Čačiću,napolje!
Page 1 of 1
Čačiću,napolje!
https://www.tportal.hr/sport/clanak/nema-nikakvog-opravdanja-ovakav-poraz-od-estonije-je-potpuna-sramota-20170328
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Čačiću,napolje!
https://www.tportal.hr/sport/clanak/cacic-pronasao-izgovor-za-katastrofalni-poraz-u-estoniji-20170328
2014-04-22
Kod Hrvata očito kad je nogomet u pitanju nedostaje samokritika.
Ta je reprezentacija nedodirljiva sveta krava koju nitko (čak i kad loše igraju) ne smije kritizirati.
Tako su Čačića nakon poraza od Portugala od svih hrvatskih trenera samo dvojica njih imala hrabrosti reći da je on glavni krivac. I to Ćiro i Josip Skoblar,sa time što je Ćirko kasnije revidirao svoj stav.
Sve u svemu,na SP u Rusiji mi se baš i nemamo čemu nadati.
Ta je reprezentacija nedodirljiva sveta krava koju nitko (čak i kad loše igraju) ne smije kritizirati.
Tako su Čačića nakon poraza od Portugala od svih hrvatskih trenera samo dvojica njih imala hrabrosti reći da je on glavni krivac. I to Ćiro i Josip Skoblar,sa time što je Ćirko kasnije revidirao svoj stav.
Sve u svemu,na SP u Rusiji mi se baš i nemamo čemu nadati.
2014-04-22
bizantinska poslaveber wrote:opet srbin o hrvatskim poslima
dijagram-
2015-08-09
Evo,ova dva "mudraca" su najbolji dokaz o svojevrsnoj zabrani kritiziranja reprezentacije.
2014-04-22
ova dva nisu ni znala za tekmu.jastreb wrote:Evo,ova dva "mudraca" su najbolji dokaz o svojevrsnoj zabrani kritiziranja reprezentacije.
mi te krtikujemo po nacionalnoj osnovi.
2014-12-30
Na to nemate nikakvo pravo,jer ja nijesam Binasr,a i da jesam Hrvatska je moja domovina,a hrvatska reprezentacija moja selekcija i imam je pravo kritizirati.veber wrote:ova dva nisu ni znala za tekmu.jastreb wrote:Evo,ova dva "mudraca" su najbolji dokaz o svojevrsnoj zabrani kritiziranja reprezentacije.
mi te krtikujemo po nacionalnoj osnovi.
2014-04-22
I bona se kaže ženama,a ne muškarcima. Samo da znaš.dijagram wrote:jesamveber wrote:bona jes doma?
2014-04-22
Page 1 of 1