11
Baš ste sitne duše. :)RayMabus wrote:Pokvaren.MaximusDecimusMiridije wrote:Jer ga ne volim i jer mislim da je zao covjek :)
Trinity-
2014-04-17
Todoric je dužan 17 miljardi kuna dobavljacima a lex Todoric nije ništa drugo nego da se iz proracuna našim novcem ti dobavljaci isplate a Gazdu spasi ...Plenkovic upravo sebi radi politicku smrtnu presudu.
2014-04-11
Pokvaren je ....moja stara ( onu koju sam prebija ka pasa i izbacija iz kuce ) je radila u jednoj firmi koju je on kupija i ona ti ga meni hvali , kako je krasan , divan a ja je gledam blido i mislime se u sebi ok vidit ceš ti još ,.,,,nakon po godine aj ti na biro ....eto kad ti je dobar kad nemoš skužit kakvi je tko.Triny wrote:Baš ste sitne duše. :)RayMabus wrote:Pokvaren.MaximusDecimusMiridije wrote:Jer ga ne volim i jer mislim da je zao covjek :)
Last edited by RayMabus on 30/3/2017, 20:09; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:Todoric je dužan 17 miljardi kuna dobavljacima a lex Todoric nije ništa drugo nego da se iz proracuna našim novcem ti dobavljaci isplate a Gazdu spasi ...Plenkovic upravo sebi radi politicku smrtnu presudu.
Da....ovaj pojam "politicke smrtne presude" u hr je precjenjen preko svake mjere. Doduse ajde ima govana za koja mislim da je bio blagoslov da su istu pocinili (jebemarko,zoki i slicni idioti). Ali uvijek dojdu novi :D
Guest- Guest
ta sranja kod nas ne mogu presušitiMaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Todoric je dužan 17 miljardi kuna dobavljacima a lex Todoric nije ništa drugo nego da se iz proracuna našim novcem ti dobavljaci isplate a Gazdu spasi ...Plenkovic upravo sebi radi politicku smrtnu presudu.
Da....ovaj pojam "politicke smrtne presude" u hr je precjenjen preko svake mjere. Doduse ajde ima govana za koja mislim da je bio blagoslov da su istu pocinili (jebemarko,zoki i slicni idioti). Ali uvijek dojdu novi :D
vili40-
2015-08-02
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Similar topics
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Rusi: Ili odustanite od lex todorića ili agrokor ide u propast
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Rusi: Ili odustanite od lex todorića ili agrokor ide u propast
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
Page 9 of 16