Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
Page 6 of 16
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
Sad se ne mogu skoncentrirati na ništa...šaltam tv i radijske programe da čujem breaking news o agrokoru...
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
jedini koji ce biti najveci pusionicari su hr politicari i stranke..jer im agrokor vise nece sluziti kao rezerva za uhljebljivanje ili njih osobno ili clanova obitelji...drugo....remeti se geostrateski interes u hrvatskoj...i eu prvenstveno nije monopolist...sto najbolje nece sjesti plenkiju i plenkistima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:preokret..rusi sad kazu da agrokor nije falsificirao izvjesca kako pisu mediji....
"Sinoć je u svim medijima koji su bili na konferenciji za medije VTB banka (u državnom vlasništvu Rusije) poslala priopćenje u kojemu ističu kako se zamjenik izvršnog direktora VTB-a Jurij Solovjev "pogrešno izrazio" kada je izjavio kako je Agrokor "falsificirao izvješća". Navodno je točan izraz trebao biti "kako je Agrokor tijekom dugog vremena u svojim izvješćima imao 'neregularnosti'".
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/2655683/pokusaj-saniranja-dijela-stete-rusi-sada-tvrde-da-su-se-pogresno-izrazili-agrokor-nije-falsificirao-svoja-izvjesca/
Guest- Guest
marcellus wrote:kreće grčki scenarij, novih 100 000 nezaposlenih do nagodinu
Glavno da on revno otvara teme, misleći da ga se sve to ne tiče
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Dobro jutro.vuksadinare wrote:jedini koji ce biti najveci pusionicari su hr politicari i stranke..jer im agrokor vise nece sluziti kao rezerva za uhljebljivanje ili njih osobno ili clanova obitelji...drugo....remeti se geostrateski interes u hrvatskoj...i eu prvenstveno nije monopolist...sto najbolje nece sjesti plenkiju i plenkistima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Upravo obrnuto, mislim da me se tiče, a zato i otvaram pobogu, ovo je najveća i vjerojatno najgora vijest u zadnjih 15 godina, a šta je najgore sve se moglo spriječiti prije koju godinuSabina Spielrein wrote:marcellus wrote:kreće grčki scenarij, novih 100 000 nezaposlenih do nagodinu
Kermit-
2014-04-17
dodao sam u podnaslovu teme, ali ću ovdje ponoviti...
sve vezano uz trenutnu situaciju oko Konzuma trpajte u ovu temu...nema smisla otvarati novu temu za svaki članak koji se objavi...
sve vezano uz trenutnu situaciju oko Konzuma trpajte u ovu temu...nema smisla otvarati novu temu za svaki članak koji se objavi...
Decko ti ocito niš ne kužiš a ponajviše kapital ....uostalom nakon Todorica leti i Marić.asilovski wrote:Upravo obrnuto, mislim da me se tiče, a zato i otvaram pobogu, ovo je najveća i vjerojatno najgora vijest u zadnjih 15 godina, a šta je najgore sve se moglo spriječiti prije koju godinuSabina Spielrein wrote:marcellus wrote:kreće grčki scenarij, novih 100 000 nezaposlenih do nagodinu
2014-04-11
Roy_Bean wrote:dodao sam u podnaslovu teme, ali ću ovdje ponoviti...
ti kao da si novi na forumu, kad je hype, nema smisla sve trpati u istu temu, osim ako se otvore dvije teme s istom vijesti, to mergeaj i ćao..
Asila tebi su ovdje dvije ženske osobe koje vjerovatno kuže ovaj dio objasnile da se nece ništa desit s radnicima ...a ja cu ti objasnit da nakon Tode leti i Marić jer nema tko više stajat iza njega ....tako da nece on meni shrat kako nema para za lovacke avione a ima za Gazdu.
SINE NEMA TI VIŠE GAZDE.
TRAŽI NOVI POSAO JER KAD NJEGA SKINEMO LETIŠ I TI.
SINE NEMA TI VIŠE GAZDE.
2014-04-11
Zataškavanje temaRoy_Bean wrote:dodao sam u podnaslovu teme, ali ću ovdje ponoviti...
Kermit-
2014-04-17
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
..zato nacionalisti trebaju biti na vlasti u hrvatskoj a ne umjetni 'nacionalisti'...a u biti menađeri,liberali i salonsko smece kojima se zivo fucka za sigurnost hrvatskeRayMabus wrote:Asila tebi su ovdje dvije ženske osobe koje vjerovatno kuže ovaj dio objasnile da se nece ništa desit s radnicima ...a ja cu ti objasnit da nakon Tode leti i Marić jer nema tko više stajat iza njega ....tako da nece on meni shrat kako nema para za lovacke avione a ima za Gazdu.
