Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
Page 11 of 16
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
RayMabus wrote:Neka ....ovo je da nebi tko mislio da nije tako .....sad je 100%.
Misteriozni su putevi umova naših političara...
Guest- Guest
Todorić na žrtvenom oltaru.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Neka ....ovo je da nebi tko mislio da nije tako .....sad je 100%.
Jel ti sad jasna zvjezda vodilja ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Neka ....ovo je da nebi tko mislio da nije tako .....sad je 100%.
Nisu, samo se žuri prije Rusa. Kaznena je da bi sad mogli upadati u kuću u pet ujutro s dugim cijevima i zastrašivati koga treba.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
on će umrjeti kako bi mi mogli imati životRayMabus wrote:
Todorić na žrtvenom oltaru
njegovo meso hranit će zajednicu tjednima
Guest- Guest
Srećko wrote:on će umrjeti kako bi mi mogli imati životRayMabus wrote:
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:slidingdoorsoperator wrote:Misteriozni su putevi umova naših političara...
Nisu, samo se žuri prije Rusa. Kaznena je da bi sad mogli upadati u kuću u pet ujutro s dugim cijevima i zastrašivati koga treba.
Je, kratkoročno dobiju na Mostu da bi dugoročno izgubili na ćupriji. Ne znam, meni se čini da misterij i dalje ostaje. Ili je samo riječ o lost in translation, s engleskog ili ruskog, sasvim svejedno.
Guest- Guest
Poanta je da su ga rusi ucjenjivali da pere lovu za njih preko nizozemske filijale...maggie13 wrote:nije to bila poanta, vec da Rusi nisu nista vjerodostojniji od Tode.Oh_Femder wrote:I onda se čudiš ko tuka dreku zašto nam je tako, kako nam je. Nemoj krivit korumpirane političare. Ti si glavni krivac jer od tebe sve počinje. Kako je reko Pajo Patak: - Svaki narod zaslužuje svoju vlast.Triny wrote:U redu je da se svatko pobrine za sebe.Oh_Femder wrote:To je još jedan stupanj dalje od 'ko je jamio, jamio'. Dakle: kad jedan krade, onda je u redu da i svi drugi kradu.Triny wrote:
A tko to ne frizira izvješća ?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
slidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:slidingdoorsoperator wrote:Misteriozni su putevi umova naših političara...
Je, kratkoročno dobiju na Mostu da bi dugoročno izgubili na ćupriji. Ne znam, meni se čini da misterij i dalje ostaje. Ili je samo riječ o lost in translation, s engleskog ili ruskog, sasvim svejedno.
Oduvječni i prozaični razlozi, glad za moći i sve što uz to ide.
2016-02-22
Petrov baca pijesak u oči...radnom narodu...Srećko wrote:on će umrjeti kako bi mi mogli imati životRayMabus wrote:Todorić na žrtvenom oltaru
Sutra će izglasati zakon za spas gazde. Da ga ovaj ne pojede za marendu...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:
Poanta je da su ga rusi ucjenjivali da pere lovu za njih preko nizozemske filijale...
Možeš tu svoju teoriju izložiti u subotu u SCu, bit će veliki skup teoretičara zavjere
Guest- Guest
Sutra nema Lex Todoric ....ne pratiš vijesti ?Oh_Femder wrote:Petrov baca pijesak u oči...radnom narodu...Srećko wrote:on će umrjeti kako bi mi mogli imati životRayMabus wrote:Todorić na žrtvenom oltaru
http://www.index.hr/vijesti/clanak/na-dnevnom-redu-vlade-nema-lex-todorica/960401.aspx
2014-04-11
Znaš zašto nema?RayMabus wrote:Sutra nema Lex Todoric ....ne pratiš vijesti ?Oh_Femder wrote:Petrov baca pijesak u oči...radnom narodu...Srećko wrote:on će umrjeti kako bi mi mogli imati životRayMabus wrote:Todorić na žrtvenom oltaru
http://www.index.hr/vijesti/clanak/na-dnevnom-redu-vlade-nema-lex-todorica/960401.aspx
2016-02-22
Zato šta se nisu još dogovorili kako da očepuraju Todorica.
2014-04-11
U svakom slučaju znati presjek događanja i pri tome vidjeti kako javnost reagira, što političari prodaju narodu i što nas još čeka od njih ubuduće, zavidna je spoznaja.
Zahvalna sam na učenju.
Laku noć
2016-02-22
Srećko wrote:on će umrjeti kako bi mi mogli imati životRayMabus wrote:
Guest- Guest
to je sad vec druga poanta.Oh_Femder wrote:Poanta je da su ga rusi ucjenjivali da pere lovu za njih preko nizozemske filijale...maggie13 wrote:nije to bila poanta, vec da Rusi nisu nista vjerodostojniji od Tode.Oh_Femder wrote:I onda se čudiš ko tuka dreku zašto nam je tako, kako nam je. Nemoj krivit korumpirane političare. Ti si glavni krivac jer od tebe sve počinje. Kako je reko Pajo Patak: - Svaki narod zaslužuje svoju vlast.Triny wrote:U redu je da se svatko pobrine za sebe.Oh_Femder wrote:
To je još jedan stupanj dalje od 'ko je jamio, jamio'. Dakle: kad jedan krade, onda je u redu da i svi drugi kradu.
Treca je poucak kojem od lopova vjerovati kad izdaju kompanjone da bi se spasili.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Lnoc, Sabina. :-)
2014-04-12
Pa nisam stavio svinju.Srećko wrote:on će umrjeti kako bi mi mogli imati životRayMabus wrote:
Nego tigra ....sad cemo ga PRIKLAT.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nego tigra ....sad cemo ga PRIKLAT.
To je leopard. Tigar ima pruge.
Guest- Guest
Dobro ....nisam našao onu sliku gdje žrtvuju ljude i vade im srce a nije mi se dalo tražit pa sam stavio prvu koja to šta sam želio prikazat prikazuje.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Nego tigra ....sad cemo ga PRIKLAT.
To je leopard. Tigar ima pruge.
2014-04-11
RayMabus wrote:Dobro ....nisam našao onu sliku gdje žrtvuju ljude i vade im srce a nije mi se dalo tražit pa sam stavio prvu koja to šta sam želio prikazat prikazuje.
Misliš ovako nešto?
https://userscontent2.emaze.com/images/4f155ccc-a2cd-4fde-a710-30eaeeb3ae03/5a0873023aab5921165c9a40edda624b.jpeg
Guest- Guest
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Rusi: Ili odustanite od lex todorića ili agrokor ide u propast
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Rusi: Ili odustanite od lex todorića ili agrokor ide u propast
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
Page 11 of 16