Sinčić:Čačiću lažove,rdije bih umro nego pregovarao sa vama
Page 1 of 1
Sinčić:Čačiću lažove,rdije bih umro nego pregovarao sa vama
http://www.vecernji.hr/hrvatska/ivan-vilibor-sincic-cacicu-lazove-radije-bih-umro-nego-pregovarao-s-vama-1091088
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sinčić:Čačiću lažove,rdije bih umro nego pregovarao sa vama
...to sincicu..-r4eci ti njima..ili ja vlast ili niko...
2015-09-08
...istina..niko ne pregovara sa nikim..ali svatko svakog optuzuje...sincica petrina...lovrincevic petrova..petrov karamarka..karamarko petrova i oreskovica...bandic/baldasar optuzuje desnicu i ljevicu i sincicica...cacic i komadina milanovica..zoki hdz i karamarka...hns petrova i karamarka...pupovac i sdss sve i svakoga..svi pupovca i sdss...beljak i zokija i karamarka i oreskovica...hdz beljaka i hss..ludnica
2015-09-08
..a na koncu mislim da svi zele pomalo muljat jer od postenja nema dovoljno perja
2015-09-08
Čačić kao novi mandatar heheheh i da se sociopati čuju
Kermit-
2014-04-17
jednom Prvi, vazda Prvi
2014-04-15
ma laže da bi radije umro
2014-04-19
Bandić ne optužuje nikoga. On pametno snima iz prikrajka ko će od ove zbunjene stoke što se sad kolje ostat živ i s njime sklopit jedan solidan dogovor o suradnji i podjeli nešto sitniša.vuksadinare wrote:...istina..niko ne pregovara sa nikim..ali svatko svakog optuzuje...sincica petrina...lovrincevic petrova..petrov karamarka..karamarko petrova i oreskovica...bandic/baldasar optuzuje desnicu i ljevicu i sincicica...cacic i komadina milanovica..zoki hdz i karamarka...hns petrova i karamarka...pupovac i sdss sve i svakoga..svi pupovca i sdss...beljak i zokija i karamarka i oreskovica...hdz beljaka i hss..ludnica
udba- Posts : 4945
2015-11-10
a jel i Čačić ima svoj program?
vili40-
2015-08-02
ima..biti potrpedsjednik u ovoj vladi...vili40 wrote:a jel i Čačić ima svoj program?
2015-09-08
Sinčić je nesposobna budala ali ovdje ima pravo. Nitko s trunkom dostojanstva i osjećaja za moral ne bi trebao ni pomišljati na pregovaranje s onim govnom od Čačića.
mrincredible-
2014-04-16
nitko?....a ima ih koji bi sad boga dali za cacicevu podrsku i glas..pa nije ovo island..bog te mazo....tu se zene daju pod quratz onome tko obeca podrsku da sjedne u foteljumrincredible wrote:Sinčić je nesposobna budala ali ovdje ima pravo. Nitko s trunkom dostojanstva i osjećaja za moral ne bi trebao ni pomišljati na pregovaranje s onim govnom od Čačića.
2015-09-08
vuksadinare wrote:nitko?....a ima ih koji bi sad boga dali za cacicevu podrsku i glas..pa nije ovo island..bog te mazo....tu se zene daju pod quratz onome tko obeca podrsku da sjedne u foteljumrincredible wrote:Sinčić je nesposobna budala ali ovdje ima pravo. Nitko s trunkom dostojanstva i osjećaja za moral ne bi trebao ni pomišljati na pregovaranje s onim govnom od Čačića.
Zato smo mi balkanska prčija, a Island je civilizirana zemlja.
mrincredible-
2014-04-16
pa to ti ej tako oduvijek bilo fotelja za sve...jataganac iz serije bolji zivot bi rekao kao u seriji di je glumio generalnog direktora...'masta bre hoce ovi dole..pa ja sam bre ceo sebe ulozio da budem tu gde sam...progutao sam mnogo govana'mrincredible wrote:vuksadinare wrote:nitko?....a ima ih koji bi sad boga dali za cacicevu podrsku i glas..pa nije ovo island..bog te mazo....tu se zene daju pod quratz onome tko obeca podrsku da sjedne u foteljumrincredible wrote:Sinčić je nesposobna budala ali ovdje ima pravo. Nitko s trunkom dostojanstva i osjećaja za moral ne bi trebao ni pomišljati na pregovaranje s onim govnom od Čačića.
Zato smo mi balkanska prčija, a Island je civilizirana zemlja.
2015-09-08
Ne potcijenjivati. Svačiji glas zlata vrijedi sad kad je borba na život i smrt. Pa nemoralniji je je dati protivničkoj zločinačkoj skupini vlast u ruke nego tu i tamo sklopiti deal s nekom osobom nesavršene prološlosti u mutnih moralnih načela. I njega je dio Vašeg naroda izabrao kao narodnog poslanika.
2015-08-11
Similar topics
» Enver Raqocaj(albanski lobist):'Hrvati naivni ste,Brisel ima sasvim drugacije kriterije pristupanja Srbije u EU.Oni su puno laksi nego prema vama sto su bili'
» Čačiću,napolje!
» Viktor Orbán pregovarao s Donaldom Trumpom
» Koliko glup trebaš biti da prikazuješ Amerikance kao lažove?
» Sincic:Kuga 53 - Kolera 47
» Čačiću,napolje!
» Viktor Orbán pregovarao s Donaldom Trumpom
» Koliko glup trebaš biti da prikazuješ Amerikance kao lažove?
» Sincic:Kuga 53 - Kolera 47
Page 1 of 1