SINE NEMA TI VIŠE GAZDE.
2015-09-08
Pa jes ti cuo Maricevu izjavu od prije koji mjesec ? Nema para za lovacke avione , ja probija na mozak ....a imaš za Gazdu jel ? E pajdo moj letit ceš i ti skupa s njim sad kad njega skinemo.vuksadinare wrote:..zato nacionalisti trebaju biti na vlasti u hrvatskoj a ne umjetni 'nacionalisti'...a u biti menađeri,liberali i salonsko smece kojima se zivo fucka za sigurnost hrvatskeRayMabus wrote:Asila tebi su ovdje dvije ženske osobe koje vjerovatno kuže ovaj dio objasnile da se nece ništa desit s radnicima ...a ja cu ti objasnit da nakon Tode leti i Marić jer nema tko više stajat iza njega ....tako da nece on meni shrat kako nema para za lovacke avione a ima za Gazdu.
SINE NEMA TI VIŠE GAZDE.
2014-04-11
Roy_Bean wrote:genocid bre!
Uze mi riječ iz usta. :)
Guest- Guest
Strahota, napokon Pernar nešto suvislo, a ti odrežeš cccRoy_Bean wrote:genocid bre!
Kermit-
2014-04-17
maric nije nacionalist vec tehnomenađer i zaboli ga rackui za vojsku i za zrakoplove i za nato..samo caca i on kao nasljednik i nitko drugi..RayMabus wrote:Pa jes ti cuo Maricevu izjavu od prije koji mjesec ? Nema para za lovacke avione , ja probija na mozak ....a imaš za Gazdu jel ? E pajdo moj letit ceš i ti skupa s njim sad kad njega skinemo.vuksadinare wrote:..zato nacionalisti trebaju biti na vlasti u hrvatskoj a ne umjetni 'nacionalisti'...a u biti menađeri,liberali i salonsko smece kojima se zivo fucka za sigurnost hrvatskeRayMabus wrote:Asila tebi su ovdje dvije ženske osobe koje vjerovatno kuže ovaj dio objasnile da se nece ništa desit s radnicima ...a ja cu ti objasnit da nakon Tode leti i Marić jer nema tko više stajat iza njega ....tako da nece on meni shrat kako nema para za lovacke avione a ima za Gazdu.
SINE NEMA TI VIŠE GAZDE.
2015-09-08
ispričavam se...može sve...asilovski wrote:Strahota, napokon Pernar nešto suvislo, a ti odrežeš cccRoy_Bean wrote:genocid bre!
On leti odma nakon Gazde , Gazda ga je tu i postavio jer je MOST u vladi pa da direktno može Gazda krast al nije prošlo jer i MOST mora imat uvid u izvješća ministra finacija.vuksadinare wrote:maric nije nacionalist vec tehnomenađer i zaboli ga rackui za vojsku i za zrakoplove i za nato..samo caca i on kao nasljednik i nitko drugi..RayMabus wrote:Pa jes ti cuo Maricevu izjavu od prije koji mjesec ? Nema para za lovacke avione , ja probija na mozak ....a imaš za Gazdu jel ? E pajdo moj letit ceš i ti skupa s njim sad kad njega skinemo.vuksadinare wrote:..zato nacionalisti trebaju biti na vlasti u hrvatskoj a ne umjetni 'nacionalisti'...a u biti menađeri,liberali i salonsko smece kojima se zivo fucka za sigurnost hrvatskeRayMabus wrote:Asila tebi su ovdje dvije ženske osobe koje vjerovatno kuže ovaj dio objasnile da se nece ništa desit s radnicima ...a ja cu ti objasnit da nakon Tode leti i Marić jer nema tko više stajat iza njega ....tako da nece on meni shrat kako nema para za lovacke avione a ima za Gazdu.
SINE NEMA TI VIŠE GAZDE.
Prvo Gazda a nakon Gazde
2014-04-11
I iduci koji se usudi izjavit da Hr nema para za lovacke avione ce isto završit ko Maric.
2014-04-11
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Similar topics
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Rusi: Ili odustanite od lex todorića ili agrokor ide u propast
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Rusi: Ili odustanite od lex todorića ili agrokor ide u propast
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
Page 6 of 16